Contacteer Ons

Toto App Download

Toto is al sinds jaar en dag actief als bookmaker in Nederland. Tot voor kort kon je alleen bij de lokale sigarenzaak of supermarkt met het welbekende totoformulier wedden op je favoriete teams.

Met de nieuwe kansspelwetgeving is daar verandering in gekomen. Met de nieuwe Toto app en de Toto winkel app kan je namelijk nu ook vanaf je mobiele telefoon weddenschappen plaatsen.

Er waren overigens aanvankelijk nogal wat problemen met de Toto app, maar deze is nu verbeterd en werkt veel beter.

In deze Toto app review gaan we kijken hoe goed de nieuwe versie nu eigenlijk is.

Toto Winkel app of sportwedden app?

Toto is dus op de markt met twee apps: de Toto winkel app en de Toto sportwedden app, ookwel Toto voetbal app. Maar wat is nou het verschil tussen beide apps?

Met de Toto winkel app kan je jouw weddenschappen bevestigen in de winkel. Dit doe je door de QR code op je mobiel te laten scannen in de winkel en het bewijs van de winkelmedewerker in ontvangst te nemen nadat je hebt betaald. 

Voor de Toto sportwedden app hoef je niet naar de winkel toe en kan je alles vanaf je mobiel doen. Van het storten van geld tot het bevestigen van je sportweddenschappen.

Die laatste app is dus het interessantst, omdat je hiermee vanuit huis online weddenschappen kan plaatsen. Deze app is qua functionaliteiten vergelijkbaar met bijvoorbeeld Bet365 en Zebet.

Toto winkel app

Toto app downloaden

Je kan zowel de Toto winkel app en de Toto sportwedden app downloaden voor je iOS en Android apparaten. Let er goed op dat je de juiste app installeert. Ben je van plan om de betalingen in de winkel te verrichten dan ben je beter af met de Toto winkel app. 

Blijf je liever thuis en doe je liever alles vanaf je telefoon dan is het aan te raden om voor de Toto app download te gaan. Wij raden aan om de Toto sport app te gebruiken voor het plaatsen van al je weddenschappen.

Het downloadproces is overigens hetzelfde voor beide apps. Het verschil zit hem in het besturingssysteem iOS of Android.

iOS Download

Als je de Toto iOS app wil downloaden dan kan je dit net zoals alle andere iOS apps heel eenvoudig via de Apple app store doen. 

Voor de Toto apps dien je alleen te zorgen dat je de juiste app downloadt. Kijk dus goed naar de beschrijving van de app die je gaat downloaden voordat je daadwerkelijk op ‘download’ klikt in de app store.

Toto app android download

Om de Toto app android te downloaden en installeren moet je een aantal stappen uitvoeren. Omdat Google geen sport wedden apps in de Play Store accepteert, moet je het Toto apk bestand van de officiële website downloaden.

Hieronder vind je de exacte stappen om de Toto app download op je Android apparaat te krijgen:

Stap 1: Ga naar de app pagina op de officiele Toto website 

Stap 2: Download het Toto apk bestand op je telefoon

Stap 3: Voordat de installatie begint moet je ‘installatie van onbekende bron’ toestaan

Stap 4: Wanneer de installatie van het Toto apk bestand is voltooid, kan je de app openen en beginnen met het plaatsen van weddenschappen.

Let op: Zorg ervoor dat je het Toto apk bestand alleen van de officiële Toto online website downloadt. Alleen dan weet je 100% zeker dat het een betrouwbaar bestand is en kan je met een gerust hart ‘installatie van onbekende bron' toestaan.

Toto app android download

App functionaliteiten

De Toto NL app heeft enkele goede functionaliteiten die winstgevende sportweddenschappen opleveren. In de Toto app review hieronder vind je de belangrijkste functionaliteiten en de beschrijvingen.

Live weddenschappen
Op een goede sportsbook app kunnen live weddenschappen niet ontbreken. Zet in terwijl de wedstrijd gaande is en profiteer van de schommelende odds.

In-app live stream
Mis niks van de wedstrijden waarop je wedt door de livestreams op je telefoon via de Toto app te bekijken. Zeker in combinatie met live weddenschappen kan dit in je voordeel werken.

Push notificaties
De Toto app geeft je push notificaties om je op de hoogte te houden van je weddenschappen en gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. Daarnaast krijg je altijd de laatste odds boosts en bonussen te zien.

Statistieken
De uitgebreide statistieken op de Toto app helpen je om de beste weddenschappen samen te stellen. Gebruik de head-to-head en de vorm van de afgelopen weken om een weloverwogen weddenschap te plaatsen.

Specials & Odds Boosts
Specials en Odds boosts zijn ideaal om je bankroll snel een boost te geven. Met name de Odds boosts kunnen je helpen om snel hoge winsten te behalen.

Eenvoudig storten
Door de gebruiksvriendelijke interface van de Toto app kan je eenvoudig geld storten. Als je met iDEAL stort, opent de Toto app automatisch je bankieren app om de storting direct te voltooien.

Inzicht in je speelgedrag
De Toto app geeft je ook heel snel inzicht in je speelgedrag. Je kunt eenvoudig zien hoeveel geld je hebt gewonnen en verloren en kan hier je speelgedrag op aanpassen.

Inloggen zonder wachtwoord
Inloggen in de Toto app kan heel eenvoudig met je vingerafdruk, pincode of FaceID. Geen gedoe meer wachtwoorden die je op cruciale momenten bent vergeten.

Toto mobiel wedden

Mocht je, om welke reden dan ook, niet in staat zijn om de iOS app of Android app voor je mobiel apparaat te downloaden dan kan je nog altijd via de mobiele sports betting site van Toto weddenschappen plaatsen. Deze is net zo makkelijk in gebruik als beide Toto apps. 

Voordat beide Toto apps op de markt waren, gebruikten veel Toto spelers de mobiele website om weddenschappen te plaatsen. De reden hiervoor was dat de Toto apps niet gebruiksvriendelijk waren en dat de mobiele website dat simpelweg wel was.

Nu de koning Toto apps geüpdatet zijn is het echter aan te raden om deze te gebruiken in de plaats van de mobiele website. Met name omdat sommige functionaliteiten die hierboven genoemd zijn alleen in de app beschikbaar zijn.

Toto app android

Systeemvereisten en Specificaties

Om ervoor te zorgen dat je geen problemen ondervindt tijdens het installeren van de Toto app voor iOS en Android hebben we hieronder de systeemvereisten en specificaties voor je op een rij gezet.

Voor iOS

 • iOS 13 of later
 • Minimaal 32 MB vrije ruimte
 • Talen: Nederlands en Engels

Voor Android

 • Android 7 of later
 • Minimaal 80 MB vrije ruimte

Het is belangrijk dat je altijd meer vrije ruimte op je mobiele telefoon houdt. Zo kan je de Toto app ook blijven gebruiken nadat er belangrijke updates hebben plaatsgevonden.

Verzamelde data

In het kader van de privacy sommen we ook nog graag even op welke data Toto van je verzamelt. Dit zijn de volgende gegevens:

 • Gebruiksgegevens
 • Locatie
 • Identificatiemethode
 • Diagnostiek
 • Contactgegevens
 • Gebruiksgegevens
 • Financiële gegevens

We zien dat er redelijk wat gegevens worden verzameld, maar achter alle categorieën zit een duidelijk doel. Zo worden de locatiegegevens gebruikt om te bepalen of je je niet in het buitenland bevindt en zijn de financiële gegevens nodig om geld te kunnen storten.

Daarnaast zien we dat alle online bookmaker apps in Nederland deze gegevens verzamelen, dit komt door het strenge beleid van de Kansspelautoriteit.

Toto app review: Conclusie

We kunnen na deze Toto app review dus concluderen dat de Toto sportweddden app en de Toto app winkel met alle functionaliteiten welkome toevoegingen zijn op de mobiele sportsbook markt in Nederland.

Met push notificaties, de mogelijkheid om te storten en uit te betalen, de gebruiksvriendelijkheid en het feit dat de Toto app gewoon goed werkt, kunnen we alleen maar positief zijn. 

We zien dat de nieuwe Toto app duidelijk verbeterd is ten opzichte van de voorgaande versie. Dus ook spelers die niet overtuigd waren door de vorige app raden we aan de nieuwe app eens te proberen.