Contacteer Ons

Unibet Bonus Code

Unibet Nederland is terug van weggeweest en heeft direct een interessante online wedden bonus voor je in de aanbieding. Als je €10 inzet, ontvang je €40 in free bets in je account. 

De Unibet eerste storting bonus van €40 kan je vervolgens gebruiken om andere weddenschappen te plaatsen. Op deze pagina lees je alles over hoe deze Unibet sports bonus werkt, waar je op moet letten en hoe je de Unibet bonus kan claimen.

Hoe werkt de Unibet bonus?

De Unibet bonus werkt net iets anders dan andere welkomstbonussen van bookmakers in Nederland. Je moet eerst €10 inzetten om vervolgens 4 free bets van €10 in je account te ontvangen.

De vier free bets van €10 per stuk kunnen allemaal op een andere manier worden ingezet:

  • €10 pre-match free bet –  zet deze free bet in op een weddenschap voordat de wedstrijd begint. 
  • €10 live free bet – zet deze weddenschap in wanneer een wedstrijd al gaande is.
  • €10 combinatie free bet (3+ selecties) – combineer 3 of meer weddenschappen voor verschillende wedstrijden
  • €10 EU Bet Builder free bet (3+ selecties) – combineer 3 of meer weddenschappen voor dezelfde wedstrijd

Het voordeel van de Unibet bonus is dat er geen minimale quoteringen zijn waar je aan moet voldoen. Je moet echter wel eerst €10 inzetten om aanspraak op de bonus te maken.

Unibet bonus vs andere bookmaker bonussen

Wil je weten hoe deze bonus van Unibet scoort ten opzichte van de andere bonussen die beschikbaar zijn bij Nederlandse bookmakers?

Op de bookmaker bonus pagina vind je een overzicht van alle welkomstbonussen bij legale bookmakers in Nederland. Je ziet daar ook hoe de Unibet bonus het doet ten opzichte van de rest.

Wedden365 1

Heb ik een Unibet bonus code nodig?

Om de bonus bij Unibet te claimen, heb je geen Unibet bonus code nodig. Er zijn weliswaar veel bonuscodes van Unibet in omloop, maar hebben geen invloed op de hoogte van de bonus. 

We hebben dit uitvoerig getest en we kunnen concluderen dat je altijd recht hebt op dezelfde bonus. Met of zonder Unibet bonuscode. Je kan dus een account aanmaken en storting maken zonder de bonus code Unibet in te voeren om de bonus te claimen.

Hoe claim ik de Unibet welkomstbonus

Om de unibet deposit bonus te claimen, moet je enkele stappen volgen. Deze zijn niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat je ze in onderstaande volgorde volgt.

Hieronder vind je de Unibet bonus uitleg om direct met de bonus aan de slag te gaan. 

  1. Ga naar de Unibet website of open de Unibet app en klik op ‘registreren’
  2. Vul al de gegevens in die nodig zijn om je account aan te maken
  3. Kies de Unibet sports bonus wanneer je een account aanmaakt
  4. Maak je eerste storting en plaats een weddenschap van €10
  5. Claim je bonus en zet alle 4 gratis weddenschappen van de Unibet free bet bonus in

Bonusvoorwaarden

Zoals bij alle bookmaker bonussen in Nederland zijn er ook bonusvoorwaarden verbonden aan de Unibet bonus. Allereerst is het wettelijk vastgesteld dat je minimaal 24 jaar moet zijn om een bookmaker bonus te kunnen claimen in Nederland.

Ook moet je minimaal €10 inzetten nadat je de eerste storting hebt gemaakt. Je hoeft geen rekening te houden met minimale quoteringen van de sportweddenschappen die je plaatst en de uitkomst van de weddenschap is ook niet van belang.

Wees er snel bij

Een andere belangrijke voorwaarde is dat de €40 aan free bets maar maximaal 7 dagen geldig zijn nadat je ze in je account hebt ontvangen. Dit is relatief kort vergeleken met bonussen van andere bookmakers.

Er is ook goed nieuws te melden. De free bets hebben namelijk geen inzetvereisten dus je mag je winsten direct uitbetalen als je wil. Tot slot zijn alle opbrengsten van de free bets exclusief de inzet, maar dit is altijd het geval bij free bets.

Unibet bonus welkomstbonus

Andere bonussen

De Unibet deposit bonus is niet de enige bonus die Unibet aanbiedt. Er zijn ook nog tal van andere Unibet free bet bonussen die het spelen bij de bookmaker nog interessanter maken. 

Combo booster

Zo is er de combo booster waarbij je tot wel 50% extra cash ontvangt op je combinatieweddenschap. De odds per selectie in de combinatieweddenschap moeten minimaal 1.50 zijn.

Je krijgt 4% extra uitbetaald wanneer je een combinatieweddenschap van 3 weddenschappen plaatst. Je krijgt 50% extra uitbetaald als je 12 weddenschappen combineert.

Odds boosts

Ben je een fan van wielrennen? Dan heeft Unibet deze zomer de ideale boost voor jou in de aanbieding. Je kan namelijk profiteren van een 25% extra cash boost op alle enkelvoudige weddenschappen die voor of tijdens de etappes plaatst.

Houd de bonuspagina goed in de gaten, want Unibet zal vaker soortgelijke boosts aan bestaande klanten geven.

25.000 cash drop

Tot slot is er ook nog de €25,000 cash drop bonus. 25 Gelukkige spelers worden elke maand beloond met €1,000 ter ere van het 25-jarig bestaan van de bookmaker. Als je één van die gelukkige spelers wil zijn, moet je minimaal €5 inzetten om kans te maken.

Vervolgens maakt Unibet op de 25e dag van elke maand in 2022 de winnaars bekend. Check dus je account op de 25e en kijk of je €1,000 rijker bent!

Unibet bonus 25 jaar

Unibet Bonus Eindoordeel

De Unibet bonus is de laagste bonus van alle Nederlandse bookmakers. Wat wel uniek is aan deze bonus is het feit dat je 4 verschillende free bets krijgt. Het brengt wat meer variatie met zich mee. 

Daarnaast is het matig dat je eerst een weddenschap moet plaatsen om de Unibet eerste storting bonus vrij te spelen en is de vervaldatum met 7 dagen erg kort. Desondanks denken we dat de Unibet deposit bonus populair zal zijn vanwege de populariteit van de bookmaker.

Genoeg extra's voor bestaande spelers

Iets waar Unibet de matige welkomstbonus mee goed maakt, zijn de andere bonussen die gebruikt worden om bestaande spelers tevreden te houden. Denk dan aan de €25,000 cash drop bonus, de 50% combo booster en specifieke bonussen gerelateerd aan grote sportevenementen. Wederom zijn dit niet de hoogste bonussen, maar ze zijn wel genoeg om extra geld op te leveren.

Tot slot is goed om nogmaals te benadrukken dat een Unibet bonus code overbodig is en je bij elke registratie dezelfde bonus toegekend krijgt, ongeacht of je een bonus code hebt ingevuld.