Contacteer Ons

Circus Bonus

De Circus welkomstbonus is momenteel de hoogste bonus van alle online bookmakers in Nederland. De bonus bestaat namelijk uit een 100% stortingsbonus tot maar liefst €250.

Op deze pagina leggen we uit hoe de bonus eruit ziet, wat de voorwaarden zijn en of je een circus casino promo code nodig hebt. Lees snel verder en maak gebruik van de welkomstbonus!

Hoe werkt de Circus welkomstbonus?

De Circus bonus bestaat uit zogenaamde free bets van €10 per stuk. Zoals hierboven vermeld is de maximale bonus €250, dit betekent dus dat je bij het claimen van de Circus welkomstbonus recht hebt op maximaal 25 free bets van €10.

Je eerste storting bij de bookmaker wordt dus verdubbeld in de vorm van free bets. Als je bijvoorbeeld €50 stort, krijg je hier 5 free bets van €10 bij.

Houd hierbij in gedachten dat de minimale storting voor de Circus bonus €20 bedraagt.

Deze gratis weddenschappen zijn in te zetten op een sportweddenschap naar keuze, waardoor je veel kans hebt om extra geld te verdienen met deze Circus promo.

Bookmaker bonussen vergelijken

Het mag duidelijk zijn het bedrag van €250 voor de Circus bonus tot de hoogste van Nederland behoort. 

Er is slechts 1 concurrent die hetzelfde bedrag aanbiedt. Benieuwd welke dat is? Je vindt het allemaal op onze bookmaker bonus pagina, waar je alle aanbiedingen in Nederland kunt vergelijken.

Heb ik een Circus promo code nodig?

Om direct antwoord te geven op de vraag: nee, je hebt geen bonuscode nodig om de Circus bonus te ontvangen.

Eigenlijk kan je stellen dat de meeste bonuscodes die in de omloop nutteloos zijn. Met of zonder Circus promo code heb je namelijk recht op dezelfde bonus van 100% tot €250 voor sportweddenschappen.

Als je dus een storting maakt, kan je met een gerust hart het vakje bonuscode leeg laten. Overigens kan het zijn dat je bij het vakje ‘vriendschapscode’ wel een code ziet staan.

Deze is vooraf ingevuld en heeft ook geen invloed op hoe hoog je bonus uitvalt. Dit is altijd 100% tot maximaal €250.

Circus welkomstbonus sport 2023

Hoe claim ik de Circus welkomstbonus?

Gelukkig heeft de bookmaker het erg makkelijk gemaakt voor nieuwe spelers om de bonus te claimen.

Je hoeft namelijk alleen maar een account aan te maken en de bonus te accepteren om de Circus welkomstbonus in ontvangst te nemen.

De precieze stappen voor het claimen van de Circus bonus zie je hieronder:

Stap 1: Klik op onderstaande knop om naar de website van Circus Nederland te gaan. 

Stap 2: Start het account registratie proces en verifieer je identiteit. Je kan je identiteit verifiëren door een scan of foto van je rijbewijs, paspoort te uploaden. 

Stap 3: Navigeer naar de kassa van Circus en stort een bedrag tussen de €20 en €250. 

Stap 4: De free bets worden aan je account toegevoegd en zijn klaar om ingezet te worden.

Bonusvoorwaarden

Zoals elke bonus in Nederland, komt ook de Circus welkomstbonus met enkele bonusvoorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je daadwerkelijk je winsten kan opnemen.

We moeten toegeven dat we onder de indruk zijn van de bonusvoorwaarden, omdat ze erg schappelijk zijn. Zeker gezien het maximale bonusbedrag van €250!

Hieronder hebben we een aantal belangrijke voorwaarden op een rij gezet:

  • De minimale storting is €20 en je moet dit inzetten in het sportsbook gedeelte van Circus
  • Weddenschappen moeten minimaal een quotering van 1.60 hebben
  • De welkomstbonus is alleen geldig voor Nederlanders die 24 jaar of ouder zijn
  • Zorg dat je de Circus bonus binnen 7 dagen gebruikt zodat deze niet vervalt

Tip: Dit zijn slechts de belangrijkste voorwaarden. De complete voorwaarden voor de Circus bonus lees je op de officiële website.

Andere Circus Bonussen

Naast de welkomstbonus zijn er ook nog andere Circus bonussen te krijgen. Je kan ze allemaal vinden op de promotiepagina van Circus. 

Zo zijn er bijvoorbeeld de unieke BetXtra boosts die je weddenschappen een extraatje geven van 10 tot 20% per weddenschap. Daarnaast zijn er bijna wekelijks free bets en is er zelfs een tweede welkomstbonus in de vorm van Super Odds.

Je doet er dus goed aan om de Circus promotiepagina regelmatig in de gaten te blijven houden om zo altijd op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Circus super odds 2023

Super Odds

De Super Odds functie van Circus kan eigenlijk worden beschouwd als een tweede welkomstbonus. Bij het aanmaken van je account heb je namelijk de keuze uit de 100% stortingsbonus tot €250 en de Super Odds.

Het grote voordeel van de Super Odds bonus is dat wedstrijden waar de odds normaal gesproken niet zo aantrekkelijk zijn, plotseling interessant worden. Denk bijvoorbeeld aan Ajax – RKC waar je quotering van 50.00 krijgt wanneer Ajax wint.

De bookmaker plaatst wekelijks een overzicht van de Super Odds op zijn website, waarbij je bijna elke dag wel ergens op kan inzetten. We zien dat de quoteringen steevast verhoogd worden naar 50.00.

Free Bets

Naast de twee welkomstbonussen die we hierboven besproken hebben komt de bookmaker ook regelmatig met een andere Circus promo. Zo worden er bijna wekelijks free bets weggegeven aan bestaande klanten.

De free bets worden vaak weggegeven voor belangrijke wedstrijden zoals de klassieker tussen Feyenoord en Ajax of een wedstrijd van het Nederlands Elftal.

We zien dit soort free bets graag bij online bookmakers, omdat het aangeeft dat ze het aanmaken van een account en actief spelen op de website belonen.

Wat belangrijk is om te vermelden is dat er ook voorwaarden aan de free bets zitten. Zo moet je vaak een kwalificerende weddenschap met odds van minstens 1.60 plaatsen om de free bet te ontvangen.

BetXtra

Naast de free bets beloont Circus zijn trouwe spelers ook met de BetXtra promoties, waarmee je recht hebt op verhoogde quoteringen.

Als je een account hebt bij Circus dan kan je wekelijks gebruik maken van 5 BetXtra promoties. Deze promoties kunnen 10%, 20% of zelfs 25%  aan extra boosts geven op je weddenschappen. 

Stel bijvoorbeeld dat je wedt op AZ – PSV met een quotering van 1.40 voor winst van PSV. Met een BetXtra van 20% verandert de quotering dan in 1.68. De kans op meer winsten wordt met de BetXtra promoties dus aanzienlijk verhoogd.

Circus betxtra 2023

Circus Bonus: ons oordeel

Na dit grondige onderzoek kunnen we concluderen dat de Circus welkomstbonus de aantrekkelijkste bonus in Nederland is op dit moment.

Daarnaast weet de bookmaker te verrassen door een tweede welkomstbonus aan te bieden in de vorm van de Super Odds.

Zowel het bonusbedrag als de voorwaarden zijn erg goed te doen en je kunt de bonus gebruiken zonder Circus promo code.

Tot slot beloont de bookmaker trouwe bestaande spelers door het geven van gratis weddenschappen en BetXtra odds verhogingen.

Kortom, ben je op zoek naar de hoogste bonus van alle sportweddenschappen sites in Nederland? Claim dan de Circus bonus hier!