Contacteer Ons

Unibet Bonus Code

Als een van de grootst betting sites in Nederland kan Unibet natuurlijk niet achterblijven qua welkomstbonus. De bookmaker geeft je daarom €40 in free bets als je minimaal €10 inzet na je eerste storting.

Op deze pagina gaan we dieper in op de Unibet welkomstbonus en bespreken we de voorwaarden en andere interessante bonussen.

Hoe werkt de Unibet welkomstbonus?

Hoewel de Unibet bonus qua bedrag niet in de buurt komt bij veel van de concurrenten is het bonuspercentage van 400% de hoogste van alle online bookmakers.

De Unibet bonus werkt niet iets anders dan andere welkomstbonussen. Je moet namelijk €10 inzetten om vervolgens 4 free bets van €10 per stuk in je account te ontvangen.

De vier free bets van Unibet Nederland hebben allemaal betrekking op een andere soort weddenschap. Op deze manier kan je kennismaken met alle weddenschappen die bookmaker te bieden heeft.

De 4 free bets die je ontvangt zijn als volgt:

  • €10 pre-match free bet –  zet deze free bet in op een weddenschap voordat de wedstrijd begint. 
  • €10 live free bet – zet deze weddenschap in wanneer een wedstrijd al gaande is.
  • €10 combinatie free bet (3+ selecties) – combineer 3 of meer weddenschappen voor verschillende wedstrijden
  • €10 EU Bet Builder free bet (3+ selecties) – combineer 3 of meer weddenschappen voor dezelfde wedstrijd

Een van de grootste voordelen van de Unibet welkomstbonus is dat er geen minimale quoteringen aan verbonden zijn. Je moet echter eerst wel €10 van je eigen geld inzetten om aanspraak te maken op de bonus.

Bonus vergelijking

Zoals we hierboven al aangegeven hebben is het bonusbedrag van Unibet aan de lage kant. Sterker nog, de €40 euro is de laagste bonus van heel Nederland.

Aangezien de voorwaarden erg gunstig zijn is het zeker nog wel de moeite waard om een account aan te maken. Hoe de Unibet welkomstbonus zich verhoudt ten opzichte van de concurrentie lees je op de bookmaker bonus pagina.

Wedden365 1

Heb ik een Unibet bonus code nodig?

Om de welkomstbonus te claimen heb je een Unibet bonus code nodig. Veel van de codes die in de omloop zijn hebben geen invloed op de hoogte van de welkomstbonus die je ontvangt.

We hebben dit uitvoerig getest en we kunnen concluderen dat je altijd recht hebt op dezelfde bonus. Met of zonder Unibet bonus code.

Een bonus code kan wel van pas komen bij andere promoties die de bookmaker te bieden heeft.

Hoe claim ik de Unibet welkomstbonus?

Om de Unibet 10 euro gratis bonus te claimen hoef je slechts 5 eenvoudige stappen te volgen. De sportweddenschappen site heeft het zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor zijn spelers, zodat er geen verwarring kan ontstaan.

De vijf stappen om de Unibet bonus te claimen vind je hieronder:

  1. Ga naar de Unibet website of open de Unibet app en klik op ‘registreren’
  2. Vul al de gegevens in die nodig zijn om je account aan te maken
  3. Kies de Unibet sports bonus wanneer je een account aanmaakt
  4. Maak je eerste storting en plaats een weddenschap van €10
  5. Claim je bonus en zet alle 4 gratis weddenschappen van de Unibet free bet bonus in

Bonusvoorwaarden

Zoals bij alle bookmaker bonussen in Nederland zijn er ook bonusvoorwaarden verbonden aan de Unibet bonus.

Allereerst is het wettelijk vastgesteld dat je minimaal 24 jaar moet zijn om een bookmaker bonus te kunnen claimen in Nederland.

Daarnaast moet je minimaal €10 inzetten op een weddenschap naar keuze, dit wordt de kwalificerende weddenschap genoemd. Gelukkig hoef je geen rekening te houden met minimale quoteringen of de uitslag van deze weddenschap, dit is allemaal niet van belang.

Wat wel belangrijk is, is dat de 4 free bets van €10 slechts 7 dagen geldig zijn nadat ze zijn gegeven. Dit is relatief kort vergeleken met de concurrentie, dus zorg dat je er snel bij bent.

Unibet bonus welkomstbonus

Andere Unibet bonussen

De Unibet welkomstbonus is niet het enige wat er te halen valt bij de populaire bookmaker.

Om de bestaande spelers tevreden te houden komt Unibet regelmatig met interessante free bets, odds boosts en andere extra’s.

Free bets

Free bets zijn de meest voorkomende vorm van bonussen op de website. Unibet geeft bijna wekelijks gratis weddenschappen weg aan bestaande spelers, waaraan een aantal eenvoudige voorwaarden gekoppeld zijn.

Een voorbeeld hiervan is een €5 free bet op de Eredivisie, als je in de week ervoor een weddenschap van minstens €10 hebt geplaatst op dezelfde competitie.

Combo Booster

De Combo Booster is een van de populairste Unibet bonussen van het moment. Wanneer je een combinatieweddenschap naar keuze plaatst, worden de odds verhoogd met een bepaald percentage.

De enige voorwaarde hiervoor is dat de minimale odds per selectie meer dan 1.50 moeten zijn.

De Combo Booster kan oplopen tot maar liefst 50% bij 12 of meer selecties. De gradatie vind je hieronder:

CombinatiesBoost Percentage
34%
48%
512%
616%
720%
825%
930%
1035%
1140%
1250%

Unibet bonus 25 jaar

Unibet Bonus Eindoordeel

De Unibet welkomstbonus is de laagste bonus van alle Nederlandse bookmakers. Hoewel we liever een hogere bonus hadden gezien, zijn we wel erg te spreken over de voorwaarden en de manier waarop de bonus wordt uitgedeeld.

Met de 4 verschillende free bets heb je de kans om alle mogelijkheden van het platform te ontdekken. Het bonuspercentage van 400% is erg hoog, terwijl de geldigheid van slechts 7 dagen aan de korte kant is.

Uiteindelijk weet de bookmaker veel goed te maken met de andere Unibet bonussen die worden vergeven. Zo zien we de terugkerende free bets en de Combo Booster als goede manieren om loyale spelers te belonen.

Kortom, de Unibet bonus is niet bedoeld om gelijk veel winst te maken, maar een account aanmaken loont zich zeker door de daaropvolgende free bets en combo boosts.