Contacteer Ons

BetCity Bonus

In het korte bestaan van BetCity Nederland heeft de bookmaker een sterke positie weten te bemachtigen op de online gokmarkt. Een belangrijke reden hiervoor is de vele bonussen die worden aangeboden.

Nieuwe spelers krijgen namelijk de BetCity welkomstbonus die bestaat uit een free bet van maximaal €50.

Op deze pagina lees je alles over de welkomstbonus, andere bonussen, de BetCity bonus code en nog veel meer. Lees dus snel verder.

Hoe werkt de BetCity welkomstbonus?

Je krijgt de maximale BetCity bonus van €50 als je 50 euro of meer stort op je account. Als je tussen de €20  en €49.99 stort, ontvang je een €20 free bet. 

Om je bonus te maximaliseren doe je er dus goed aan om precies €20 of €50 te storten.

Wanneer je de storting hebt voltooid, wordt de BetCity welkomstbonus uitgekeerd als 1 free bet met de waarde van €20 of €50. De inzet vereiste is dat je deze free bet ook in 1 keer inzet op een volgende weddenschap.

Het goede aan de BetCity welkomstbonus is dat je niet eerst een weddenschap hoeft te zetten voordat je de bonus krijgt toegekend. Je krijgt dus onmiddellijk gratis speelgeld nadat je geld hebt gestort.

Betcity bonus free bet

Bonussen vergelijken

De BetCity bonus is net iets anders dan de bonussen die je vindt bij andere bookmakers in Nederland. Zo is een BetCity bonus code niet nodig en hoef je ook geen weddenschap te plaatsen om de bonus te claimen.

We hebben alle bonussen van de bookmakers in Nederland op onze bookmaker bonus pagina op een rij gezet, zodat je ze eenvoudig met elkaar kan vergelijken.

BetCity Odds Boost

Als je geen trek hebt in de free bet als welkomstbonus dan kan je ook kiezen voor de BetCtity Odds Boost bonus. Deze odds boost wordt wekelijks bijgewerkt en zet de odds voor bepaalde teams extreem hoog, vaak naar 50 of 100. 

Let op: Je kunt deze bonus niet gebruiken in combinatie met de welkomstbonus en zult dus een van de twee moeten kiezen.

Hieronder zie je een voorbeeld van januari 2023:

Betcity odds boost welkomstbonus

De BetCity Odds boost verhoogt de quoteringen van winst van Nederlandse topteams Feyenoord, PSV en Ajax naar maar liefst 50x.

Helaas is de maximale inzet voor de weddenschap slechts €1, wat neer komt op een winstbedrag van €50. Daarnaast moet je minimaal €20 op je account storten om de bonus te gebruiken.

Welke bonus is het beste?

Je hebt dus de keuze voor twee verschillende bonussen, de Free Bet en de Odds boost.

Als je een wedstrijd ziet die normaal gesproken een zekerheidje zou moeten zijn, doe je er goed aan om voor de Odds Boost bonus te gaan. Je hebt dan namelijk vrijwel zeker €50 extra om mee te wedden. 

Voor sommige bijzondere wedstrijden geeft BetCity zelfs een odds boost van 100x weg, je hebt dan dus kans om in een keer €100 te winnen. Als dit het geval is, is het zeker interessant om deze BetCity welkomstbonus te kiezen.

Mochten er geen voor de handliggende wedstrijden zijn waarvoor je de Odds Boost bonus kan gebruiken dan is het beter om voor de free bet bonus te kiezen.

Heb ik een BetCity bonus code nodig?

Je hebt geen BetCity bonus code nodig om de BetCity welkomstbonus te claimen.

Op verschillende websites zul je wel bonuscodes tegenkomen, maar de totale bonus die je krijgt is nog altijd een free bet van €50 of de Odds Boost. 

We hebben een aantal BetCity promo code getest en hebben er geen gevonden die je recht geven op een hogere bonus.

Hoe Claim ik de BetCity bonus?

Voor degenen die nieuwsgierig zijn hoe het claimen van de bonus in zijn werk gaat, hebben we hieronder een overzicht gemaakt.

Stap 1: Maak een account aan op de officiële website van BetCity.

Stap 2: Op de BetCity online wedden site klik je vervolgens op ‘registreer’ en je verifieert je identiteit tijdens het account registratieproces. Dit kan je doen door een scan of foto van je identiteitsbewijs te uploaden

Stap 3: Ga naar de BetCity kassa en maak je storting van minimaal €20 voor de €20  free bet of de Odds Boost. Voor de €50 free bet dien je minimaal  €50 te storten.

Stap 4: De bonus wordt automatisch aan je account toegevoegd. In je betslip kan je nu kiezen om de bonus in te zetten.

BetCity bonus claimen

BetCity bonus voorwaarden

Zoals elke online bookmaker bonus in Nederland heeft ook BetCity voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je jouw winsten kan opnemen.

We hebben de belangrijkste Betcity bonus voorwaarden hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • De minimum leeftijd voor het claimen van de bonus is 24 jaar.
  • De minimum storting is 20
  • De free bet is maximaal 30 dagen geldig
  • De bonus is alleen in te zetten op sportweddenschappen, zowel pre-match als live-weddenschappen tellen mee.

BetCity free bets

Naast de prima welkomstbonus staat BetCity ook bekend om het aanbieden van veel free bets voor bestaande spelers.

De bookmaker biedt bijna wekelijks wel een free bet aan, waarmee BetCity zich onderscheidt van de concurrentie in Nederland.

De free bets zijn vaak geldig voor een Eredivisie speelronde of een bepaalde wedstrijd in een voetbalcompetitie.

Het grote voordeel van deze free bets is dat er vaak weinig restricties op zitten. Je kan dus een weddenschap met hoge odds plaatsen zonder het risico te lopen om je inzet te verliezen. 

Bet & Get

Sinds kort zien we steeds meer Bet & Get bonussen van BetCity voorbij komen. In plaats van het geven van een gratis weddenschap, wordt deze nu gegeven nadat je eerst zelf een bet hebt geplaatst.

Je kunt hierbij denken aan een €5 gratis weddenschap op de Eredivisie, een bepaalde wedstrijd, een tennis Grand Slam, een Formule 1 Grand Prix etc.

Bij de meeste Bet & Get bonussen zijn de voorwaarden als volgt:

  • Zet minimaal €10 in op een bepaalde competitie
  • Zorg dat de minimale odds 1.50 zijn
  • Ontvang een €5 free bet

Deze Bet & Get weddenschappen van BetCity zijn interessant voor bestaande spelers die toch al regelmatig inzetten op de belangrijkste competities.

BetCity Bonus: Ons Oordeel

De BetCity welkomstbonus is weliswaar niet de hoogste bonus die je kan krijgen bij bookmakers in Nederland. Dit wordt gelukkig redelijk gecompenseerd door het grote aantal andere bonussen wat beschikbaar wordt gesteld door de bookmaker.

Helaas zien we tegenwoordig minder free bets zonder voorwaarden en vaker Bet & Get bonussen. Dit is een prima oplossing, waardoor je als bestaande speler toch veel bonussen kunt meepakken.

Een ander pluspunt is dat er tussen een €50 free bet of BetCity Odds Boost kan worden gekozen. In de meeste gevallen denken wij dat de BetCity free bet van €50 de betere optie is.

Tot slot is het erg belangrijk dat er geen minimale odds aan de free bet verbonden zijn, waardoor het veel gunstiger is dan veel andere bookmaker bonussen.

En onthoud dat je geen BetCity bonus code nodig hebt om de bonus te claimen. Je krijgt de bonus ook gewoon toegekend als je zelf een account aanmaakt bij BetCity.