Contacteer Ons

Slots

Bompers

 

Bompers is een cascade cast van Elk Studios, met een RTP van 95.80%, een minimale inleg van €0,20 en een maximale inleg van €100. Meteen vanaf het begin, kent het spel 262.144(!) winlijnen. Het spel heeft 6 rijen met iconen en de hoogte van de rijen wordt gedurende de spins uitgebreid.

Hoe ziet Bompers eruit?

Bompers ziet eruit als de bom! Een gewelddadige felgekleurde kast, welke enorm goed gebruik maakt van zijn schreeuwende kleuren, maar dat is ook precies wat ze bedoeld hebben met deze kast. 

Uiterlijk
De achtergrond doet ons denken aan een flipperkast, maar de voorgrond is een raster van cirkels waar lichten overheen naar beneden vallen. Dit heeft geen uitwerking op het spel en is er puur voor de show. De iconen zijn helder en duidelijk en steken goed af tegen de achtergrond, waar geen enkele kleur van de achtergrond in zit. 

Muziek en geluid
De muziek is een verademing. Of deze voor het spel zelf is gemaakt zullen we wellicht nooit achter komen, maar wat we wel weten is dat het perfect bij de gokkast past. Er zijn verschillende house stijlen en de bass is overvloedig aanwezig. Is dit iets verkeerds? Nee, want heel het spel is past in deze stijl, wat ook zeker de bedoeling is geweest van Elk.

Hoe wordt Bompers slot gespeeld?

Het spel laat balletjes met iconen van boven naar beneden in de bak vallen. De ballen vormen winlijnen zolang ze vanuit de linkerkant beginnen. Op willekeurige momenten gedurende het basis spel, verschijnen er tot op 5 Bompers. Deze laden zich op als er winlijnen gescoord worden en als de ‘Bompermeter’ vol is, worden ze sticky wilds. 

Cascade stijl
Zodra er een winlijn gemaakt kan worden, zullen de iconen die de winlijn vormen verdwijnen. Op dat moment komen er meer balletjes van boven naar beneden vallen. Stapelen deze zich op, zullen ze naar links of rechts naar beneden vallen tot ze vast komen te liggen. Als deze ook weer een winlijn maken zullen deze ook weer verdwijnen en dit gaat zo lang door tot er geen lijnen meer gemaakt kunnen worden. 

X-iter knop
In bepaalde versies van het spel is een X-iter knop aanwezig, waar je icoondrops mee kunt kopen. Dit gebeurt wel op een speelse manier, zodat je niet meteen door je aankoop heen bent. Deze garanderen vrijwel altijd een interessante prijs, maar of deze de aankoop waard is, is de gok. 

Bompers

Bonussen

De gokkast beschikt over bonusiconen die als scatter fungeren. Bij drie bonusiconen worden automatisch 7 free ‘spins' toegekend. Tijdens de free spins verschijnen er bij elke spin 5 Bompers in het veld. Deze zijn sticky en blijven gedurende de free spins hangen, hierdoor wordt de bovengenoemde ‘Bompermeter' snel gevuld. Dit kan leiden tot heel veel en hele grote wins als je een beetje geluk hebt.

Mystery Bomb
Wanneer er een mystery bomb gevonden wordt zal dit icoon zichzelf en alle omringende iconen vin hetzelfde icoon veranderen. Wanneer het veld van 2 mystery bombs elkaar overlappen worden alle overlappende iconen wilds.

Shooting star
Een Shooting star is een “raketje” welke naar boven wil tot het niet meer kan en maakt daar 7 symbolen.  Daarnaast zullen er ook altijd 3 wilds worden afgegeven door de shooting star.

Wat vinden wij van Bompers slot?

Er is zoveel te doen in deze kast, dat het moeilijk is om het allemaal te benoemen. Eigenlijk moet je dit spel gewoon een keer gespeeld hebben, want Bompers slot is het perfecte voorbeeld van de moderne gokkast. Zowel het audiovisuele gedeelte als de bonussen en extra’s zijn tot in de puntje verzorgt, wat ervoor zorgt dat het totaalplaatje helemaal klopt. Elk Studios bevestigt met deze gokkast maar weer eens dat ze tot de top spelproviders behoren.

Een oprecht leuke ervaring waar we zeker nog vaak bij terug zullen komen!