Contacteer Ons

Slots

Bonanza

Big Time Gaming heeft met Bonanza een unieke kast op de markt gezet. De gokkast heeft een leuke gimmick (waarover later meer) en een hoge RTP van 96.40%. Daarnaast zijn de maximale win van 17,926x je inleg en de 117,694 winlijnen ook niet mis. Deze kast uit 2016, heeft een minimale inleg van €0,20 en een maximale inleg van €20.

Hoe ziet Bonanza eruit?

Bonanza is een schermvullende kast, waarbij de rollen direct in de achtergrond zijn verwerkt. Dit geeft een leuk uiterlijk aan de gokkast. Het hele scherm is een bergwand, met een treintje boven de rotswand welke meteen als onderdeel van de speelkast fungeert. 

Het treintje bovenaan werkt mee aan de winlijnen en geeft een leuke draai aan een anders klassieke kast. De iconen zijn een diamant, rode, blauwe en groene edelsteen, een paarse A, de rode K, blauwe Q, groene J, gele 10 en de aqua 9. 

Qua muziek is het heel mager, want je hoort alleen muziek als je de spinknop indrukt. Dit kan een beetje vervelend zijn, aangezien de spinknop de muziek niet aan laat sluiten, maar losse momenten van een deuntje laat horen. De geluidseffecten zijn standaard voor deze soort gokkast, dit maakt de kast niet erg meeslepend.

Hoe speel je Bonanza?

De layout is opgebouwd met de rollen in het midden, een huisje (deel van de achtergrond) links en het controlepaneel van de kast aan de rechterkant. De bovenste knoppen links en rechts, zijn de inleg, daaronder vinden we de opties van de kast en de autospin knop met eigen menu. Daar weer onder vinden we verlies en winst maximum. Helemaal onderaan de rechterkant vinden we tot slot de spinknop. 

Je stelt het aantal spins in als je autoplay aanzet, bepaalt je inleg en drukt op spin om de gokkast te laten draaien. De rest wordt bepaald door de spinresultaten, de scatter, de wilds en het treintje van het spel, waarvan de laatste meetelt met het aantal winlijnen.

bonanza

Bonussen

Wanneer je voor de eerste keer op de spinknop drukt is de jacht op de wilds en scatters meteen geopend. De prijzen van normale iconen zijn door de hoge volatiliteit al best aardig, maar als je het voor elkaar krijgt om GOLD te schrijven met de scatters, krijg je 12 gratis spins, welke meteen ook de ongelimiteerd hoge jackpot openzetten. 

Als je in de free spins modus zit, komt er een nieuw icoon met het treintje mee; de free spin scatter. Drie van deze scatters geven 5 extra spins en 4 scatters geven je 10 extra spins. 

Zoals gezegd zijn de normale prijzen ook niet heel klein, want die blijven vallen zo snel er weer een van de vele winlijnen tevoorschijn komt. Als je vanaf de linkerkant een winlijn hebt, verdwijnt deze en vallen er nieuwe blokken naar beneden. Als deze nieuwe symbolen ook een lijn vormen wordt het proces herhaald. Dit gaat door tot er geen winlijnen meer gemaakt worden door de nieuwe symbolen.

Wat vinden wij van Bonanza?

Bonanza is een erg creatieve kast, met een aantrekkelijk uiterlijk. Door de hoge volatiliteit van de kast worden er echter niet heel vaak kleine prijzen uitgekeerd, wat demotiverend kan werken voor beginnende gokkers. Dit gegeven maakt dat wij de kast een 7 geven in plaats van een 8. Ongeacht de volatiliteit, is dit een leuke kast om jezelf even mee bezig te houden. Als je deze gokkast ergens tegenkomt, dan raden wij aan om hem zeker even te proberen!