Contacteer Ons

Slots

Big Blox

De Big Blox slot van Yggdrasil zag het levenslicht in 2018 en heeft sindsdien veel mensen urenlang beziggehouden. het spel kent een RTP van 96% en een hoge volatiliteit. De 243 winlijnen en een minimum en maximuminleg van €0,25 en €100 zijn goed voor een maximale uitbetaling van 3888x je inleg. Hoewel de slot verschillende extra's heeft, is het opvallend dat er geen scatters aanwezig zijn.

Hoe ziet de Big Blox slot eruit?

De Big Blox slot van Yggdrasil doet zijn naam eer aan, aangezien de slot bijna het hele scherm beslaat. We zien nog net een paar palmbomen en een donkere lucht op de achtergrond

Uiterlijk
De voorgrond maakt duidelijk dat we ons in de jungle bevinden. Waarschijnlijk in Zuid-Amerika, want de slot zelf bevindt zich tussen redelijk angstaanjagende totems. 

De slot zelf is grijs van kleur, met alle iconen in het houten frame gegraveerd. In het grijze frame barst het echter van de kleuren, want de iconen zijn allemaal kleurrijk en in een karikatuurachtige stijl getekend. 

Muziek en geluid
De muziek van het spel is uitstekend! Het geluid speelt aan een stuk door en het geluid voor grote winsten past ook perfect bij de algemene sfeer van de slotmachine. Yggdrasil heeft op audiovisueel gebied weer een uitstekende kast weten neer te zetten.

Hoe wordt de Big Blox gokkast gespeeld?

Zoals bijna elke andere gokkast is het ook in Big Blox de bedoeling om winlijnen te scoren van links naar rechts. Je wordt daarbij geholpen door de wilds, maar er is nog iets bijzonders aan de hand.

Grote blokken
Zoals de naam al doet vermoeden zijn niet alle iconen in het spel van hetzelfde formaat. Bij elke spin komt er een geel vlak op het scherm tevoorschijn, welke een groter icoon oplevert. Dit grote icoon is meestal in een 2×2 formaat, maar kan ook 3×2 of 2×3 of zelfs 5×3 zijn. Als je een winlijn weet te maken met dit icoon, heb je dus automatisch hogere winsten, omdat het grote icoon openbarst en een aantal kleine iconen weergeeft.

Iconen
Zoals we al zeiden zijn de iconen angstaanjagend en kleurrijk. Wat opvalt is dat zelfs de kaarticonen in de bijpassende stijl getekend zijn, waardoor ze verre van standaard aanvoelen. Van hoog naar laag zien we de rode, parse, groene en blauwe angstaanjagende totems. Daarnaast zien we nog de harten, schoppen, klaveren en ruiten.

Besturing
De besturing past perfect in de stijl van de slotmachine, waardoor je het idee krijgt dat het echt onderdeel van het spel is. In het midden zien we de spinknop met aan weerszijden de MaxBet en de autospin knop. Aan de linkerkant kan je je inleg instellen en aan de rechterkant zie je je saldo en laatst winst.

big blox

Bonussen

Zoals we in de inleiding al zeiden is er geen scatter aanwezig in de Big Blox gokkast. Dit betekent dan ook dat er geen bonussen beschikbaar zijn. De gokkast moet het helemaal hebben van de grotere blokken die hoge winsten kunnen opleveren.

De wild kan zich maximaal uitbreiden tot een formaat van 4×3. Als dit gebeurt kan je rekenen op een extreem hoge winst van maximaal 3888x je inleg!

Ons oordeel over de Big Blox gokkast van Yggdrasil

Deze gokkast was op het eerste gezicht al leuk om te zien en wist ons met de uitstekende soundtrack en de grote blokken lange tijd te vermaken.

Yggdrasil heeft met deze slotmachine weer een succes neergezet, welke niet alleen leuk is om te spelen, maar ook flink wat visueel geweld meebrengt. Het ontbreken van de bonusronde zou ons normaal gezien frustreren, maar de Big Blox gimmick werkt goed genoeg om je aandacht vast te houden. Een absolute aanrader!