Contacteer Ons

Bingoal Bonus Code

Momenteel biedt Bingoal de hoogste welkomstbonus van Nederland aan. De Bingoal bonus bestaat namelijk uit een 100% stortingsbonus tot €250 plus een 100% Boost my Odds.

Op deze pagina lees je alles over de welkomstbonus en alle andere Bingoal promoties. Lees snel verder om te ontdekken hoe je deze bonus claimt.

Hoe werkt de Bingoal welkomstbonus?

Zoals gezegd is de Bingoal welkomstbonus een zogenaamde stortingsbonus, wat betekent dat je alleen geld op je account hoeft te storten om bonusgeld te ontvangen. Het maximale bonusbedrag kan oplopen tot €250.

Om in aanmerking te komen voor de Bingoal bonus moet je minimaal €10 storten. Als je het maximale uit de bonus wil halen, stort je €250.

Als je bijvoorbeeld besluit om €50 te storten dan krijg je in totaal €100 in je account die bestaat uit €50 eigen geld en €50 aan bonusgeld.

Kort gezegd wordt dus elke eerste storting tussen de €10 en €250 verdubbeld.

Er zijn wel enkele voorwaarden aan de Bingoal welkomstbonus voor wedden op sport verbonden. Eventuele winsten uit het bonusbedrag kunnen alleen maar opgenomen worden als je deze 6 keer ingezet hebt. Dus als je €50 hebt gestort, moet je €300 inzetten voordat je kan overgaan tot uitbetalen.

Bingoal promotie vergelijken

Zoals gezegd heeft Bingoal momenteel één van de hoogste welkomstbonussen in Nederland. Er is slechts een andere sportweddenschappen site die een bonus van hetzelfde bedrag aanbiedt.

Als je wilt zien hoe de bonus scoort in vergelijking met de bonussen van andere bookmakers in Nederland dan kan je dit doen op onze bookmaker bonus pagina.

Bingoal welkomstbonus sport 2023

Bingoal Boost my Odds

Waar je bij andere bookmakers één welkomstbonus krijgt, komt Bingoal met 2 bonussen. Naast de stortingsbonus ontvangen nieuwe spelers namelijk ook de Bingoal Boost my Odds bonus.

Je kan met deze bonus de odds van een wedstrijd naar keuze verdubbelen (+100%). Voor deze weddenschap geldt een maximale inzet van €20, wat naar onze mening vrij ruim is.

Let op: De Bingoal Boost my Odds bonus is maar 31 dagen geldig is en deze kan niet opnieuw worden aangevraagd.

Wat is de Bingoal bonus code?

In tegenstelling tot veel andere bookmakers, kan je inderdaad een bonuscode gebruiken bij Bingoal. 

Je voert de Bingoal bonus code in tijdens het aanmaken van je account of rechtstreeks op de promotiepagina, alleen zo kan je de welkomstbonus claimen.

De Bingoal bonuscode is: WELKOMSTBONUSSPORT

Waarom je een bonuscode nodig hebt is onduidelijk, maar gebruik bovenstaande code als je de 100% stortingsbonus tot €250 wilt verzilveren.

Hoe claim ik de Bingoal welkomstbonus?

Nu je weet wat je kan verwachten van de Bingoal welkomstbonus, wil je natuurlijk weten hoe je de bonus kan claimen. 

Hieronder vind je de stappen die je moet volgen om de bonus als nieuwe speler in je account te ontvangen. 

 1. Ga naar de Bingoal sports website op je PC of telefoon
 2. Verifieer je identiteit met een scan of foto van een geldig identiteitsbewijs en bevestig je persoonlijke gegevens
 3. Zorg ervoor dat je de bonus code WELKOMSTBONUSSPORT invoert wanneer dit gevraagd wordt
 4. Maak je eerste storting van minimaal €10 en krijg eenzelfde bedrag aan bonusgeld op je account (tot max. €250)

Bonusvoorwaarden

De bonusvoorwaarden van de Bingoal bonus zijn in vergelijking met andere bookmakers net iets strenger. Je moet je geld namelijk meerdere keren inzetten voordat je kunt overgaan tot uitbetaling.

De reden hiervoor is waarschijnlijk dat het maximale bonusbedrag van deze Bingoal promotie vrij hoog is.

Een overzicht van de belangrijkste bonusvoorwaarden vind je hieronder.

 • Je mag de bonus maar één keer claimen
 • Je moet het bonusbedrag minimaal 6 keer inzetten voordat je de winsten kan uitbetalen. Als je dus €30 stort, moet je eerst voor 30 x 6 = €180 hebben gespeeld om je winst in echt geld om te zetten. 
 • Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn
 • De minimum storting voor de welkomstbonus is €10 
 • Voor de Odds boost bonus geldt een maximale inzet van €20 
 • De bonus moet met odds van minimaal 1.40 vrijgespeeld worden
 • De bonus is maximaal 31 dagen geldig

Bingoal bonus free bet 2023

Andere Bingoal promoties

Naast de Bingoal welkomstbonus geeft de bookmaker ook af en toe ook andere bonussen weg aan trouwe gebruikers. Dit gebeurt bijvoorbeeld in de vorm van een €5 free bet op de Ronde van Vlaanderen (wielrennen), of een €5 free bet op andere sporten met Nederlandse sporters.

De Bingoal free bet werkt overigens vrij eenvoudig. Je kiest een wedstrijd waarop je wil inzetten. Je zet de €5 in op die wedstrijd en je ontvangt vervolgens de nettowinst als resultaat. 

Zet je bijvoorbeeld jouw gratis weddenschap in op een quotering van 3.00, dan krijg je €5 x 3 -5 = €10 uitbetaald. De inzet van de weddenschap wordt er dus afgehaald, dit is het geval bij alle Nederlandse online bookmakers.

We moeten toegeven dat deze Bingoal promoties niet heel vaak voorkomen, maar het is toch leuk dat de bookmaker trouwe spelers op deze manier beloont.

Bingoal Bonus: ons oordeel

Uiteindelijk hebben we over het algemeen een goed gevoel over de Bingoal bonus. Aan de ene kant is het met maximaal 250 een extreem hoog bonusbedrag, wat ook meteen het hoogste van Nederland is. Je krijgt er daarnaast ook nog eens leuke Boost my Odds bonus er bovenop. 

Aan de andere kant zijn er de bonusvoorwaarden waar je op letten. Zo moet je minimaal 10 storten en je moet letten op de rondspeelvoorwaarden van 6 keer het bonusbedrag en de minimale odds van 1.40. 

Vooral de rondspeelvoorwaarden van 6x het bonusbedrag is iets wat we niet graag zien. Andere bookmakers maken niet gebruik van deze rondspeelvoorwaarden.

Als je besluit een account te maken als nieuwe speler bij Bingoal dan is het belangrijk om de Bingoal bonuscode WELKOMSTBONUSSPORT in te vullen om de bonus te claimen.