Contacteer Ons

Voorspellingen

Bodo/Glimt vs PSV Voorspelling – Europa League 2022

Bodo/glimt vs psv voorspelling europa league 2022
Bodo/Glimt vs PSV Voorspelling – Europa League Groepsfase
Aftrap: Donderdag 3 November, 21.00 uur – Aspmyrastadion, Bodo

Bodo/Glimt vs PSV Voorspelling

Bodo/Glimt vs PSV spelen hun laatste wedstrijd in de Europa League aanstaande donderdag 3 november. Voor PSV is Europese overwintering een feit na de knappe overwinning vorige week thuis tegen Arsenal. Voor de Noren zit het Europese avontuur erop.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het zal dus vooral een wedstrijd worden waar de eer en enkele premies op het spel staan. Desondanks verwachten we een leuke wedstrijd met veel doelpunten daar beide ploegen vrijuit kunnen spelen. Uiteraard wil PSV de groep nog winnen, maar dan moeten de Eindhovenaren hopen op een stunt van FC Zürich tegen Arsenal.

Bodo/Glimt teamnieuws

Bodo/Glimt heeft uiteindelijk 4 punten weten te behalen in groep A in de Europa League door een gelijkspel tegen PSV en een overwinning op FC Zürich. Dit was helaas voor de Noren niet genoeg om door te gaan naar de volgende ronde.

In eigen land staat Bodo/Glimt op de 2e plaats achter koploper Molde met maar liefst 18 punten achterstand. Hoogstwaarschijnlijk zullen de Noren daardoor volgend jaar dus ook weer beginnen in de kwalificatieronden van de Europa League.

Tegen PSV kan trainer Kjetil Knutsen niet beschikken over Sondre Fet. De centrale middenvelder is geblesseerd aan zijn knie. De rest van de selectie is overigens wel inzetbaar tegen PSV.

PSV teamnieuws

PSV is door de indrukwekkende overwinning op Arsenal vorige week zeker van een plaats in de knock-out fase van de Europa League. Door goals van Luuk de Jong en Joey Veerman wisten de Eindhovenaren thuis te stunten en met 2-0 te winnen.

Mocht PSV winnen van Bodo/Glimt en mocht Arsenal verliezen of gelijkspelen tegen FC Zürich dan wint PSV zelfs groep A. Trainer Ruud van Nistelrooij zal dit dan ook zeker als motivatie voor zijn ploeg meegeven.

PSV had, net als alle andere Nederlandse ploegen die actief zijn in Europa, vrij gekregen van de KNVB. De ploeg uit Eindhoven kan dus uitgerust aan de aftrap verschijnen aanstaande donderdag.

PSV kan niet beschikken over Boscagli, van Ginkel, Peersman, Saibari en Vertessen vanwege blessures. De rest van de selectie is wel fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen.

Onderlinge resultaten

Bodo/Glimt vs PSV stonden eerder dit seizoen voor het eerst tegenover elkaar. Het werd toen 1-1 in Eindhoven. Gakpo wist toen voor PSV te scoren.

Voorspelling Bodo/Glimt vs PSV

Gezien de vorm waarin PSV verkeert denken wij dat ze ook in Noorwegen zullen winnen. Het zal echter geen eenvoudige wedstrijd worden, maar de Eindhovenaren beschikken simpelweg over veel meer kwaliteit dan de tegenstander.

Wellicht dat Ruud van Nistelrooij enkele bankzitters een kans zal geven, maar dan nog verwachten we dat PSV niet in de problemen zal komen tegen Bodo/Glimt.

Wedtips

De wedtips voor Bodo/Glimt vs PSV zijn afkomstig van Zebet. Maak een account aan via onderstaande knop, claim de bonus en zet in.

🏆 PSV wint (2.17)

🥅 Eerste team dat scoort: PSV (1.70)

Voor een overtuigende overwinning van PSV raden we de volgende weddenschap aan:

🏆 PSV wint zonder tegendoelpunt (4.30)