Contacteer Ons

Kennis

Is er een Bingoal App?

Bingoal app

Bij Wedden365 houden we van duidelijkheid, dus we willen je dan ook direct duidelijk maken dat er momenteel nog geen Bingoal app is die je kan downloaden voor je iPhone of je Android telefoon. Het goede nieuws is dat de app in ontwikkeling is en dat je deze hoogstwaarschijnlijk nog voor de zomer van 2022 kan verwachten. 

Bingoal mobiel

Alhoewel een mobiele casino of sportsbook app enorm veel voordelen met zich mee brengt, hoef je je geen zorgen te maken dat Bingoal niet mobiel toegankelijk is. Integendeel, Bingoal heeft zijn website namelijk zo geoptimaliseerd dat deze eenvoudig via je mobiele browser op je telefoon geopend kan worden. 

Voordelen van de Bingoal app

We horen je vragen: Als je de Bingoal kan openen en spelen via de mobiele website dan hoef je toch helemaal geen app te hebben? Het ontbreken van de Bingoal app lijkt op het eerste gezicht misschien niet echt een gemis, maar als we Bingoal moeten geloven dan zijn ze veel van plan met de app. 

De belangrijkste voordelen waar wij zeker naar uitkijken, zijn het eenvoudige inloggen en de notificaties die je laten weten wanneer een nieuwe bonus beschikbaar, een belangrijke wedstrijd op het punt staat te beginnen of dat je een weddenschap hebt gewonnen.

Daarnaast zal de Bingoal app natuurlijk altijd binnen enkele klikken bereikbaar zijn. Je hoeft dus niet eerst de browser op je mobiele telefoon te openen wat weer tijd scheelt.

Tot slot hebben we ook vernomen dat de spellen op de Bingoal app veel sneller en soepeler draaien. Er is dus genoeg om naar uit te kijken.

Bet365 app

Mocht je niet op de Bingoal app kunnen wachten dan kan je altijd de Bet365 app als alternatief gebruiken. Dit is momenteel in Nederland de beste bookmaker app die er beschikbaar is. Mocht je overigens meer willen weten over bookmaker apps dan ben je hier bij Wedden365 bij het goede adres. Wij houden precies bij wanneer welke app wordt gelanceerd en wat je er precies van kan verwachten. Houd deze site dus goed in de gaten om niks te missen!

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.