Contacteer Ons

Slots

Big Win Cat

Play ’n Go heeft met Big Win Cat een kleine, maar schattige gokkast neer weten te zetten, maar wat doet ie allemaal? De minimale inleg is €0,05 en de maximale inleg is €100. De maximale uitbetaling is 800x de inleg. De kast heeft slechts 5 winlijnen, maar dat komt omdat er maar 3 rollen met 3 iconen zijn.

Hoe ziet Big Win Cat slot eruit?

Wat hebben die spellen producenten toch met Chinees thema slotmachines? Hun populariteit begint ons op te vallen, maar soms zit er een originele gokkast bij die erg leuk uitpakt. Big Win Cat is er zo eentje! De machine heeft een Chinees thema, maar met de Lucky Cat als een leuke twist.

Uiterlijk
De slot zelf ziet er gelikt uit. Op de achtergrond zien we een klein Chinees curiosawinkeltje, waarbij het lijkt of de slotmachine in een van de schappen staat. Omringd met een gouden randje en met een typische dieprode achtergrond vinden we de 3×3 slotmachine. De iconen zijn duidelijk, grappig en direct en dat is precies wat we willen zien bij een dergelijke kast. 

Muziek en geluid
De muziek is typisch Chinees en precies wat je bij deze gokkast zou verwachten. Het is deze keer niet een afgezaagd pingeltje die we wel vaker horen en dat is een verademing. De muziek is rustig en zelfs aangenaam om naar te luisteren.

Hoe wordt Big Win Cat slot gespeeld?

Big Win Cat speelt zich af op een speelveld van 3 rollen met elk 3 iconen. Er is niet veel ruimte om veel winlijnen op te plaatsen, maar toch is er plaats gevonden voor 5 lijnen. De bedoeling van het spel is om de Big Win Cat een slinger aan het rad te laten geven. Meer daarover hieronder. 

Iconen
De iconen van de slot zijn leuk getekend en hebben te maken met geld en de Chinese dierenriem. We vinden van hoog naar laag de kat, vissen, biggetjes, schildpadden, rammelaars, waaiers, geldzakken, bellen en muntjes. Opvallend is dat er geen kaarticionen aanwezig zijn, wat wij heel erg kunnen waarderen!

Besturing
De besturing van het spel is ook simpel. Van rechts naar links vinden we de autospin, de spinknop de inleg selector en de informatieknop. Onder de laatste knop kan je alle uitleg over het spel vinden.

big win cat

Bonussen

Zodra de katten verschijnen begint het spel pas echt spannend te worden! Ze hebben in deze gokkast namelijk verschillende functies.

Wild
Ten eerste fungeert de schattig getekende Lucky Cat als een wild symbool. Hij vervangt dus de andere symbolen die je nodig zou hebben om een winlijn te maken. 

Multiplier
Als je 3 katten op dezelfde rol hebt gedraaid krijg je de kans om aan het multiplier rad te slingeren. Daarmee wordt de Big Win Cat modus geactiveerd en kan je tot 800x je inleg winnen!  

Oja, als je bijna een prijs hebt gewonnen, maar op 1 rol nog een symbool mist, worden de rollen vastgehouden en mag je nog een keer draaien. Hierdoor heb je dus eigenlijk 2x kans om de multiplier ronde vrij te spelen.

Ons oordeel over Big Win Cat

Hoewel we vaak niet grote fans zijn van Chinese gokkasten is Big Win Cat toch echt een uitzondering. Het spel speelt leuk weg, de iconen zijn super getekend en het audiovisuele plaatje klopt precies. Daarnaast is het spel erg simpel, maar blijven de prijzen vaak genoeg vallen om door te blijven spelen.

Ook de bonusronde is leuk en je maakt kans op een relatief hoge uitbetaling van 800x je inleg. Wat ons betreft is Big Win Cat dus een aanrader die je eens geprobeerd moet hebben!