Contacteer Ons

Circus Bonus

De Circus welkomstbonus is momenteel de hoogste bonus die je bij online bookmakers kan vinden in Nederland. De welkomstbonus is een 100% stortingsbonus tot €250.

Als je dus nog geen account hebt gemaakt bij Circus dan is de Circus bonus zeker een goede reden om een account te registreren.

Hoe werkt de Circus welkomstbonus?

De Circus bonus wordt vrijgegeven in free bets ter waarde van €10. Als je dus bijvoorbeeld €100 stort nadat je een account hebt aangemaakt dan ontvang je 10 Circus free bets van €10 per stuk.

De maximale bonus is €250 aan free bets. Als je bijvoorbeeld €300 stort, dan krijg je 25 free bets ter waarde van €250. Het totale bedrag op je account is dan €550, waarvan €300 je storting bedraagt en de rest bonusgeld is.

100% WELKOMSTBONUS TOT €250

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bookmaker bonussen vergelijken 

Wil je zien hoe gunstig de Circus bonus is in vergelijking met de bonussen van andere Nederlandse bookmakers? Ga dan naar onze bookmaker bonus pagina, waar je alle bonussen van Nederlandse bookmakers kan vergelijken.

De Circus bonus behoort overigens tot de absolute top! Voornamelijk vanwege het hoge bonusbedrag dat je kan ontvangen. 

Heb ik een Circus promotiecode nodig?

Om direct antwoord te geven op de vraag: nee, je hebt geen bonuscode nodig om de Circus bonus te ontvangen.

Eigenlijk kan je stellen dat de meeste bonuscodes nutteloos zijn. Met of zonder Circus promotiecode heb je namelijk recht op dezelfde bonus van 100% tot €250 voor sportweddenschappen.

Als je dus een storting maakt, kan je met een gerust hart het vakje bonuscode leeg laten. Overigens kan het zijn dat je bij het vakje ‘vriendschapscode’ wel een code ziet staan.

Deze is vooraf ingevuld en heeft ook geen invloed op hoe hoog je bonus uitvalt. Dit is altijd 100% tot maximaal €250.

Hoe claim ik de Circus welkomstbonus?

Om de Circus welkomstbonus te claimen, hoef je alleen maar een account aan te maken en de welkomstbonus aan te vinken. 

De precieze stappen voor het claimen van de Circus bonus zijn als volgt: 

Stap 1: Klik op onderstaande knop om naar de website van Circus Nederland te gaan. 

Stap 2: Start het account registratie proces en verifieer je identiteit. Je kan je identiteit verifiëren door een scan of foto van je rijbewijs, paspoort te uploaden. 

Stap 3: Navigeer naar de kassa van Circus en stort een bedrag tussen de €20 en €250. 

Stap 4: De free bets worden aan je account toegevoegd en zijn gereed om ingezet te worden.

Wat zijn de bonusvoorwaarden?

Zoals bij elke bonus op het internet, komt ook de Circus welkomstbonus met enkele bonusvoorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je daadwerkelijk je winsten kan opnemen.

Hieronder vind je de meest belangrijke voorwaarden voor de Circus bonus:

  • De minimale storting is €20 en je moet dit inzetten in het sportsbook gedeelte van Circus
  • Weddenschappen moeten minimaal een quotering van 1.60 hebben
  • De welkomstbonus is alleen geldig voor Nederlanders die 24 jaar of ouder zijn
  • Zorg dat je de Circus bonus binnen 7 dagen gebruikt zodat deze niet vervalt

Tip: Lees altijd de bonusvoorwaarden op de website van de bookmaker goed door, zo zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Andere Circus Bonussen

Naast de welkomstbonus zijn er ook nog andere Circus bonussen te krijgen. Je kan ze allemaal vinden op de promotiepagina van Circus. 

Zo zijn er bijvoorbeeld de unieke BetXtra boosts die je weddenschappen een extraatje geven van 10 tot 20% per weddenschap. Daarnaast zijn er bijna wekelijks free bets en is er zelfs een tweede welkomstbonus.

Je doet er dus goed aan om de Circus promotiepagina regelmatig in de gaten te blijven houden om zo altijd op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Super Odds

Naast de standaard welkomstbonus van 100% tot €250 kunnen nieuwe Circus spelers ook kiezen voor de super odds bonus. Je kan bij deze bonus kiezen uit een aantal weddenschappen waarbij de odds extreem worden verhoogd naar 10.00!

Het grote voordeel van de super odds bonus is dat wedstrijden waar de kansen normaal gesproken niet zo aantrekkelijk zijn, plotseling erg interessant worden. Denk bijvoorbeeld aan Ajax – RKC waar je quotering van 10.00 krijgt wanneer Ajax wint.

Voorwaarden Super odds

Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo is de maximale inzet €5 en kan je de super odds bonus niet combineren met de standaard welkomstbonus.

Je zult dus moeten kiezen welke bonus je wilt gebruiken, de welkomstbonus of de super odds.

Circus Bonus super odds

Free Bets

Wekelijks kan je als bestaande klant bij Circus free bets verwachten. Denk bijvoorbeeld aan een free bet op de klassieker Feyenoord – Ajax of een belangrijke Europese wedstrijd voor één van de Nederlandse clubs. 

Ook aan de free bets zitten vaak wel voorwaarden verbonden. De meest voorkomende voorwaarden vind je hieronder:

  • De odds van de kwalificerende weddenschap moeten minimaal 1.60 zijn
  • Free bets zijn vaak alleen geldig als single bet dus parlay bets zijn niet toegestaan
  • De free bets zijn alleen geldig voor één speler
  • De kwalificerende inzet moet met echt geld gemaakt worden
  • De minimale inzet is vaak €20

BetXtra

Naast de free bets beloont Circus zijn trouwe spelers ook met de BetXtra promoties, waarmee je recht hebt op verhoogde quoteringen.

Als je een account hebt bij Circus dan kan je wekelijks gebruik maken van 5 BetXtra promoties. Deze promoties kunnen 10% of zelfs 20% aan extra boosts geven op je weddenschappen. 

Stel bijvoorbeeld dat je wedt op AZ – PSV met een quotering van 1.40 voor winst van PSV. Met een BetXtra van 20% verandert de quotering dan in 1.68. De kans op meer winsten wordt met de BetXtra promoties dus aanzienlijk verhoogd.

Circus bonus BetXtra

Circus Bonus: Ons Oordeel

We kunnen na deze review concluderen dat de Circus welkomstbonus een zeer aantrekkelijke bonus is die bestaat uit verschillende free bets.

Het is zelfs de bonus met het hoogste bonusbedrag van alle Nederlandse online wedden sites! De inzetvoorwaarden zijn prima te doen en je kan de bonus gebruiken zonder promotiecode.  

Groot aanbod aan bonussen

Je kan naast de welkomstbonus van 100% tot €250 ook kiezen voor de super odds bonus waarbij je quotering van 10.00 kan verwachten. Deze super odds bonus kan interessant zijn, omdat de kansen op snelle hoge winsten hoger zijn dan bij de standaard bonus. 

Daarnaast zet Circus wekelijks BetXtra promoties en Free Bets voor je klaar die je winsten nog een extra boost kunnen geven. Er wordt dus ook goed om de bestaande spelers gedacht.

Tot slot moeten we nog benoemen dat Circus bonussen alleen beschikbaar zijn voor spelers van 24 jaar en ouder.

Dit is niet een besluit van Circus zelf, maar heeft te maken met de Nederlandse regelgeving. Deze verbiedt het aanbieden van bonussen aan jongeren tussen de 18 en 23 jaar.