Contacteer Ons

Bet365 Bonus Code

Bet365 is een van de grootste en bekendste bookmakers ter wereld en heeft ook een dominante positie in Nederland weten te veroveren.

Met al die jaren ervaring weet de Engelse online bookmaker precies hoe ze nieuwe spelers moeten verwelkomen.

De Bet365 welkomstbonus bestaat namelijk uit een 100% stortingsbonus tot €100.

Op deze Bet365 bonus pagina leggen we je precies uit hoe de bonus in zijn werk gaat, hoe je hem claimt, of er een Bet365 bonus code is en nog veel meer. Lees dus snel verder.

Hoe werkt de Bet365 welkomstbonus?

De Bet365 welkomstbonus bestaat uit maximaal €100 aan wedkrediet en is al te claimen vanaf €5.

Elk bedrag, tussen de €5 en €100, die je bij je eerste storting op je account stort wordt verdubbeld.

Aan de hand van de twee voorbeelden hieronder kan je zien hoe deze bonus in zijn werk gaat:

 • Als je €40 stort, dan voegt Bet365 daar €40 aan wedkrediet aan toe. In totaal kan je dus met €80 weddenschappen afsluiten.
 • Als je €100 stort, dan voegt Bet365 daar €100 aan wedkrediet aan toe. Hiermee bereik je het maximale bonusbedrag en kan je met €200 spelen.

Als je overigens meer dan €100 stort dan krijg je nog steeds de maximale bonus van €100 aan wedkrediet op je account gestort.

In vergelijking met andere bonussen in Nederland is de Bet365 welkomstbonus aan de hoge kant. We zien dat veel concurrenten het maximum bedrag op €50 hebben vast gesteld, bij Bet365 Nederland is dit dus het dubbele!

Op onze bookmaker bonus pagina zie je hoe de bonus zich verhoudt tot de concurrentie.

Bet365 bonus

Heb ik een Bet365 bonus code nodig?

Veel websites zullen je proberen te verblijden met een Bet365 bonus code. Wij hebben een aantal van deze codes uitgeprobeerd en komen tot de conclusie dat je ze niet nodig hebt.

Zowel met als zonder Bet365 bonuscode kom je in aanmerking voor een 100% bonus tot €100 voor sportweddenschappen.

We kunnen ons voorstellen dat het verwarrend kan zijn omdat er veel bonuscodes van Bet365 in omloop zijn. Deze codes zijn waarschijnlijk alleen voor marketingdoeleinden gebruikt.

Hoe claim ik de Bet365 bonus?

Nu je meer weet over de Bet365 welkomstbonus kunnen we voorstellen dat je je afvraagt hoe je de bonus nou precies kan claimen. 

Het proces is gelukkig heel eenvoudig, maar we hebben de stappen hieronder nog even voor je op een rijtje gezet.

 1. Maak een Bet365 account aan via een van de knoppen op deze pagina. Je wordt dan naar de officiële website geleid waar je een nieuw account kan aanmaken.
 2. Tijdens het account registratieproces dien je naast je persoonlijke informatie ook je identiteit te bevestigen door een foto van je rijbewijs of paspoort te uploaden.
 3. Wanneer je jouw account hebt geregistreerd, navigeer je naar de kassa om een storting te maken met de betalingsmethode die jouw voorkeur heeft. 
 4. Bet365 Nederland voegt het wed krediet automatisch aan je account toe en je kan dit vervolgens gebruiken om sportweddenschappen te plaatsen.

Bonusvoorwaarden

Zoals bij elke bonus, heeft ook de Bet365 welkomstbonus voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je jouw winsten van de bonus kan opnemen. 

Het is belangrijk deze voorwaarden goed door te lezen, want zo kan je moeilijkheden bij het opnemen van je winsten voorkomen. 

We hebben de belangrijkste bonusvoorwaarden voor deze bonus hieronder voor je op een rij gezet.

 • Om in aanmerking te komen moet je een nieuwe klant zijn en minimaal 24 jaar oud zijn
 • Je moet minimaal €5 op je account storten
 • De kwalificerende weddenschap moet odds van minimaal 1.20 hebben
 • De rondspeelvoorwaarden bedragen 1x het bonusbedrag
 • Je kan het wedkrediet in een keer of in gedeeltes inzetten

Bovenstaande voorwaarden zijn slechts de belangrijkste bonusvoorwaarden voor de Bet365 welkomstbonus. De volledige voorwaarden vind je op de officiële website.

Bet365 100 euro bonus

Bet365 free bets

Naast de uitstekende welkomstbonus doet Bet365 er ook alles aan om bestaande spelers tevreden te houden.

Ze bieden veel extra’s aan zoals vroege uitbetaling, uitgebreide cash-out functies en odds boosts.

Daarnaast geven ze ook free bets aan bestaande spelers. Deze Bet365 bonus komt bijna wekelijks naar voren in de vorm van een €5 free bet op bijvoorbeeld de Eredivisie of een andere sportevenement.

Het is daarom belangrijk om de notificaties in de Bet365 app in te schakelen en goed in te gaten te houden, alleen zo weet je zeker dat je geen enkele bonus mist.

Bij de free bets en de welkomstbonus wordt overigens alleen de netto winst uitbetaald, de inzet van de gratis weddenschap wordt niet uitgekeerd aangezien je dat geld gratis hebt gekregen. Dit is bij elke bonus in Nederland het geval.

Bet365 bonus: ons oordeel

We zijn erg te spreken over de verschillende bonussen die de bekende bookmaker aanbiedt in Nederland.

De Bet365 100 euro bonus die als welkomstbonus geldt is een van de beste aanbiedingen die je bij een Nederlandse online wedden site kan krijgen. Ook qua voorwaarden is de Bet365 welkomstbonus aantrekkelijk, omdat hij makkelijk vrij te spelen is.

Het registreren van een account en maken van een eerste storting bij de bookmaker is al genoeg om de bonus te krijgen. Er is dus geen Bet365 bonus code mogelijk, wat het proces lekker eenvoudig maakt.

Als je al een trouwe speler bent bij Bet365 is er niets aan de hand. De bookmaker komt namelijk bijna wekelijks met nieuwe free bets en odds boosts op de proppen, waardoor er altijd wel wat te halen valt.