Contacteer Ons

Circus App en Mobiel Wedden

Circus is sinds begin 2022 actief als bookmaker in Nederland. Alhoewel je prima terecht kan op de website voor het plaatsen van sportweddenschappen, is er helaas nog geen Circus app beschikbaar in Nederland.

Hier zal echter snel verandering in komen, want Circus Nederland werkt hard aan een app voor sportwedden.

Nog geen Circus app in Nederland

Mocht je woonachtig zijn in België dan is er wel een Circus app beschikbaar voor je mobiele apparaten. De app is genaamd My Circus en zorgt ervoor dat je Circus mobiel kan spelen waar je ook bent. 

De verwachting is dan ook dat het niet lang zal duren totdat deze bookmaker app ook in Nederland wordt uitgerold.

In deze Circus app review gaan we dieper in op wat je kan verwachten van de Circus app in Nederland en hoe je deze kan downloaden wanneer de app gelanceerd wordt. 

Kan je niet op de app wachten? Dan kan je altijd de mobiele website gebruiken. Deze is ontwikkeld met HTML 5.0 technologie waardoor de website zich automatisch aan het beeldschermformaat van je iOS of Android apparaat aanpast.

100% WELKOMSTBONUS TOT €250

Circus
Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Circus App downloaden

Als de Circus app gelanceerd wordt dan kan je deze downloaden voor je iOS en Android apparaat. Dit is ook het geval voor de Circus app download in België. 

Hieronder vind je voor ieder besturingssysteem de stappen die je moet volgen om de app op je telefoon te downloaden en te installeren.

iOS Download

De Circus app iOS download werkt eenvoudig zoals elke andere iOS app via de app store. Het enige dat je eigenlijk hoeft te doen is de Apple app store op je iOS apparaat te openen en te zoeken naar Circus.

Je ziet vervolgens de Circus app verschijnen en je kan deze downloaden en installeren zoals je gewend bent van andere apps.

Circus Android app download

Om om de Circus app Android te downloaden en installeren, moet je enkele stappen volgen. Je moet namelijk eerst een Circus apk bestand downloaden. 

We hebben hieronder de stappen voor je op een rij gezet, zodat je zeker weet dat je de Circus app Android download correct installeert.

Stap 1: Navigeer naar de apk download pagina van Circus: 

Stap 2: Download het apk bestand op je Android apparaat. Zorg ervoor dat je de Circus sports app kiest. Er is ook een Circus poker app, maar die is bedoeld om mobiele poker te spelen. 

Step 3: installeer de Circus app door de installatie stappen te volgen. Je moet ‘installatie uit onbekende bron’ toestaan om door te kunnen gaan.

Stap 4: Stort geld op je Circus account en begin met wedden op sport op je mobiele apparaten

Tip: Zorg er altijd voor dat je de  My Circus app downloadt van de officiële Circus website. Alleen van die website weet je zeker dat het te vertrouwen is en kan je dus de ‘installatie uit onbekende bron’ zonder zorgen accepteren.

Circus android app download

App functionaliteiten

Hieronder hebben we de belangrijkste functionaliteiten van de Circus app Nederland voor je op een rij gezet. Deze zijn gebaseerd op de Belgische versie van de app.

De Circus app review hieronder is dus niet met 100% zekerheid te verifiëren, maar indien er grote veranderingen in de Nederlandse apps zitten, zullen we deze hier direct verwerken.

Statistieken
Er zijn ontzettend veel statistieken voor diverse sporten voor je beschikbaar. Gebruik deze om goed doordachte weddenschappen te plaatsen

Live weddenschappen
Live wedden is heel eenvoudig in de My Circus app. Selecteer de live wedstrijden en de weddenschappen die je wil plaatsen, bepaal je inzet en speel. Maak ook gebruik van de statistieken die beschikbaar zijn.

Notificaties en pushmeldingen
Je mist geen enkele belangrijke update meer door de handige push notificaties die op je telefoon verschijnen. Zo volg je eenvoudig je favoriete sport, team en spelers, waardoor je altijd op de hoogte blijft!

Eenvoudig inloggen
Snel, veilig en eenvoudig inloggen via biometrische inlogmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je vingerafdruk of Face ID gebruiken.

Maak gebruik van Circus Club
Het loyaliteitsprogramma van Circus is ook te gebruiken in de Circus app. Voor elke weddenschap kan je punten verdienen om bijvoorbeeld gratis weddenschappen vrij te spelen.

Geld storten in de Circus app

Door de geavanceerde technologie is het tegenwoordig mogelijk om heel eenvoudig je geldzaken via je mobiele apparaten te regelen. Dit is ook het geval voor de Circus app. De verwachting is dat geld storten in de de Circus app nog makkelijker zal gaan dan via de website. 

Aangezien Circus tot de bookmakers met iDEAL behoort, zul je razendsnel geld kunnen storten met iDEAL. Je online bankieren app wordt direct geopend, waardoor je je transacties binnen enkele seconden kan voltooien met je vingerafdruk.

Gemakkelijk weddenschappen plaatsen

Een weddenschap plaatsen in de Circus app is net zo eenvoudig als wanneer je een weddenschap op de website van Circus plaatst. 

Stap 1: Je selecteert allereerst de sport en de wedstrijd waarop je wil wedden.

Stap 2: Je selecteert vervolgens de weddenschap door erop te klikken.

Stap 3: Wanneer je een weddenschap hebt geselecteerd, wordt deze automatisch aan je betslip toegevoegd. 

Stap 4: Nu hoef je alleen nog maar het gewenste bedrag in te vullen voordat je weddenschap is bevestigd.

Tip: Door meerdere weddenschappen te selecteren, bouw je simpel een combinatie weddenschap of parlay weddenschap.

Circus iOS download

Systeemvereisten en specificaties

De verwachting is dat alle moderne telefoons de Circus app zonder problemen kunnen gebruiken.

We hebben de systeemvereisten alsnog voor de zekerheid hieronder voor je op een rij gezet. Zo kan je zelf nog even checken of je mobiele apparaat de Circus app ondersteunt.

iOS:

  • iOS 11.4 of later
  • Ongeveer 20.7MB
  • Talen: Engels, Nederlands, Kroatisch, Portugees, Spaans, Frans

Android:

  • Android 5/6 of later
  • Ongeveer 40 MB
  • Talen: Engels, Nederlands, Kroatisch, Portugees, Spaans, Frans

Tip: Zorg ervoor dat je meer ruimte op je telefoon hebt dan het absolute minimum wat hierboven vermeld staat. Zo heb je ook genoeg ruimte over om updates te installeren.

Verzamelde informatie

Om een goede gebruikservaring te garanderen zal de Circus app ook in Nederland bepaalde data van je verzamelen. De Belgische versie van de app verzamelt de volgende gegevens:

  • Contact informatie
  • Gebruiksinformatie
  • Identificatie

Deze informatie wordt verzameld om ervoor te zorgen dat jouw spelervaring soepel verloopt. Denk bijvoorbeeld aan het eenvoudig inloggen en het verifiëren van je identiteit bij het aanmaken van je account.

Circus app review: Conclusie

Hier bij Wedden365.com zijn we al erg tevreden over de Circus mobiele website en we kunnen dan ook niet wachten tot de app naar Nederland komt. De Belgische app is immers al heel erg veelbelovend en je hebt in deze Circus app review kunnen lezen over de uitgebreide functionaliteiten die je kan verwachten.

Totdat de Circus app gelanceerd wordt, raden we je aan om in de tussentijd de Circus mobiele website te gebruiken voor het plaatsen van sportweddenschappen

De Circus online wedden site geeft je ook meer dan genoeg mogelijkheden om weddenschappen te plaatsen. Je zult het alleen zonder een aantal belangrijke functies die we hierboven beschreven moeten doen. 

Houdt deze pagina goed in gaten. Deze pagina wordt namelijk geüpdatet wanneer er de Circus mobiel app beschikbaar wordt in Nederland.