Contacteer Ons

Toto Bonus

Toto is de bekendste online bookmaker van Nederland en is al jaren actief op de Nederlandse markt. Als je je nu aanmeldt als nieuwe speler dan ontvang je de Toto welkomstbonus van 100% tot maximaal €50!

Op deze pagina lees je natuurlijk wanneer je in aanmerking komt voor de bonus, hoe je hem claimt en hoe het Toto bonus inzetten in zijn werk gaat.

Hoe werkt de Toto welkomstbonus?

Je ontvangt de Toto bonus indien je een weddenschap plaatst van minimaal €5 met odds van minimaal 1.50. De hoogte van de weddenschap bepaalt vervolgens hoe hoog je bonus uitvalt.

Dus als je een bedrag van €5 inzet met een quotering van 2.00 dan is je bonus €5. Als je een weddenschap van €50 plaatst dan ontvang je een free bet van €50.

Het grote voordeel van deze Toto free bet bonus is dat deze al beschikbaar vanaf €5 en 100% van je eerste inzet is.

Het nadeel is dat je eerst een weddenschap moet plaatsen om de bonus vrij te spelen en je hebt dus kans om te verliezen. Het goede nieuws is dat je de free bet ontvangt ongeacht de uitkomst van je weddenschap!

Hoe goed is de Toto bonus?

Als je wil zien hoe de Toto welkomstbonus scoort ten opzichte van de andere bonussen in Nederland dan ben je bij Wedden365.com aan het goede adres. We hebben namelijk een bookmaker bonus pagina waar je alle bonussen van Nederlandse bookmakers kan vergelijken.

Aangezien de bookmaker eerst een Toto bonus van 25 euro aanbood, zijn ze met deze nieuwe bonus flink omhoog geschoten in de ranglijst. We zien dat een welkomstbonus van €50 nu zo'n beetje het minimum is in Nederland.

Toto bonus

Heb ik een Toto bonuscode nodig?

Om de Toto welkomstbonus te ontvangen, heb je geen bonuscode nodig. Ongeacht of je wel of geen Toto bonus code hebt, krijg je dus een free bet tot een maximaal bedrag van €50. 

Er zijn echter wel voorwaarden aan de bonus verbonden. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 24 jaar zijn en moet je kwalificerende weddenschap uit odds van minstens 1.50 bestaan. Hieronder lees je welke andere voorwaarden er gelden voor het claimen van de Toto bonus.

Tip: Bekijk altijd de bonusvoorwaarden op de officiële Toto website, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Hoe claim ik de Toto bonus?

Nu je weet hoe wat de Toto welkomstbonus inhoudt, is het tijd om de bonus te claimen. Dit doe je door onderstaande eenvoudige stappen te volgen. 

  1. Ga naar de website van Toto en klik op ‘registreer hier’
  2. Maak een account aan via iDIN. Dit gaat heel simpel en de meeste gegevens worden automatisch voor je ingevuld. 
  3. Stort een geldbedrag met iDEAL
  4. Plaats een weddenschap voor minimaal 5 met een quotering van minimaal 1.50
  5. Ontvang jouw free bet en ga je Toto bonus inzetten op je favoriete teams

Het is ook heel eenvoudig om de bonus te claimen via de Toto app. Zoals je op onze bookmaker apps pagina kunt zien behoort de app van Toto tot de beste van Nederland.

Bonusvoorwaarden

De Toto welkomstbonus heeft net als andere bonussen van bookmakers in Nederland enkele bonusvoorwaarden waaraan moet worden voldaan. De belangrijkste voorwaarden zijn als volgt:

  • Je moet minimaal 24 jaar oud zijn om de bonus te claimen
  • De bonus is geldig tot en met 31 juli 2022, maar de verwachting is dat hij zal worden verlengd
  • Je moet minimaal 5 inzetten op een sportweddenschap met een quotering van 1.50 of hoger.

Tot slot moet je er rekening mee houden dat de inzet van de free bet weer wordt afgetrokken van de winst. Dus als je een Toto free bet van 5 plaatst met een quotering van 10, en je hebt de weddenschap goed voorspeld, dan is je netto winst 45.

Toto bonus free bet

Andere Toto bonussen

Toto heeft niet alleen een welkomstbonus voor je klaar staan. Er zijn ook tal van andere acties. Zo is er bijvoorbeeld de Lekker Man Special waarbij Toto 2 uur voor een grote wedstrijd tijdelijk de odds verhoogt.

Als je fan bent van combinatieweddenschappen dan zit je bij Toto ook goed. Ze hebben namelijk de Combi Boost waarbij je tot 20% meer winst kan halen op combinatieweddenschappen. Toto kiest een combinatie van 3 of 4 wedstrijden en geeft vervolgens de quoteringen een boost.

Toto free bets

Soms kun je ook zomaar een Toto free bet in je account vinden. Deze Toto bonussen worden bijvoorbeeld weggegeven door tijdens belangrijke sporttoernooien zoals het WK voetbal, Grand Slam tennistoernooien etc.

Je kan deze bonus niet combineren met andere bonussen en ook bij deze free bets geldt dat je alleen de netto winst mag houden.

Overigens kom je alleen voor de free bets in aanmerking als je 24 jaar of ouder bent.

Boost of the Day

Regelmatig vind je bij Toto de Boost of the day (Boost van de dag). Deze kan als een extra bonus beschouwd worden. Bij deze bonus boost Toto de odds van één of meerdere wedstrijden waarop je vervolgens kan inzetten. Let er wel op dat er vaak een maximale inleg aan gebonden is.

Al met al stelt de Nederlandse bookmaker veel free bets en andere kleine bonussen beschikbaar. Ze verschillen elke week en maand dus je doet er verstandig aan om de Toto promotiepagina in de gaten te houden om te zien welke bonussen er geldig zijn.

Tip: Download de Toto app zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe bonussen!

Toto welkomstbonus 2022

Toto bonus: ons oordeel

Hoewel de Toto bonus slechts €50 bedraagt, kunnen we wel stellen dat de voorwaarden acceptabel zijn. Je kan in principe zelf de hoogte van je bonus kiezen, zolang deze tussen de €5 en €50 ligt. 

In vergelijking met bonussen van andere bookmakers in Nederland is het wel een minpunt dat er een minimale quotering van 1.50 geldt voor de Toto welkomstbonus. Ook het plaatsen van een eerste weddenschap en de korte beschikbaarheid van de Toto free bet is niet ideaal. 

We zouden graag zien dat de bookmaker zijn welkomstbonus opnieuw aanpast om beter in de buurt van de concurrentie te blijven.

Veel kleinere bonussen

Wat we wél goed vinden van Toto is dat ze vaak free bets of andere bonussen aanbieden. Het is daarom belangrijk dat je de Toto bonus pagina in de gaten houdt, omdat er vaak interessante free bets of andere bonussen zijn.

Tot slot hoef je je geen zorgen te maken over het invoeren van een Toto bonus code om de bonus te claimen. Iedereen heeft recht op de bonus zolang je aan de bonusvoorwaarden voldoet.

Let er daarbij vooral op dat de bonus alleen beschikbaar is voor spelers vanaf 24 jaar. Hier kan Toto helaas niets aan veranderen, aangezien dit is vastgelegd in de Nederlandse wetgeving.