Contacteer Ons

Livescore Bet Bonus

Livescore Bet was in oktober 2021 één van de tien bedrijven die van de KSA een goklicentie ontving. Het duurde echter tot maart 2022 totdat de virtuele deuren van de bookmaker werden geopend voor het Nederlands publiek. 

Nu zijn ze goed aan de weg aan het timmeren om een van de populairste online bookmakers van Nederland te worden. Dit doen ze mede door de uitstekende Livescore Bet bonus die ze aanbieden voor nieuwe spelers.

Hoe werkt de Livescore Bet Bonus?

Voor alle nieuwe spelers staat er een Livescore Bet welkomstbonus klaar. De sportwedden bonus bestaat uit maximaal 5 free bets van €10 per stuk.

Om deze Livescore Bet bonus te claimen, moet je een weddenschap van €10 met minimale odds van 1.50 inzetten. Ongeacht de uitslag krijg je na afloop 5 keer een €10 free bet die je vervolgens weer kan inzetten.

Hoe goed is de Livescore Bet welkomstbonus?

Het unieke aan deze bonus is dat je slechts €10 hoeft te storten om in totaal €50 in bonus te krijgen. Het is dus in principe een 500% bonus, verreweg het hoogste percentage van alle bonussen in Nederland!

Het nadeel is dat je eerst een weddenschap moet plaatsen om de bonus te krijgen. Dit is anders dan we van andere bookmakers kennen die gewoon een free bet geven maar een hogere storting vereisen. 

Je kan overigens op onze bookmaker bonus pagina zien hoe de Livescore Bet bonus scoort ten opzichte van de bonussen van andere bookmakers in Nederland.

Livescore bet bonus

Heb ik een Livescore Bet bonus code nodig?

Misschien ben je op diverse sites een Livescore Bet bonus code tegengekomen. Deze heb je niet nodig om de welkomstbonus te claimen. Wij hebben er een aantal getest en alle codes geven je recht op dezelfde bonus als hierboven.

Je hebt dus recht op de 5 free bets van €10 zonder een bonus code in te voeren. Het enige wat je moet doen is de kwalificerende weddenschap van €10 plaatsen. 

Hoe claim ik de Livescore Bet bonus?

Je kan de de Livescore Bet bonus vrij eenvoudig claimen. We hebben hieronder de stappen voor je op een rij gezet die je moet uitvoeren om de bonus in je account te krijgen.

 1. Ga naar de Livescore Bet website of open de Livescore Bet app
 2. Klik op ‘registreren’ om een nieuw account aan te maken
 3. Verifieer je identiteit tijdens het account registratieproces door een scan of een foto van je rijbewijs of paspoort te uploaden.
 4. Maak in de laatste stap van het account registratieproces een eerste storting van minimaal €10.
 5. Zet een €10 weddenschap in met odds van minimaal 1.50 of hoger.
 6. Accepteer de 5 free bets van €10 per stuk in je account.

Met bovenstaande stappen heb je je Livescore Bet bonus eenvoudig geclaimd. Je kunt de 5 free bets van €10 nu inzetten op sportwedddenschappen naar keuze.

Livescore bet bonus welkomstbonus

Bonusvoorwaarden

Ook Livescore Bet heeft net als andere bookmakers voorwaarden waaraan je moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan voorwaarden voor het aanspraak maken op de bonus en het uitbetalen van je winsten. 

We hebben de belangrijkste bonusvoorwaarden hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • De welkomstbonus is alleen beschikbaar van spelers van 24 jaar en ouder
 • Je kwalificerende weddenschap moet minstens 10 bedragen
 • De minimale odds van de kwalificerende weddenschap is 1.50
 • De free bets moeten binnen 7 dagen na ontvangst gebruikt worden
 • De kwalificerende weddenschap moet binnen 14 dagen na het aanmaken van je account geplaatst worden.

Vooral de laatste voorwaarde is erg belangrijk. Wacht dus niet te lang met het plaatsen van je kwalificerende weddenschap, anders loop je de Livescore Bet welkomstbonus helaas mis.

Andere Livescore Bet bonussen

De welkomstbonus is niet de enige bonus die je kan krijgen bij Livescore Bet. Je kan als bestaande speler ook regelmatig een Livescore Bet free bet ontvangen. Daarnaast biedt de bookmaker ook nog Odds Boosts aan.

Livescore Bet free bets

De free bets zijn vaak alleen geldig voor speciale wedstrijden. Denk bijvoorbeeld aan een free bet voor een interland van Oranje in de Nations League.

Het mooie aan de free bets is dat je hier vaak niets voor hoeft te doen. Je hoeft alleen in te loggen om de free bet te claimen, waarna je hem in kan zetten op de wedstrijd die Livescore Bet voor je heeft geselecteerd.

Net zoals andere bookmakers krijg je alleen de netto winst van de free bet uitbetaald, dit betekent dus dat de inzet niet wordt terugbetaald.

Zet je bijvoorbeeld in op winst van Nederland voor odds van 2.00, dan krijg je (2.00 x 5) – 5 = €5 netto op je account. Dit wordt gedaan omdat je de inzet van de free bet immers gratis hebt gekregen.

Livescore bet free bet 5Euro

Free combi bet

Een andere interessante free bet is de €10 free combi bet. Om deze free bet te claimen, moet je 2 combi weddenschappen van minimaal €10 inzetten.

Ook moet de combi weddenschap bestaan uit minimaal 4 enkelvoudige weddenschappen en minimaal 6.00 aan odds.

Je krijgt ongeacht het resultaat een free bet van €10 die je vervolgens weer kan inzetten. Op deze manier zorgen bookmakers ervoor dat hun bestaande spelers ook beloond worden voor het spelen op hun platform.

Livescore Bet odds boost

Naast de free bets heeft Livescore Bet ook nog de Livescore Bet Odds Boost voor je in de aanbieding. Deze boosters kan je gebruiken om de odds voor bepaalde wedstrijden nog aantrekkelijker te maken.

De odds boosters zijn altijd beschikbaar voor specifieke wedstrijden en kunnen door iedereen worden gebruikt.

Een voorbeeld van de Livescore Bet Odds Boost zie je hieronder. In de wedstrijd Wales – Nederland, worden de odds voor 8+ schoten op doel van Oranje verhoogd naar 6.00, in plaats van 4.00.

Ook bij de odds boost zijn bepaalde bonusvoorwaarden van kracht. Zo kan je bijvoorbeeld maximaal €20 inzetten en is de boost alleen geldig op de aangegeven wedstrijd.

Livescore bet odds boost

Livescore Bet Bonus: Ons oordeel

De Livescore Bet bonus lijkt op het eerste gezicht niet de hoogste bonus te zijn die je kan krijgen bij een online wedden site in Nederland. Toch is de bonus technisch gezien een 500% bonus en de voorwaarden zijn prima aangezien je slechts €10 hoeft te storten. 

Let er op dat je je kwalificerende weddenschap van €10 binnen 14 dagen plaatst en je de Livescore Bet free bet claimt. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de Livescore Bet welkomstbonus.

Prima bonusaanbod en gunstige voorwaarden

Als we naar de voorwaarden van de welkomstbonus kijken, zien we naast de algemene voorwaarden je ook moet kijken naar de minimale odds van de kwalificerende weddenschap.

De minimale odds zijn namelijk 1.50 en dat is wat aan de hoge kant.  Daar staat wel tegenover dat je 5 free bets van €10 per stuk krijgt ongeacht de uitkomst van je kwalificerende weddenschap.

Tot slot willen we graag benadrukken dat Livescore Bet het ook veel aandacht schenkt aan bestaande spelers. Met de veel voorkomende free bets en odds boosts kan je ook als bestaande speler rekenen op leuke bonussen!