Contacteer Ons

BetCity Bonus

BetCity is sinds oktober 2021 actief als bookmaker in Nederland en heeft sindsdien enorm aan populariteit gewonnen. Een belangrijke reden hiervoor is dat je als nieuwe speler de BetCity welkomstbonus krijgt die bestaat uit een free bet van maximaal €50.

Hoe werkt de BetCity welkomstbonus?

Je krijgt de maximale BetCity bonus van €50 als je 50 euro of meer stort op je account. Als je tussen de €20  en €49.99 stort, ontvang je een €20 free bet. 

Om je bonus te maximaliseren doe je er dus goed aan om precies €20 of €50 te storten.

Wanneer je de storting hebt voltooid, wordt de BetCity bonus uitgekeerd als 1 free bet met de waarde van €20 of €50. De inzet vereiste is dat je deze free bet ook in 1 keer inzet op een volgende weddenschap.

Betcity bonus free bet

Bonussen vergelijken

De BetCity bonus is net iets anders dan de bonussen die je vindt bij andere bookmakers in Nederland. We hebben alle bonussen van de bookmakers in Nederland op onze bookmaker bonus pagina op een rij gezet, zodat je ze eenvoudig met elkaar kan vergelijken.

BetCity Odds Boost

Als je geen trek hebt in de free bet als welkomstbonus dan kan je ook kiezen voor de BetCtity Odds Boost bonus. Deze odds boost wordt wekelijks bijgewerkt en zet de odds voor bepaalde teams extreem hoog. 

Let op: Je kunt deze bonus niet gebruiken in combinatie met de welkomstbonus en zult dus een van de twee moeten kiezen.

Hieronder zie je een voorbeeld van Juni 2022:

Betcity bonus odds boost

De BetCity Odds boost verhoogt de quoteringen van winst voor Nederland op België in de Nations League naar 30.00.

Helaas is de maximale inzet voor de weddenschap slechts €1, wat neer komt op een winstbedrag van €30. Daarnaast moet je minimaal €20 op je account storten om de bonus te gebruiken.

Welke bonus is het beste?

Je hebt dus de keuze voor twee verschillende bonussen, de Free Bet en de Odds boost.

Als je een wedstrijd ziet die normaal gesproken een zekerheidje zou moeten zijn, doe je er goed aan om voor de Odds Boost bonus te gaan. Je hebt dan namelijk vrijwel zeker €30 extra om mee te wedden.

Mochten er geen voor de handliggende wedstrijden zijn waarvoor je de Odds Boost bonus kan gebruiken dan is het beter om voor de free bet bonus te kiezen. In het voorbeeld hierboven is het bijvoorbeeld riskant om voor winst voor Nederland te gaan.

Heb ik een BetCity bonus code nodig?

Je hebt geen BetCity bonus code nodig om de BetCity welkomstbonus te claimen.

Op verschillende websites zul je wel bonuscodes tegenkomen, maar de totale bonus die je krijgt is nog altijd een free bet van €50 of de Odds Boost. 

We hebben een aantal BetCity bonus codes getest en hebben er geen gevonden die je recht geven op een hogere bonus.

Hoe Claim ik de BetCity bonus?

Voor degenen die nieuwsgierig zijn hoe het claimen van de bonus in zijn werk gaat, hebben we hieronder een overzicht gemaakt.

Stap 1: Maak een account aan op de officiële website van BetCity Nederland.

Stap 2: Op de BetCity online wedden site klik je vervolgens op ‘registreer’ en je verifieert je identiteit tijdens het account registratieproces. Dit kan je doen door een scan of foto van je identiteitsbewijs te uploaden

Stap 3: Ga naar de BetCity kassa en maak je storting van minimaal €20 voor de €20  free bet of de Odds Boost. Voor de €50 free bet dien je minimaal  €50 te storten.

Stap 4: De bonus wordt automatisch aan je account toegevoegd. In je betslip kan je nu kiezen om de bonus in te zetten.

BetCity bonus claimen

Wat zijn de bonusvoorwaarden?

Zoals elke online bookmaker bonus in Nederland heeft ook de BetCity voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je jouw winsten kan opnemen.

We hebben de belangrijkste voorwaarden hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • De minimum leeftijd voor het claimen van de bonus is 24 jaar.
  • De minimum storting is 20
  • De free bet is maximaal 30 dagen geldig
  • De bonus is alleen in te zetten op sportweddenschappen, zowel pre-match als live-weddenschappen tellen mee.

BetCity free bets

Naast de prima welkomstbonus staat BetCity ook bekend om het aanbieden van veel free bets voor bestaande spelers.

De bookmaker biedt bijna wekelijks wel een free bet aan, waarmee BetCity zich onderscheidt van de concurrentie in Nederland.

De free bets zijn vaak geldig voor een Eredivisie speelronde of een bepaalde wedstrijd in een voetbalcompetitie.

Het grote voordeel van deze free bets is dat er vaak weinig restricties op zitten. Je kan dus een weddenschap met hoge odds plaatsen zonder het risico te lopen om je inzet te verliezen. 

Hoe werkt de free bet?

Een free bet werkt eigenlijk vrij eenvoudig. De uitbetaling is de totale uitbetaling min de hoogte van de inleg. Dus als bijvoorbeeld de odds 5.00 zijn en je zet een €5 free bet in dan krijg je (5×5) -5 = €20  uitbetaald.

Het claimen van de gratis weddenschap gaat hetzelfde als hierboven is beschreven. Je kunt hem eenvoudig in je account selecteren en dan via je betslip inzetten.

Voorwaarden free bet

Ook voor de free bets geldt dat ze alleen geldig zijn voor spelers van 24 jaar en ouder. Het kan per free bet verschillen of deze geldig is voor een pre-match of een live weddenschap. Kijk dus altijd eerst goed naar de voorwaarden voordat je de free bet claimt.

Betcity free bet

BetCity Bonus: Ons Oordeel

De BetCity bonus is weliswaar niet de hoogste bonus die je kan krijgen bij bookmakers in Nederland. Dit wordt gelukkig ruimschoots gecompenseerd met de wekelijkse free bets die BetCity aan bestaande spelers geeft. Op termijn zal je zien dat deze free bets je aardig wat geld kunnen opleveren.

Een ander pluspunt is dat er tussen een €50 free bet of BetCity Odds Boost kan worden gekozen. In de meeste gevallen denken wij dat de BetCity free bet van €50 de betere optie is.

Tot slot is het erg belangrijk dat er geen minimale odds aan de free bet verbonden zijn, waardoor het veel gunstiger is dan veel andere bookmaker bonussen.

En onthoud dat je geen BetCity bonuscode nodig hebt om de bonus te claimen. Je krijgt de bonus ook gewoon toegekend als je zelf een account aanmaakt bij BetCity.