Contacteer Ons

Slots

Birds on a Wire

 

Thunderkick heeft een homerun gescoord met Birds on a Wire. De gokkast heeft 5 rollen met elk 3 iconen, wat goed is voor een totaal van 17 winlijnen en een RTP van 96%. De inleg bedraagt tussen de €0,10 en €100 en de hoogste winst is 1000x je inleg, ofwel maximaal €100.000.

Hoe ziet Birds on a Wire gokkast eruit?

We hebben het altijd over techniek en hoe de producenten van gokkasten mee moeten gaan met de huidige tijd. Het simpele maar super leuke Birds on a Wire van Thunderkick bewijst dat een spel niet altijd aan deze vereisten hoeft te voldoen.

Achtergrond
We zien een zeer simpele achtergrond met wat bergen, boompjes en wat wolken in allemaal fletse kleuren. De vormgeving doet ons denken aan die flash spelletjes die je vroeger online speelde op de PC.  

Voorgrond
Op de voorgrond zien we elektriciteitspalen met daaraan 3 lijnen waar elke ‘spin’ vogels op landen. Deze vogels zijn heel cartoonachtig getekend en lijken meer op pinata’s dan op vogels. Als je een winlijn scoort worden de vogels geëlektrocuteerd en zie je hun skelet in een grappige animatie.

Muziek en geluid
De muziek bestaat uit speelse rustige jazz, wat voor 100% met de kast klopt. Als je winlijnen of grote prijzen scoort, zal de jazz iets fanatieker worden. De geluidseffecten zijn ook helemaal in thema van het spel en hier hebben we niks op aan te merken. Alles klopt perfect in deze gokkast!

Hoe wordt Birds on a Wire slot gespeeld?

Birds on a Wire is een gokkast van het cascade type, wat betekent dat de iconen niet worden gerold, maar allemaal tegelijk het scherm binnen vliegen. Je probeert winlijnen van links naar rechts te maken, door vogels te elektrocuteren. De vogels die een winlijn vormen verdwijnen, en hun plaats wordt ingenomen door nieuwe vogels. 

Wilds en Scatters
De wilds in Birds on a Wire slot komen in de vorm van de (dikke) zwarte vogel. Hij vervangt iconen om een winlijn te maken. De vliegende dozen (met kat erin) fungeren als scatter, welke de free spins activeren. Hierover later meer.

High Voltage Meter
Als je meerdere winlijnen achter elkaar maakt word je in dit spel beloond door een hogere multiplier. Bij 2 winlijnen in 1 spin wordt je winst verdubbeld, daarna krijg je een 3x en 5x multiplier. In de bonusronde kan dit zelfs oplopen tot een 20x multiplier, wat voor hoge prijzen zorgt!

Iconen
Alle iconen in deze gokkast zijn vogels in verschillende kleuren en maten. Van hoog naar laag zien we de volgende iconen: de zwarte vogel (alleen bij 5x), de bruine, roze, groene, lichtblauwe, gele, rode en  donkerblauwe vogel.

bird on a wire

Bonussen

De bonusronde in Birds on a Wire bestaat uit free spins. Als je drie vliegende dozen te pakken hebt, komt er een kat tevoorschijn en worden er 10 free spins gestart. Elke extra scatter levert je 2 extra free spins op.

Free Spins
Als de free spins beginnen vliegen de vogels weg in een animatie en komen op een ander lijntje te zitten. Het bonusspel begint. In het bonusspel heeft de High Voltage Meter multiplier van x4, x8, x12 en x20. Dit zorgt ervoor dat de prijzen in deze modus veel hoger uitvallen!

Inwinity Spin
De Inwinity Spin komt voor in de free spins rondes wanneer je geen grote prijs hebt gewonnen. Deze feature zorgt ervoor dat er net zolang gratis gespind wordt totdat je een prijs te pakken hebt. Belonend!

Wat vinden wij van Birds on a Wire slot?

Vogels elektrocuteren, vierkante vliegende katten en een grote dosis humor ten tijde van het spelen van een slot machine. Deze kast heeft het allemaal en doet het met flair. 

We hebben ons heel goed vermaakt met de Birds on a Wire slot en moeten toegeven dat dit echt een hele goede creatie is! Thunderkick laat met deze gokkast zien dat het spel zelf nog altijd belangrijker is dan epische visuals of ingewikkelde bonussen.

Birds on a Wire is een absolute aanrader!