Contacteer Ons

Slots

Big Bad Wolf

 

Big Bad Wolf van Quickspins heeft in 2013 een aantal grote prijzen gewonnen, waaronder beste online gokkast van het jaar. De gokkast heeft een RTP van 97.34% en een medium volatiliteit. Big Bad Wolf is een 5×3 slot met een bonusronde, wilds en scatters. De minimale inleg is €0,25 en de maximale inleg is €100, wat zorgt voor een ongelimiteerde maximale winst.

Hoe ziet de Big Bad Wolf gokkast eruit?

In  één woord: Geweldig! Haarscherpe beelden met pastel kleuren zijn altijd onze favoriete geweest. De tekenstijl van dit spel is erg goed gekozen, waarbij de karakters uit het sprookje perfect weergegeven worden. We hebben over het algemeen nooit iets iets goeds te melden over de kaart iconen, maar ook deze komen in de Big Bad Wolf gokkast perfect tot hun recht.  

Uiterlijk
De achtergrond van de slot is simpel, een plattelandsplaatje in een heuvelachtige wereld. De voorgrond is het stro huisje van de roze big uit de 3 biggetjes. Als de blokken vallen, zie je hem ook in het huisje staan. Briljant en wellicht onbedoeld, maar het is een schilderijtje wat warmte uitstraalt. De iconen zien er zelfs uit als blokken uit een kinder speelset. 

Muziek en geluid
Er is amper muziek aanwezig in het spel, wat wij erg jammer vinden. Alleen als je een winlijn of een big win scoort is er iets van muziek te horen, maar voor de rest is de slot relatief stil. Je hoort wel wat gerommel als de houten dozen met iconen naar beneden komen, maar meer geluid is er niet.

Zodra je in de free spins terecht komt en met de wolf mag gaan spelen, is er ineens wel muziek en dit is ook nog eens helemaal in thema. Waarom niet in de normale kast? Jammer dit.

Hoe wordt de Big Bad Wolf slot gespeeld?

Big Bad Wolf wordt gespeeld op een 5×3 speelveld, waar er winlijnen van links naar rechts gemaakt moeten worden. De wolf fungeert als scatter en zorgt ervoor dat je gratis spins krijgt. De wild komt voorbij in de vorm van een bijenkorf en breidt winlijnen uit. 

Wilds
Bovenop het dak van de hut zien we de 3 biggen nogmaals staan, met het woord “wild” erbij. Als je twee keer achter elkaar een winlijn scoort met dezelfde big, verandert die big in een wild icoon. Met ineens een hele berg wilds in het spel, loopt de prijzenpot relatief hoog op. Als je in een spin geen wild krijgt, moet je weer opnieuw beginnen met wilds sparen.

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde de roze big, blauwe big, groene big en de roze big knuffel, waarna de A, K, Q, J en de 10 komen kijken.

big bad wolf

Bonussen

In het standaard spel zien we al bonussen terugkomen zoals de bovengenoemde wild varkentjes. Het grootste geld is echter te verdienen in de free spins rondes, waarin je als wolf huisjes plat moet blazen.

Free Spins
Als je drie wolf scatters gedraaid hebt worden er automatisch 10 gratis spins toegekend. De wolf (die eruit ziet als een hipster) komt tevoorschijn en blaast het huisje omver. Tijdens de free spins draait het allemaal om de maan iconen, hoe meer je hiervan verzamelt, hoe hoger je winsten worden.

  • 3 maan iconen: 2 extra spins worden toegekend
  • 6 maan iconen in totaal: 2 extra spins + een 2x multiplier

Daarnaast kan je de free spins ook retriggeren door nog eens 3 scatters te draaien en de extra wilds blijven ook in het bonusspel aanwezig. Onze ervaring leert dat dit alles vrij grote winsten kan opleveren!

Ons oordeel over de Big Bad Wolf gokkast

Wij begrijpen dat Quickspin met Big Bad Wolf verschillende prijzen heeft gewonnen, want het is echt een top gokkast! De vormgeving is perfect en de gameplay samen met de extra’s zorgen ervoor dat je aandacht vastgehouden wordt.

Het enige minpuntje is de muziek die in het standaardspel nagenoeg afwezig is, maar dit mag de pret niet drukken. De Big Bad Wolf Gokkast is met recht een echte aanrader!