Contacteer Ons

Livescore Bet Welkomstbonus

Livescore Bet Nederland is een van de verrassende nieuwe bookmakers in ons land. Het bedrijf is sinds 2022 actief als bookmaker en heeft meteen een prima bonus voor nieuwe spelers bedacht.

De Livescore bet welkomstbonus bestaat namelijk uit een 100% stortingsbonus tot een maximum van €100 in de vorm van free bets. Op deze pagina lees je alles over deze welkomstbonus en alle andere bonussen bij de online bookmaker.

Hoe werkt de Livescore Bet welkomstbonus?

We kunnen meteen met de deur in huis vallen door te zeggen dat de Livescore Bet welkomstbonus prima is.

De bonus voor sportweddenschappen is beschikbaar voor alle nieuwe spelers en bestaat uit een free bet van dezelfde hoogte als je eerste weddenschap.

Hier zit een minimum van €10 en een maximum van €100 aan verbonden. Doe je een eerste weddenschap van bijvoorbeeld €50, dan krijg je daar een Livescore Bet free bet van €50 gratis bij.

Om de bonus te verzilveren moet je eerst een weddenschap van minstens €10 inzetten met minimale odds van 1.50. Zorg er dus voor dat je eerste weddenschap aan deze voorwaarden voldoet.

Hoe goed is de Livescore Bet bonus?

De Livescore Bet welkomstbonus is prima in vergelijking met veel concurrenten. We zien dat veel bookmakers een maximaal bonusbedrag van €50 hanteren, maar Livescore Bet verdubbelt dit dus.

Wel is het ongunstig dat je eerst een weddenschap van hetzelfde bedrag moet inzetten, hiermee heb je de kans dat je deze verliest.

Hoe de bonus zich precies verhoudt tot de andere bonussen, zie je op onze bookmaker bonus pagina.

Livescore bet welkomstbonus 100 euro 2023

Heb ik een Livescore Bet bonus code nodig?

Misschien ben je op diverse sites een Livescore Bet bonus code tegengekomen. Deze heb je niet nodig om de welkomstbonus te claimen. Wij hebben er een aantal getest en alle codes geven je recht op dezelfde bonus als hierboven.

Zolang je voldoet aan de voorwaarden is een Livescore Bet bonus code nutteloos. Het enige wat je hoeft te doen is een kwalificerende weddenschap van minstens €10 plaatsen.

Hoe claim ik de Livescore Bet welkomstbonus?

Een groot voordeel van deze online bookmaker is het gebruiksgemak en dit zien we ook terug in het claimen van de bonus.

De Livescore Bet bonus claimen is namelijk erg eenvoudig, we hebben het proces hieronder voor je opgeschreven.

 1. Ga naar de Livescore Bet website of open de Livescore Bet app
 2. Klik op ‘registreren’ om een nieuw account aan te maken
 3. Verifieer je identiteit tijdens het account registratieproces door een scan of een foto van je rijbewijs of paspoort te uploaden.
 4. Maak in de laatste stap van het account registratieproces een eerste storting van minimaal €10.
 5. Zet een weddenschap van minimaal €10 in met odds van 1.50 of hoger.
 6. De Livescore Bet free bet staat binnen 10 minuten op je account.

Met bovenstaande stappen heb je je Livescore Bet welkomstbonus eenvoudig geclaimd.

Tip: Zorg ervoor dat je eerste weddenschap de hoogte heeft van het bonusbedrag dat je graag wilt. Wil je een gratis weddenschap van €80? Dan moet je eerste weddenschap ook €80 bedragen.

Livescore bet free bet combi 2023

Bonusvoorwaarden

Ook aan de Livescore Bet welkomstbonus zijn een aantal voorwaarden verbonden. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan de minimale storting, quoteringen en rondspeelvoorwaarden.

We hebben de belangrijkste bonusvoorwaarden hieronder voor je op een rijtje gezet. Voor een compleet overzicht raden we altijd aan om de officiële website te bekijken.

 • De welkomstbonus is alleen beschikbaar van spelers van 24 jaar en ouder
 • Je kwalificerende weddenschap moet minstens €10 bedragen
 • De minimale odds van de kwalificerende weddenschap is 1.50
 • De free bet moeten binnen 7 dagen na ontvangst gebruikt worden
 • De kwalificerende weddenschap moet binnen 14 dagen na het aanmaken van je account geplaatst worden.

Vooral de laatste voorwaarde is erg belangrijk. Wacht dus niet te lang met het plaatsen van je kwalificerende weddenschap, anders loop je de Livescore Bet welkomstbonus helaas mis.

Andere bonussen

De welkomstbonus is niet de enige bonus die je kan krijgen bij Livescore Bet. Je kan als bestaande speler ook regelmatig een Livescore Bet free bet ontvangen.

Daarnaast biedt de bookmaker ook nog Odds Boosts en andere interessante extra’s aan.

Livescore bet free bet betbuilder 2023

Livescore Bet Free Bet

Een belangrijke manier om spelers tevreden te houden is door het aanbieden van loyaliteitsbonussen. We zien dat Live Score dit doet door het aanbieden van de Livescore Bet free bet.

Een van de bekendste voorbeelden hiervan is de wekelijkse Free Combi bet van €10. Om mee te doen met deze bonus moet je binnen een week 2x een combinatie weddenschap van minimaal €10 en gecombineerde odds van meer dan 6.00 inzetten.

Voor doorgewinterde spelers is dit geen grote vereiste, waardoor je deze Free Combi bet eenvoudig vrijspeelt.

Naast bovengenoemde bonus is er ook nog een reguliere Livescore Bet free bet te verdienen op de website of in de bookmaker app. Als je minimaal €5 inzet op een Eerste Divisie wedstrijd word je namelijk beloond met een €5 free bet die op de BetBuilder ingezet kan worden.

Odds Boost

Naast de free bets heeft Livescore Bet ook nog de Odds Boost voor je in de aanbieding. Deze boosters kan je gebruiken om de odds voor bepaalde wedstrijden nog aantrekkelijker te maken.

Een voorbeeld van de Livescore Bet Odds Boost zie je hieronder. In de wedstrijd Wales – Nederland, worden de odds voor 8+ schoten op doel van Oranje verhoogd naar 6.00, in plaats van 4.00.

Ook bij de odds boost zijn bepaalde bonusvoorwaarden van kracht. Zo kan je bijvoorbeeld maximaal €20 inzetten en is de boost alleen geldig op de aangegeven wedstrijd.

Livescore bet odds boost

Livescore Bet bonus: ons oordeel

De Livescore Bet welkomstbonus is qua bonusbedrag een van de betere bonussen die je bij een betting site in Nederland kunt krijgen. Het bedrag kan oplopen tot €100 en de voorwaarden voor het inzetten van de free bet zijn gunstig.

Het feit dat je eerst eenzelfde weddenschap moet inzetten om de bonus vrij te spelen is minder, aangezien je het risico loopt om deze kwalificerende weddenschap te verliezen.

We zien echter dat er veel wordt goed gemaakt met de andere bonussen zoals de Livescore Bet free bet en Odds Boost. Deze bonussen zijn wekelijks terugkerend en zijn erop gericht om bestaande klanten te belonen.

Al met al kunnen we concluderen dat de Livescore Bet bonus prima in orde is. Met de veel voorkomende free bets en odds boosts kan je ook als bestaande speler rekenen op leuke bonussen!