Contacteer Ons

LiveScore Bet App Download

LiveScore Bet is onderdeel van de LiveScore groep dat bestaat uit LiveScore, LiveScore Bet en Virgin Bet. In Nederland heeft de LiveScore groep de Livescore bet app gelanceerd om zo het aanbod van sportweddenschappen nog toegankelijker te maken voor mensen met een smartphone.

De LiveScore bet app Nederland kan beschouwd worden als één van de beste bookmaker apps. In deze LiveScore bet app review testen we of dat daadwerkelijk ook het geval is.

Livescore Bet app downloaden

De LiveScore bet app download kan je eenvoudig verkrijgen in Apple Store als je de iOS versie voor je iPhone wilt downloaden. Als je een Android apparaat hebt zal je de app rechtstreeks van de Livescore Bet website moeten downloaden.

Hieronder lees je meer over hoe de Livescore bet app download werkt voor beide besturingssystemen.

Livescore Bet app Android

iOS Download

De LiveScore bet app iOS download werkt net zoals elke andere app die je op je iPhone installeert. Je downloadt de app eenvoudig via de App Store.

Navigeer dus vanaf je iOS apparaat naar de Apple app store, zoek de gratis LiveScore bet app en begin met downloaden. Als de download voltooid is, verschijnt het pictogram van de LiveScore app op je startscherm.

Livescore Bet android download

In vergelijking met de iOS app, is het verkrijgen van de LiveScore bet app Android download iets ingewikkelder. Je kunt de app namelijk alleen installeren via een zogenaamd apk bestand.

Hieronder vind je de stappen die je moet volgen om de LiveScore bet Android app te downloaden en te installeren op je smartphone.

Stap 1: Download de LiveScore bet apk via de LiveScore website

Stap 2: Sla het apk bestand op je Android apparaat

Stap 3: Sta installatie uit onbekende bronnen toe

Step 4: Installeer de LiveScore bet apk en open de LiveScore app

Zorg ervoor dat je het LiveScore Bet apk bestand via de officiële site van LiveScore downloadt. Alleen dit bestand is te vertrouwen en je kan dus de ‘installatie van onbekende bron’ op je Android apparaat accepteren.

Tip: De LiveScore app kan het beste gebruikt kan worden in combinatie met de LiveScore app voor sportuitslagen voor de beste wed ervaring.

Livescore bet apk download

Livescore Bet app promoties

Alle bookmakers bieden tegenwoordig promoties aan. LiveScore Bet is daarop geen uitzondering. Je kan de LiveScore Bet bonus zowel op de gebruikelijke desktop site en in de app krijgen. Als je voor 10 wedt, krijg je 5 keer 10 aan gratis weddenschappen.

Percentueel gezien is de bonus van LiveScore de hoogste bookmaker bonus van Nederland. Je hoeft slechts 10 in te zetten om €50 aan gratis weddenschappen vrij te spelen, een bonus van 500%!

Weddenschap plaatsen in de app

Wedden op sport in de LiveScore Bet app werkt heel eenvoudig. Je klikt op de gewenste quotering en de weddenschap wordt aan je betslip toegevoegd. Daarna hoef je alleen nog maar je inzet in te geven en de weddenschap te bevestigen.

De gebruiksvriendelijke app zorgt er ook voor dat je heel eenvoudig live weddenschappen in combinatie met de beschikbare live score data kan plaatsen. Als je dit goed weet te gebruiken kan je er zeker je voordeel mee doen.

App functionaliteiten

De functionaliteiten van de LiveScore app maken het één van de beste apps voor sportweddenschappen die je momenteel kan vinden voor zowel Android en iOS. Hieronder hebben we de belangrijkste functionaliteiten voor je op een rij gezet.

Perfecte live score data van alle sporten en wedstrijden
Liefhebbers van live-weddenschappen zijn bij LiveScore Bet aan het goede adres. De app geeft de live score data perfect weer

LiveScore Bet Squads
Win gratis cash wanneer één van de spelers in jouw squad weet te scoren. Geen free bets zoals bij andere bookmakers, maar gewoon cash. Je kan dus zelf bepalen hoe je dit geld gaat gebruiken.

Notificaties
Een van de grootste voordelen van de app is dat je notificaties krijgt wanneer er een nieuwe bonus is, wanneer je weddenschap is afgehandeld of wanneer een speler uit jouw squad scoort. Door deze meldingen blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Live weddenschappen
Plaats snel een eenvoudig live weddenschappen via de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app. Super handig wanneer de odds snel veranderen. 

Livestream
Volg voetbal, tennis en basketbal via live streams waar je ook bent. Mis dus niks terwijl je live je inzet plaatst op je favoriete teams.

Uitgebreid aanbod
Met meer dan 30 sporten in het aanbod ben je bij LiveScore Bet aan het goede adres. Je vindt op elk moment van de dag wel een weddenschap.

Inloggen met vingerafdruk en FaceID
Log eenvoudig en veilig in de LiveScore Bet app met je vingerafdruk of met FaceID om razendsnel toegang te krijgen tot alle weddenschappen.

Bet Builder
Bouw je eigen betslip met de weddenschappen naar keuze om zo de meeste winsten te behalen. Met de Bet Builder functie combineer je weddenschappen en vermenigvuldig je de odds.

Cash Out
Ook als nog niet alle wedstrijden op je betslip zijn afgelopen, kan je alsnog besluiten om je winsten vroeg uit te betalen. Dit doe je middels de cash out functie.

Livescore Bet app iOS Download

Systeemvereisten en specificaties

De systeemvereisten voor de LiveScore Bet app zijn verschillend voor zowel voor iOS en Android. Zorg ervoor dat je telefoon aan de eisen voldoet voor een optimale spelervaring. We hebben ze hieronder nog even op een rij gezet.

iOS: 

 • iOS 12 of later
 • Minimaal 171.9 MB vrije ruimte 
 • Talen: Engels en Nederlands

Android:

 • Android 5 of later
 • Minimaal 40 MB vrije ruimte (zorg voor meer, ivm updates)
 • Talen: Engels en Nederlands

De aangegeven minimale ruimte is een absoluut minimum. We raden je aan om meer ruimte vrij te hebben, zodat je de app kan blijven gebruiken nadat er updates hebben plaatsgevonden.

Verzamelde data

Zoals alle bookmaker apps verzamelt Livescore Bet ook gebruikersdata van de spelers die de app installeren.

Dit wordt gedaan om de spelervaring te verbeteren en om jouw gegevens veilig op te slaan in overeenstemming met de vereisten van de KSA.

Data die wordt verzameld:

 • Financiële informatie
 • Contact informatie
 • Gebruiksgegevens
 • Locatie
 • Identificatie

Dit lijkt op het eerste gezicht erg veel, maar dit is noodzakelijk om spelers te beschermen en tegelijkertijd te voldoen aan de strenge Nederlandse online bookmaker wetgeving. 

LiveScore Bet app review: Conclusie

De LiveScore Bet app kan met gemak omschreven worden als de meest gebruiksvriendelijke app die je momenteel in Nederland kan vinden.

De app behoort tot de top van Nederland simpelweg vanwege het betere aanbod en de gebruiksvriendelijke interface. Zeker voor liefhebbers voor wedden op voetbal is de Livescore Bet app een absolute must!

Mocht je geen Android of iOS apparaat in je bezit hebben dan kan je nog altijd terecht op de mobiele betting site van LiveScore Bet. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en biedt dezelfde weddenschappen als de app, maar de app biedt een paar extra functies die de spelervaring verbeteren.