Contacteer Ons

Bet365 Bonus Code

Bet365 Nederland weet precies hoe ze nieuwe spelers moeten verwelkomen. Ze hebben namelijk een welkomstbonus die bestaat uit een 100% stortingsbonus tot €100. In vergelijking met andere bookmaker bonussen is dit een prima bonus.

Hoe werkt de Bet365 welkomstbonus?

De Bet365 bonus ontvang je wanneer je minimaal €5 op je account stort. Vervolgens verdubbelt Bet365 dat bedrag tot een maximum van €100.

Hieronder zie je aan de hand van een paar voorbeelden hoe dat werkt.

  • Als je €40 stort, dan voegt Bet365 daar €40 aan wedkrediet aan toe. In totaal kan je dus met €80 weddenschappen afsluiten.
  • Als je €100 stort, dan voegt Bet365 daar €100 aan wedkrediet aan toe. Hiermee bereik je het maximale bonusbedrag en kan je met €200 spelen.

Als je overigens meer dan €100 stort dan krijg je nog steeds de maximale bonus van €100 aan wedkrediet op je account gestort. Bestaat je eerste storting bijvoorbeeld uit €200? Dan krijg je €200 plus €100 bonusgeld op je account.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vergelijk bonussen

Het is daarnaast goed om te weten dat deze aantrekkelijke bet365 stortingsbonus ook terug te vinden is op onze uitgebreide bookmaker bonus pagina. Op deze pagina vind je alle beschikbare bonussen van alle Nederlandse bookmakers en kan je de bonussen heel eenvoudig met elkaar vergelijken.

Heb ik een Bet365 bonus code nodig?

Om de Bet365 welkomstbonus te ontvangen, heb je trouwens geen bonuscode nodig. Met of zonder Bet365 bonus code heb je recht op dezelfde bonus van 100% tot €100 voor sportweddenschappen.

Je hoeft dus geen code in te vullen in het bonuscode vakje wanneer je een storting doet bij Bet365.

We kunnen voorstellen dat het verwarrend kan zijn omdat er veel bonuscodes van Bet365 in omloop zijn. We hebben de codes uitgetest en zijn tot de conclusie gekomen dat deze Bet365 bonus codes je geen recht geven op een hogere welkomstbonus.

Hoe claim ik de Bet365 bonus?

Nu je meer weet over de Bet365 bonus kunnen we voorstellen dat je je afvraagt hoe je de bonus nou precies kan claimen. 

Het proces is gelukkig heel eenvoudig, maar we hebben de stappen hieronder nog even voor je op een rijtje gezet.

  1. Maak een Bet365 account aan via bovenstaande knop. Je wordt dan naar de Bet365 pagina geleid waar je een nieuw account kan aanmaken.
  2. Tijdens het account registratieproces dien je naast je persoonlijke informatie ook je identiteit te bevestigen door een foto van je rijbewijs of paspoort te uploaden.
  3. Wanneer je jouw account hebt geregistreerd, navigeer je naar de Bet365 kassa om een storting te maken met de betalingsmethode die jouw voorkeur heeft. 
  4. Bet365 voegt het wed krediet automatisch aan je account toe en je kan dit vervolgens gebruiken om sportweddenschappen te plaatsen.

Bet365 bonus

Wat zijn de bonusvoorwaarden?

Zoals bij elke bonus, heeft ook de Bet365 welkomstbonus voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je jouw winsten van de bonus kan opnemen. 

Het is belangrijk deze voorwaarden goed door te lezen, want zo kan je moeilijkheden bij het opnemen van je winsten voorkomen. 

We hebben de belangrijkste bonusvoorwaarden voor deze bonus hieronder voor je op een rij gezet.

In aanmerking komen
Je komt alleen in aanmerking voor de welkomstbonus als je een nieuwe Bet365 klant bent. Verder moet je minimaal 24 jaar oud zijn en minimaal €5 storten.

Tot slot eist Bet365 om weddenschappen te plaatsen met odds van minimaal 1.20 en de welkomstbonus binnen 30 dagen na het registreren van je account te claimen.

Vrijspelen van wedkrediet
Bet365 stort je wedkrediet op je account, maar deze is niet direct opneembaar. Je kan het wedkrediet vrijspelen door weddenschappen te plaatsen met een waarde die minimaal gelijk is aan je storting.

Als je dus bijvoorbeeld €50 hebt gestort dan dien je tenminste €50 aan sportweddenschappen te hebben geplaatst voordat het wed krediet vrijgegeven wordt.

Daarnaast dienen alle sportweddenschappen die je plaatst minimaal een quotering van 1.20 te hebben, anders tellen ze niet mee.

Wedkrediet gebruiken
Als je het wed krediet gebruikt voor sportweddenschappen dan wordt de inzet niet terug aan je uitbetaald. Dus wanneer je een weddenschap plaatst voor €10 met een quotering van 4.00 dan zou je normaal €40 opleveren (€10 inzet en €30 winst).

Maar met wedkrediet krijg je de inzet niet terug dus je wint in dit voorbeeld €30. Het wedkrediet was immers gratis geld, wat Bet365 alleen beschikbaar stelt voor de inzet.

Overigens kan je er ook voor kiezen om inzetten gedeeltelijk te betalen met wed krediet en je opneembaar saldo.

Tip: Voor meer informatie over de bonusvoorwaarden van de Bet365 welkomstbonus adviseren we je altijd om de website van Bet365 te raadplegen.

Bet365 100 euro bonus

Bet365 free bet

Naast de welkomstbonus kan je als bestaande speler bij Bet365 vaak een free bet claimen. De free bet is bedoeld om loyale spelers te belonen voor het wedden bij de online bookmaker

Bet365 geeft bijna wekelijks wel een €5 free bet voor de eredivisie of een ander sportevenement weg. Daarom is het belangrijk om je account en notificaties in de Bet365 app in de gaten te houden zodat je niks mist.

Let op: Bij de Bet365 free bet zal ook de inzet van de gratis weddenschap niet worden uitgekeerd als je de weddenschap wint. Je krijgt dus alleen de netto winst uitgekeerd op je speelrekening.

Bet365 bonus: Ons Oordeel

Over het algemeen zijn we zeer te spreken over de Bet365 bonus. De Bet365 100 euro bonus is het één van de hoogste bonussen die je op dit moment bij een Nederlandse wedden site kan krijgen. Bovendien is de bonus vrij eenvoudig om vrij te spelen vanwege de aantrekkelijke bonusvoorwaarden. 

De Bet365 100 euro bonus krijg je bovendien als wed krediet aan je account toegevoegd zonder dat je daarvoor een Bet365 bonus code hoeft in te voeren. Het registreren van een account bij de bookmaker is dus al genoeg om de bonus te claimen.

Het feit dat de bonus niet beschikbaar is voor spelers tussen de 18 en 24 is jammer, maar hier kan Bet365 niets aan doen. De Nederlandse regelgeving zorgt ervoor dat jongvolwassenen in deze leeftijdsgroep geen bonussen mogen ontvangen.

Mocht je de welkomstbonus al hebben gebruikt, dan heeft Bet365 nog altijd veel free bets voor je in petto. Deze kan je bijna wekelijks inzetten op de Eredivisie of andere grote sportevenementen.