Contacteer Ons

Slots

Black River Gold

 

Deze machine van Elk Studios is een cascade stijl machine met een Western tintje. Met een maximaal van 262.144 winlijnen over alle 8 rollen in de beste vorm van het spel en een RTP van 96.10% is dit een kast die wellicht wel eens voor heel wat avontuur kan zorgen, niet alleen in de beurs, maar ook in speelbaarheid. Black River Gold heeft een minimale inleg van €0.20 en maximale inleg van €100.

Hoe ziet Black River Gold eruit?

Op de achtergrond zien we besneeuwde bergtoppen, van wat wij denken de Rocky Mountains in 1800’s Amerika’s is. De kast staat tussen een brug en heeft een cascade stijl. De iconen zijn duidelijk en zouden goed uit dat tijdperk kunnen komen. 

Muziek en geluid
De muziek is precies wat we van Elk Studios verwachten. Kraakhelder en helemaal in thema. Daarnaast is de muziek helemaal niet vervelend te horen en duurt het lang voor het zich herhaalt. Althans, hebben we het idee want deze is zo gemaakt dat deze goed in elkaar overloopt, waardoor je echt moet gaan zitten luisteren wanneer dit gebeurt. 

De geluidseffecten van het spel zijn subtiel en toch goed aanwezig, waardoor ze het spel complementeren.

Hoe speel je Black River Gold?

Black River Gold is een Cascade kast. Dit wil zeggen dat de rollen niet gaan draaien, maar dat iconen het scherm in komen vallen en ook weer helemaal wegvallen van het scherm. 

Cascade stijl
Als er winlijnen zijn ontploffen deze en vallen de iconen naar beneden, zodat er weer ruimte is voor nieuwe iconen om van bovenaf in de gokkast te ‘vallen’. Hierdoor kan je na een succesvolle winlijn gelijk nog een winlijn scoren.

Uitbreidende rollen
Hoe meer winlijnen je achter elkaar scoort, hoe meer iconen er per ‘rol’ op je scherm verschijnen, tot een maximum van 8 per rol. Dit betekent dus dat je winkansen ook worden uitgebreid Dit is een leuke gimmick welke meer kasten zouden moeten aannemen. Zitten er wilds in de winlijnen, zullen deze ook mee ontploffen. 

Iconen
De iconen van deze machine zijn in aflopende waarde de cowboy, de diamant, de goudklomp, de edelsteen, het pistool, de drank, de badges en de kaart iconen A, Q, K en J. 

Besturing
Black River Gold heeft een super makkelijke layout zoals we van Elk Studios gewend zijn. Het scherm heeft slechts 4 knoppen: Linksboven de opties, linksonder de inlegselector, rechtsboven de autospin en rechtsonder de spinknop. Hierdoor is de kast heel eenvoudig in het gebruik.

Black River Gold (2)

Bonussen

Black River Gold heeft qua bonussen heel wat te bieden, te beginnen bij het wild compass.

Wild Compass
Als je het Wild Compass draait worden de iconen die de wild omringen en elijk zijn veranderd in Wild rozen. Hierdoor wordt het aantal wilds op je rol dus aanzienlijk uitgebreid!

Revolver
Daarnaast hebben we de revolver. Dit is een groot icoon en absorbeert de kleinere iconen eronder, waarna alle geabsorbeerde iconen in de kogelkamers te zien zijn. Dit betekent dat de revolver als een wild werkt voor alle symbolen die het opgeslokt heeft. Als de kamers vol zijn wordt de revolver een ‘gewone’ wild.

Scatter
Het bonus symbool dient als de scatter van het spel. Bij het rollen van 3, 4, 5 of 6 bonus symbolen, krijg je respectievelijk 10, 15, 20 of 25 spins. Tijdens de free spin modus kan je extra free spins krijgen door meer scatters te draaien. 

Grote Iconen
Super, mega en epic iconen van de maat 2×2, 3×3 en 4×4 kunnen te allen tijde vallen en pakken alle winlijnen die ze bevolken. Hierdoor krijg je een goede kans om je winlijnen uit te breiden.

Ons oordeel over Black River Gold

Als we het hebben over een nieuwe standaard van slotmachines op het internet, denken we dat deze toch wel hoog in de top staat wat uiterlijk, speelbaarheid en kwaliteit betreft. Elk Studios is er om te blijven en dat weten ze zelf maar al te goed. Niet zo veel mogelijk kasten uitbrengen, maar gewoon goede producten leveren waar mensen naar terug kunnen komen. 

Black River Gold is precies zo’n kast. Het ziet er audiovisueel perfect uit, is makkelijk bestuurbaar en biedt veel verschillende bonussen en extra’s. Deze gokkast staat erg hoog op ons lijstje!