Contacteer Ons

Kennis

BetCity Speel Slimmer Bets

Betcity speel slimmer

Betcity heeft, net als alle andere Nederlandse sportsbooks, voornamelijk live weddenschappen en reguliere weddenschappen te bieden. De meeste van deze weddenschappen zijn beschikbaar voor de bijna 30 sporten in het sportaanbod van BetCity. Echter, er is een nieuw soort weddenschap dat de wereld van online sportweddenschappen aan het veroveren is de laatste tijd: de bet specials. Meer details over dit nieuwe fenomeen, ook wel BetCity Speel Slimmer Bets genoemd, lees je in dit artikel. 

Zoals gezegd, biedt BetCity enkelvoudige weddenschappen aan waarmee je kan wedden op bijvoorbeeld het aantal doelpunten in een wedstrijd of de winnaar van een tenniswedstrijd. Deze kan je afsluiten voordat een wedstrijd of een evenement begint of je kan tijdens de wedstrijd een weddenschap plaatsen. 

Wat zijn BetCity Speel Slimmer Weddenschappen?

De Speel Slimmer bets van BetCity bieden je meer spanning en plezier, omdat de weddenschappen verschillende soorten interessante enkelvoudige weddenschappen combineert. Deze combinaties zijn van tevoren door BetCity Nederland bedacht en kan je dus niet veranderen.

BetCity Speel Slimmer Bets

Speel Slimmer Bet voorbeeld februari 2022

Waar vind ik BetCity Speel Slimmer Bets?

Het leuke aan de BetCity Speel Slimmer bets is dat je zelf waarschijnlijk nooit op die combinatie gekomen zou zijn. Deze special bets worden bijna dagelijks geüpdatet. Je doet er dus goed aan om elke dag de website te raadplegen voor de laatste BetCity Speel Slimmer weddenschappen. Je vindt ze eenvoudig door in het sportsbook op het kopje ‘speel slimmer bets’ bovenin het scherm te klikken.

Bepaal zelf je speel slimmer bets

Als je toch nog niet je ideale weddenschap kan vinden bij BetCity dan biedt BetCity sinds kort ook de mogelijkheid om het publiek op Twitter te laten bepalen welke weddenschappen er toegevoegd moeten worden. 

Als je een leuke weddenschap weet, kan je deze dus aanbevelen aan BetCity en wie weet wordt deze dan toegevoegd aan de website. BetCity biedt dus de unieke mogelijkheid om je eigen bedachte weddenschap terug te zien en er op te wedden!

Je kan je inzendingen sturen naar het twitter account van BetCity: @BetCity_NL