Contacteer Ons

Zebet App Download en Review

ZeBet is naast Bet365 en Circus Bet een andere zeer betrouwbare aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Sinds maart 2022 is ZeBet actief in Nederland en is hard op weg om binnen korte tijd uit te groeien tot één van de beste online bookmakers in Nederland. 

Één van de redenen waarom ze hard aan het groeien zijn, is de ZeBet app die ze hebben ontwikkeld. Je kan ermee op vrijwel alle denkbare sporten sporten, inclusief online paarden wedden via Zeturf. In deze ZeBet app review gaan we kijken of de ZeBet app Nederland aan de verwachtingen voldoet.

Zebet App downloaden

Nederlandse liefhebbers van wedden op sport kunnen de Zebet app eenvoudig downloaden op hun smartphone. Alle mensen die in het bezit zijn van een iOS of een Android mobiel apparaat kunnen via de ZeBet app download de ZeBet app installeren.

Voor degenen die afvragen hoe je de ZeBet app downloadt en installeert, hebben we hieronder de stappen voor zowel iOS en Android voor je op een rij gezet.

Zebet app iOS download

iOS download

De ZeBet iOS download werkt als elke andere app die je voor je iOS apparaat kan downloaden en installeren. Je kan de ZeBet app iOS download gemakkelijk via de Apple store vinden en installeren. Wanneer de installatie is voltooid, zie je het icoontje van de ZeBet app automatisch op je telefoon  verschijnen.

Zebet apk Android download

In vergelijking met de ZeBet iOS app, zijn de stappen om de ZeBet Android app te downloaden iets anders. Je zal namelijk eerst het Zebet apk bestand moeten downloaden om de app te kunnen installeren.

Hieronder zie je de stappen voor het downloaden en installeren van de Zebet apk.

Stap 1: Ga naar de Zebet website op je Android telefoon

Stap 2: Download het ZeBet apk bestand 

Stap 3: Zorg ervoor dat je de installatie van bestanden uit onbekende bron toestaat

Stap 4: Installeer de ZeBet app Android en start met wedden

Het is belangrijk dat je de ZeBet app downloadt via de officiële ZeBet Nederland website. Je weet dan namelijk zeker dat de apk te vertrouwen is en je dus de ‘installatie van onbekende bron’ kan accepteren.

Hieronder zie je hoe de meldingen eruit zien die je krijgt wanneer je de app installeert. Maak je geen zorgen, het is allemaal 100% betrouwbaar.

Zebet apk installatie

Zebet app promoties

De ZeBet welkomstbonus is niet mis. Zowel op de desktop website als in de app kan je jouw eerste storting verdubbelen. Dit geldt tot een maximum van tot €50 voor de eerste storting.

Zorg er overigens voor dat je de ZeBet promoties in de gaten houdt. Er worden namelijk regelmatig nieuwe promoties zoals odds boosts en free bets weggegeven. 

ZeBet is één van de weinige bookmakers in Nederland die een loyaliteitsprogramma heeft. Door online sportweddenschappen te plaatsen, kan je zogenaamde Zepoints verdienen. Deze kan je vervolgens weer inwisselen voor free bets of andere extra’s.

App functionaliteiten

Het grote aantal functionaliteiten van de ZeBet maken het één van de meest populaire bookmaker apps in Nederland. We hebben de belangrijkste functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid van de Zebet app voor je getest en de resultaten van deze ZeBet app review hieronder voor je op een rijtje gezet.

Live weddenschappen
Live weddenschappen in de ZeBet app kan je niet alleen heel eenvoudig plaatsen, maar ook heel snel. Dit is noodzakelijk, want de odds van live weddenschappen veranderen razendsnel.

Notificaties en pushberichten
Blijf altijd op de hoogte van de weddenschappen die je hebt geplaatst door handige notificaties. Zo weet je precies wanneer je aan het winnen bent. Je kunt deze notificaties natuurlijk ook personaliseren of volledig uitschakelen.

Inloggen met FaceID en vingerafdruk
Inloggen op de ZeBet kan snel en veilig met vingerafdruk en via FaceID. Geen gedoe met wachtwoorden meer, zodat je nooit een weddenschap mist.

Super Odds
De bookmaker geeft wekelijks een aantal weddenschappen met super odds. De quoteringen zijn veel hoger dan je gewend bent, dus doe er je voordeel mee.

Uitgebreide statistieken
Statistieken helpen je om de juiste beslissingen te maken voordat je een weddenschap plaatst. ZeBet heeft alle statistieken per wedstrijd beschikbaar, zodat je nog meer kans maakt om te winnen.

Promoties
Naast de welkomstbonus biedt Zebet ook andere promoties zoals odds boosts en free bets. Deze zijn allemaal beschikbaar in de app.

Spaar Zepoints voor elke weddenschap
Zepoints kan je alleen bij ZeBet vinden. Voor elke weddenschap die je plaatst, krijg je Zepoints die je vervolgens weer kan verzilveren voor free bets.

Zebet app android apk download

Systeemvereisten en specificaties

Voordat je besluit om de ZeBet app te installeren voor iOS of Android, is het handig om te weten wat de systeemvereisten en specificaties zijn. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.

Voor iOS: 

  • iOS 11 of later
  • Minimaal 43.2 MB vrije ruimte 
  • Talen: Engels, Nederlands, Frans Spaans

Voor Android:

  • Android 5 of later
  • Minimaal 40 MB vrije ruimte 

Tip: Zorg voor meer vrije ruimte op je telefoon, zodat de app goed blijft werken nadat je updates hebt geïnstalleerd.

Verzamelde data

Naast de systeemvereisten is het ook belangrijk om even te kijken welke data Zebet van zijn spelers verzamelt. We zien dat dit niet afwijkt van andere bookmakers, waardoor we kunnen stellen dat er niet onnodig data wordt verzameld.

Data die wordt verzameld:

  • Financiële informatie
  • Contact informatie
  • Gebruikinformatie
  • Locatie
  • Identificatie

De data die door ZeBet verzameld wordt lijkt veel, maar deze data wordt gebruikt om de speler te beschermen en te voldoen aan de strenge regelgeving in Nederland.

Zebet app review: conclusie

De ZeBet app heeft alles wat een goede sportsbook app nodig heeft. Het is veilig, gebruiksvriendelijk, en heeft allerlei promoties beschikbaar. Tel daar ook nog eens de mogelijkheid om Zepoints te sparen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een veelbelovende app.

We kunnen dus gerust stellen dat ZeBet uitstekend uit de bus is gekomen in deze ZeBet app review.

Als je geen Android of iOS apparaat hebt, maar je wil toch weddenschappen plaatsen bij ZeBet dan kan je dit ook doen via de mobiele sports betting site.

De Zebet mobiel website is ook gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, maar je krijgt bijvoorbeeld geen meldingen van je weddenschappen en kunt niet inloggen zonder wachtwoord.