Contacteer Ons

BetCity App en Mobiel Wedden

BetCity was in oktober 2021 één van de eerste bedrijven die van de Nederlandse KSA een goklicentie in ontvangst mocht nemen. Sinds dat moment is BetCity niet meer uit het nieuws geweest.

Nog geen BetCity app beschikbaar

In tegenstelling tot andere online bookmakers in Nederland, is er nog geen BetCity App Nederland beschikbaar. Hier zal echter snel verandering in komen. BetCity werkt namelijk hard aan een bookmaker app, zodat BetCity mobiel nog toegankelijker wordt voor zowel sportwedden.

Je hoeft overigens niet op de BetCity app te wachten om mobiel sportweddenschappen te plaatsen. Je kan namelijk de mobiele website gebruiken. Deze website is gebouwd met HTML 5 technologie waardoor hij zich zonder problemen aanpast aan het beeldscherm formaat.

BetCity app ios download

BetCity app downloaden

De BetCity app download zal nog even op zich laten wachten. We verwachten overigens dat het niet heel lang meer zal duren voordat je de BetCity app kan downloaden voor zowel iOS en Android. 

Zoals we van BetCity gewend zijn, zal de app dik in orde zijn op het gebied van overzichtelijkheid, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. 

Het downloaden van de BetCity app zal hetzelfde werken als alle andere bookmaker apps. Hieronder lees je hoe je de app zal kunnen installeren voor iOS en Android.

iOS Download

Zodra de BetCity app klaar is, is de verwachting dat je de BetCity app download voor iOS eenvoudig via de Apple Store zal kunnen verkrijgen. Het is voor nu nog even toekomstmuziek, maar lang zal het zeker niet duren voordat je de BetCity app op je iPhone of iPad kan downloaden.

Je installeert de app zoals je dat gewend bent met alle andere apps op je iPhone of iPad, super eenvoudig!

BetCity Android download

Als je in het bezit van een Android apparaat bent dan moet je een de BetCity app Android download via de officiële BetCity downloaden. 

Het BetCity apk bestand zal je vervolgens moeten installeren, aangezien de Google Play Store namelijk geen apps van sports betting sites toestaat. 

Zodra de BetCity Android app beschikbaar is, zal je de link naar het bestand hier kunnen vinden. Het is overigens belangrijk om het apk bestand via de officiële website te downloaden. Alleen dan kan je namelijk de ‘installatie van onbekende bron’ accepteren.

Geld storten in de BetCity app

Iedere goede bookmaker app heeft tegenwoordig de mogelijkheid om geld te storten via verschillende methoden. Aangezien BetCity al sinds het begin tot de bookmakers met iDEAL behoort, verwachten we dat iDEAL ook op de BetCity gebruikt kan worden om geld te storten.

Storten zal bovendien nog eenvoudiger gaan, omdat de BetCity app direct jouw bank app opent om de iDEAL betaling te voltooien.

Weddenschap plaatsen in de BetCity app

De manier waarop je een weddenschap plaatst bij een bookmaker is van essentieel belang. Immers, je moet soms last minute handelen en een overzichtelijke, snelle en gebruiksvriendelijke app of website helpt daar enorm bij. 

Omdat de stappen om een weddenschap te plaatsen belangrijk zijn, hebben we deze nog even hieronder voor je op een rijtje gezet:

Stap 1: Open de BetCity website en navigeer naar het sportsbook gedeelte.

Stap 2: Zoek naar de wedstrijd waarop je wil wedden door je team in de zoekbalk in te voeren.

Stap 3: Selecteer één of meerdere weddenschappen waarop je wil inzetten door er simpelweg op te klikken.  

Stap 4: Voer de totale inzet in op je betslip en bevestig de weddenschap.

betcity app android apk

App functionaliteiten

Op basis van andere bookmaker apps, verwachten we dat de BetCity app minimaal met soortgelijke functionaliteiten op de markt zal komen. 

In deze BetCity app review kijken we dan ook naar de verwachte functionaliteiten van de BetCity app die gebaseerd zijn op andere bookmaker apps. 

Deze zijn echter nog niet met zekerheid te verifiëren totdat de app van BetCity daadwerkelijk gelanceerd is.

Eenvoudig live wedden
Live wedden zal eenvoudig en overzichtelijk zijn in de BetCity app. Je kan nu al op de mobiele website snel en eenvoudig live wedden op bijna alle sporten. Dit zal nog beter zijn via de BetCity app.

Live stream
De live stream van de website zal naar verwachting ook via de app beschikbaar zijn. Je kan dus je favoriete wedstrijden live kijken, waar je ook bent.

Statistieken
De uitgebreide statistieken van BetCity zullen je helpen om de juiste beslissingen te maken. Of het nu voor weddenschappen is die je voor de wedstrijd plaatst of live weddenschappen, de statistieken laten je nooit in de steek.

Push notificaties
Door de push notificaties van de BetCity app zal je altijd op de hoogte blijven van de prestaties van jouw weddenschappen. Zo mis je ook nooit free bets of nieuwe bonussen.

Inloggen zonder wachtwoord
Veilig en snel inloggen met vingerafdruk en Face ID zal ook zeker niet ontbreken in de nieuwe BetCity app.

Groot aantal free bets
Zoals je inmiddels van de BetCity website gewend bent, zal je kunnen profiteren van heel veel free bets. Gebruik deze free bets om nog meer winsten te behalen zonder dat je daarbij jouw eigen geld hoeft te gebruiken.

Betcity app nl free bet

Systeemvereisten en specificaties

De systeemvereisten en specificaties van de BetCity app zijn natuurlijk nog niet bekend, omdat de app nog niet gelanceerd is. Desalniettemin verwachten wij dat deze grotendeels hetzelfde zullen zijn als de andere bookmaker apps die je al op de markt kan vinden.

We hebben de belangrijkste iOS en Android specificaties hieronder nogmaals voor je op een rij gezet.

iOS: 

  • iOS 11/12 of later
  • Ongeveer 50MB
  • Talen: Nederlands

Android:

  • Android 5 of later
  • Ongeveer 50 MB

Verzamelde data

Ook BetCity zal met zijn bookmaker app de nodige data van je moeten verzamelen. Dit gaat bijvoorbeeld om het verifiëren of jij je in Nederland bevindt of het mogelijk maken van online stortingen.

De verwachte data die verzameld zal worden is als volgt:

  • Financiële informatie
  • Contact informatie
  • Gebruiksinformatie
  • Locatie
  • Identificatie

Het lijkt op het eerste gezicht alsof er veel data wordt verzameld, maar deze data wordt gebruikt om de speler te beschermen en te voldoen aan de strenge Nederlandse regelgeving. 

Door de Nederlandse vergunning moet BetCity namelijk aan alle eisen van de Kansspelautoriteit voldoen. BetCity Nederland kan daarom zeker als een betrouwbare bookmaker gezien worden.

BetCity app review: conclusie

Het team van sportsbook experts hier bij Wedden365 is al zeer tevreden over de BetCity mobiele website. We kunnen dan ook niet wachten op de app. 

In deze BetCity app review heb je vooral kunnen lezen wat we verwachten van de app. Daarnaast zullen een aantal verbeterpunten BetCity nog gebruiksvriendelijker maken: snel inloggen, in-app livestream en push notificaties. 

Houd deze pagina goed in de gaten, want we zullen de link naar de BetCity app hier plaatsen wanneer de BetCity iOS en de BetCity Android app gelanceerd zullen worden.