Contacteer Ons

Kennis

Claim je Gratis BetCity WK Shirt

Betcity WK Shirt

Het WK Voetbal komt in rap tempo dichterbij en om het Nederlands Elftal goed aan te moedigen heb je natuurlijk een oranje outfit nodig. Heb jij nog geen oranje shirt in je kleding kast? Niet getreurd, onze favoriete bookmaker geeft namelijk een gratis BetCity WK Shirt weg.

Je leest hier hoe je het oranje shirt kan claimen en wat de voorwaarden zijn. Zo kan jij als grote speler het Nederlands elftal ook aanmoedigen op het WK voetbal.

Wat is het BetCity WK shirt?

Het BetCity WK shirt is speciaal in het leven geroepen voor bestaande en nieuwe klanten bij de online bookmaker. Op het Oranje shirt vind je natuurlijk het BetCity logo en de tekst ‘Grote Speler' op de achterkant.

Met dit shirt val je zeker op wanneer je de wedstrijden van Oranje kijkt in jouw favoriete kroeg, met je vriendengroep of thuis op de bank.

Hoe claim ik het BetCity WK shirt?

Zoals we gewend zijn van de bookmaker is het claimen van het BetCity WK shirt erg eenvoudig. Je hoeft alleen maar de onderstaande stappen te volgen.

  1. Maak een account bij BetCity (of ga naar stap 2 als je al een account hebt)
  2. Zet minimaal €20 in op het WK voetbal
  3. Claim het shirt in je account

Voorwaarden

Om te zorgen dat het allemaal eerlijk verloopt heeft de bookmaker een aantal promotievoorwaarden verbonden aan het claimen van het shirt.

De belangrijkste promotievoorwaarden vind je hier:

  • De promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder
  • Je moet minimaal €20 inzetten op het WK voetbal met minimale odds van 1.30
  • Je kan 1 T-shirt per persoon claimen.

Let op: Zorg ervoor dat jouw adresgegevens up-to-date zijn wanneer je het BetCity WK shirt claimt. Ben je net verhuisd? Check dan even of je je adres al hebt geüpdatet in je account!

Support Oranje met jouw BetCity WK shirt

Als je de eenvoudige stappen hierboven hebt gevolgd, komt het BetCity WK shirt vanzelf jouw kant op nadat je het hebt geclaimd in je account.

Zie je de mogelijkheid om het shirt te claimen niet direct? Maak je geen zorgen, het kan enkele uur duren voordat je dit in je account ziet. Je kan je aanmelden voor BetCity promotie e-mails, zodat je automatisch een bericht krijgt wanneer het shirt beschikbaar is.

Het T-shirt wordt gratis naar je opgestuurd met DHL en kan worden bezorgd van maandag t/m zaterdag. BetCity zal je een Track en Trace code sturen, zodat je weet wanneer het shirt bezorgd wordt.

Wil je ook zo'n gaaf BetCity WK shirt? Claim het eenvoudig via de stappen hierboven en krijg het shirt zo snel mogelijk thuis gestuurd. Op=Op dus wees er snel bij!