Contacteer Ons

Bingoal App en Mobiel Wedden

Bingoal is al sinds maart 2022 actief als bookmaker in Nederland. In tegenstelling tot andere bookmakers is Bingoal mobiel spelen nog niet mogelijk via een bookmaker app.

Momenteel geen Bingoal app beschikbaar

De Bingoal app Nederland is namelijk nog in ontwikkeling en zal naar verwachting later in 2022 gelanceerd worden. Naast sportwedden zal je ook casinospellen kunnen spelen in de app. In deze Bingoal app review richten we ons met name op het sportwedden.

Mocht je niet op de Bingoal app kunnen wachten dan kan je nog altijd via de mobiele website van Bingoal weddenschappen plaatsen. Dit gaat prima, want de website is gebaseerd op HTML 5.0 technologie waardoor de website zich automatisch aan ieder beeldformaat aanpast.

Op deze pagina zullen we de verwachte functionaliteiten van de Bingoal app bespreken en uitleggen hoe je hem kan downloaden.

Bingoal app voetbal wedden

Bingoal app downloaden

Alhoewel je de Bingoal app nog niet kan downloaden, willen we toch uitleggen hoe je de Bingoal app download kan krijgen voor zowel je Android en iOS mobiele apparaten. 

Afhankelijk van wat voor telefoon je hebt kan je hieronder zien hoe je de app in de toekomst downloadt en installeert.

iOS Download

Als je een iPad of iPhone hebt en je wil de Bingoal app iOS installeren dan kan je deze downloaden in de Apple app store net zoals alle andere apps die je op je iPhone hebt geïnstalleerd. 

Je kunt daarna gelijk inloggen op je Bingoal account of een nieuw account aanmaken via de app.

Het enige wat je hoeft te doen is te wachten op de aankondiging van de Bingoal app lancering.

Bingoal Android app download

Als je in het bezit bent van een mobiel apparaat dat draait op één van de Android besturingssystemen dan moet je het Bingoal apk bestand downloaden en installeren. Je kan deze niet in de Google Playstore verkrijgen, omdat Google geen betting apps accepteert.

Wanneer de app wordt gelanceerd zal Bingoal Nederland het installatiebestand op zijn website plaatsen, zodat je deze veilig van de officiële bron kan downloaden.

Dit is belangrijk omdat je telefoon je zal vragen om ‘installatie uit onbekende bron' toe te staan. Aangezien een apk bestand niet rechtstreeks van Google komt, moet je er zelf voor zorgen dat het een betrouwbaar bestand zonder virussen is.

Je weet alleen zeker dat dit zo is als je de Bingoal apk van de officiële website downloadt.

Bingoal app Android apk

App functionaliteiten

Alhoewel de app Bingoal nog niet beschikbaar is, willen we toch enkele functionaliteiten in deze Bingoal app review toe willen lichten.

We weten namelijk dat deze functionaliteiten te vinden zijn in andere apps en daarom kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat de Bingoal app deze functionaliteiten ook zal hebben.

Live weddenschappen
Live wedden op sporten als je onderweg bent moet snel en eenvoudig werken. Door direct op de live wedstrijden te klikken, kan je razendsnel je live-weddenschappen plaatsen in de Bingoal app.

Push notificaties
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de status van je geplaatste weddenschappen waar je je ook bevindt. Daarnaast kan je ook je favoriete teams en spelers volgen voor het laatste nieuws.

Inloggen met Face ID en vingerafdruk
Eenvoudig, snel en veilig inloggen met je vingerafdruk/ Face ID geeft je nog sneller toegang tot wedden op sporten op je mobiel. Zo mis je nooit meer een weddenschap.

Statistieken
Statistieken zijn voor iedere sport onmisbaar geworden. Doe er je voordeel mee om zo de beste weddenschappen te plaatsen en je kansen te maximaliseren.

Bet Builder
Ook in de Bingoal app stel je snel meervoudige weddenschappen samen via de bet builder. Hiermee combineer je verschillende weddenschappen razendsnel met elkaar.

Weddenschap plaatsen in de Bingoal app

Een weddenschap plaatsen in de Bingoal app zal niet veel verschillen van het plaatsen van een weddenschap op de website. Hieronder vind je de vier stappen op een rij:

Stap 1: Kies je favoriete sport

Stap 2: Selecteer de wedstrijd waarop je wil wedden

Stap 3: Voeg je weddenschappen toe aan je betslip door erop te klikken

Stap 4: Voer een bedrag in en bevestig je betslip

Tip: Door meerdere wedstrijden toe te voegen aan je betslip maak je een combinatieweddenschap, waarbij de odds met elkaar worden vermenigvuldigd.

Door de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke Bingoal website heb je binnen no-time een of meerdere weddenschappen geplaatst.

Bingoal app weddenschap

Eenvoudig geld storten met iDEAL

We verwachten dat geld storten in de Bingoal app zeer makkelijk zal gaan. Het zou in principe zelfs makkelijker moeten gaan dan via de website. Als je bijvoorbeeld met iDEAL stort, zal de app Bingoal jouw internetbankieren app openen zodat je daar de storting veilig kan voltooien. 

Je leest meer over de voordelen van wedden met iDEAL op onze bookmakers met iDEAL pagina.

Systeemvereisten en Specificaties

Voor de zekerheid hebben we hieronder de systeemvereisten en specificaties voor zowel de iOS en Bingoal Android app voor je vermeld. Dit zijn overigens verwachte specificaties en ze zijn dan ook gebaseerd op soortgelijke sport wedden apps.

iOS:

 • iOS 11/12 of later
 • Ongeveer 50MB
 • Talen: Nederlands en Frans

Android:

 • Android 5/6 of later
 • Ongeveer 50 MB
 • Talen: Nederlands en Frans

Persoonlijke data

Om een optimale spelervaring te garanderen zal Bingoal ook persoonlijke data van je moeten verzamelen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan om je inloggegevens op te slaan, je locatie en identiteit te checken of om je de mogelijkheid te geven om geld te storten.

De verwachte data die de Bingoal app van je zal opslaan is als volgt:

 • Financiële informatie
 • Contact informatie
 • Gebruiksinformatie
 • Locatie
 • Identificatie

We zien dat alle Nederlandse bookmaker apps ongeveer dezelfde data verzamelen. Dit wordt gedaan om te voldoen aan de strenge eisen van de Kansspelautoriteit.

Bingoal moet dit dus ook doen, omdat het één van de eisen is om een goklicentie te bemachtigen. Het geeft maar weer eens aan hoe betrouwbaar Bingoal is.

Bingoal app review: Conclusie

De mobiele betting site van Bingoal geeft ons een goed gevoel over de app die er waarschijnlijk hetzelfde zal uitzien en hetzelfde zal werken. We kunnen dan ook niet wachten tot de Bingoal mobiel app wordt uitgebracht in Nederland.

In deze Bingoal app review heb je kunnen lezen over de functionaliteiten die we verwachten van de Bingoal app. We weten zeker dat een aantal verbeterpunten Bingoal nog gebruiksvriendelijker zullen maken: snel inloggen, eenvoudig live wedden en push notificaties.

Zodra de Bingoal app beschikbaar is, wordt deze pagina geupdate. Je doet er dus goed aan om deze pagina regelmatig in de gaten te houden.