Contacteer Ons

Slots

Blood Suckers 2

Blood Suckers 2 is een gokkast met een vampieren thema van uitgever NetEnt. Het spel kent een RTP van 96.94% en een medium volatiliteit, met 25 winlijnen over 5 rollen met elk 3 iconen. De minimale inleg van de slot is €0,25 en de maximale inleg is €250. Daarnaast heeft Blood Suckers 2 een ongelimiteerde winst. De slot kent bonus, scatter en wild iconen, met bijbehorende minigames.

Hoe ziet Blood Suckers 2 slot eruit?

Op de achtergrond vinden we het kasteel waar de dappere vampierjager naartoe is gegaan om de vampieren te lijf te gaan. De grote maan doet ons vermoeden dat het volle maan is, wat meer met weerwolven te doen heeft dan met een vampier. Niks mis mee, want het zet wel lekker de sfeer voor het spel.

Uiterlijk
De kast is donker en lijkt zich in een van de kamers van het kasteel op de achtergrond af te spelen. De jager staat vol vertrouwen naast de kast. De iconen waarop gejaagd wordt, zien er helemaal goed in thema uit en ook hier is niks verkeerds te vinden. Opvallend is dat niet alleen de iconen in thema zijn, maar ook de layout en knoppen van de slot. 10 punten!

Muziek en geluid
Het geluid is ook erg goed, zoals we dat van NetEnt gewend zijn. De muziek is onheilspellend en donker en ook de geluidseffecten zijn in lijn met wat we mogen verwachten bij dit thema.

Hoe wordt de Blood Suckers 2 gokkast gespeeld?

In dit spel dien je de vampierjager te helpen met de jacht op de vampieren die in het kasteel huizen. De rollen geven winlijnen van links naar rechts. De scatters geven je recht op free spins en, niet geheel verrassend, dient de wild om winlijnen uit te breiden. In het spel is ook de “bonus” icoon te vinden, waarmee je een minigame vrijspeelt. Hierover in de bonussen later meer. 

Besturing
De layout van de slot is zeker mooi te noemen, want hij is aangepast aan het thema. De spinknop is bijvoorbeeld een rood kristal. In het midden vinden we de spinknop, met aan de rechterkant de Maxbet knop en twee displays met je muntwaarde en saldo. Aan de linkerkant van de spinknop zien we de autoplay en de hoogte van je inleg. 

Iconen
De iconen van de slot zijn in aflopende volgorde de wild, scatter, rode vampier, gele vampier, groene vampier en de blauwe vampier. De minder betalende iconen zijn het hart, schoppen, klaveren en ruiten.

bloodsuckers 2

Bonussen

Zoals gezegd beschikt Blood Suckers 2 over twee extra spellen, namelijk de free spins en de bonusgame. We zullen beide extra's hieronder kort toelichten.

Free Spins
Het scatter symbool dient 3x gedraaid te worden om in de Free Spins modus te belanden. Wanneer je dit voor elkaar krijgt, worden er automatisch 10 free spins toegekend en krijg je een 3x multiplier op al je winlijnen. De free spins kunnen worden aangevuld met nog eens 10 gratis spins als je weer 3 scatters weet te draaien. De winsten kunnen zo aardig hoog oplopen, zeker met behulp van de 3x multiplier.

Bonusronde
De bonusgame wordt vrijgespeeld wanneer je 3 ‘bonus'-iconen op het scherm tevoorschijn tovert. Let hierbij wel op dat het alleen wordt toegekend wanneer ze zich op drie aangrenzende rollen bevinden. Tijdens de bonusgame dien je op grafkisten en schatkisten te klikken, welke een geldprijs of een ‘demoon' bevatten. Je kunt net zo lang blijven klikken tot je de demoon tegenkomt, wanneer je weer teruggaat naar het standaardspel.

Als je de bonusgame vrijspeelt met 4 bonus iconen worden al je winsten verdubbeld en als je hem met 5 bonus iconen vrijspeelt worden alle winsten verdrievoudigd.

Wat vinden wij van de Blood Suckers 2 gokkast?

We kunnen hier kort en bondig zeggen dat wij groot fan zijn geworden van deze gokkast. NetEnt heeft er alles aan gedaan om een absoluut top spel neer te zetten. Het thema is tot in de puntjes uitgewerkt met de symbolen en de muziek, en zelfs de knoppen op de gokkast passen hierbij. Tot slot zijn wij altijd erg te spreken over gokkasten met veel extra's. Door de free spins in combinatie met de bonusgame garanderen we dat Blood Suckers 2 je aandacht lang vast zal houden en niet snel zal vervelen.