Contacteer Ons

Kennis

BetCity Klantenservice

Betcity klantenservice

Betcity staat inmiddels bekend als een betrouwbare online bookmaker en online casino in Nederland. Ze hebben een Nederlandse gokvergunning en bieden betrouwbare betaalmethoden aan. Dit hebben we uitgebreid behandeld in diverse artikelen die je hier op Wedden365 kan vinden. In dit artikel kijken we specifiek naar de BetCity klantenservice en hoe je deze kan bereiken. 

Heb je nog geen ervaring met de klantenservice van BetCity of ben je nieuwsgierig naar hoe de BetCity klantenservice werkt? Lees dan snel verder!

Hoe kan ik de BetCity klantenservice bereiken?

De FAQ (veelgestelde vragen) sectie van BetCity online is zeer uitgebreid en biedt antwoorden op de meest voorkomende vragen over stortingen, geldopnames, bonussen en nog veel meer. Je komt overigens in de FAQ sectie terecht door op het ‘bericht’ icoon bovenaan de startpagina te klikken. Je doet er goed aan om hier te beginnen met zoeken naar de antwoorden op je vragen.

Indien je toch iemand van de klantenservice bij BetCity wil contacteren, kan je dit doen via de volgende kanalen:

BetCity contact informatie

  • Live Chat: 24/7
  • E-mail: klantenservice@betcity.nl
  • Telefoon: 0800-2382489
  • Twitter: @BetCityNL_KS

Ons oordeel over de BetCity klantenservice

Elk van deze kanalen zijn bemand door professionele, bekwame en zeer vriendelijke medewerkers. We hebben alle kanalen getest en we zijn zeer te spreken over hoe snel onze vragen werden behandeld en beantwoord werden. Het snelst was via de Live Chat en telefoon.

Het duurde niet langer dan een werkdag wanneer we per e-mail een vraag stelden. Het grootste voordeel van met BetCity contact opnemen via de e-mail is dat je screenshots en andere bijlagen kan sturen. De mogelijkheid om via Twitter contact op te nemen is vrij uniek, aangezien BetCity een speciaal account heeft wat specifiek voor de klantenservice in het leven is geroepen. 

Verder werden we in alle gevallen in het Nederlands geholpen. Dit helpt enorm om snel het juiste antwoord te krijgen. 

Gratis telefoonnummer

Tot slot willen we nog vermelden dat de BetCity klantenservice te bereiken is via een 0800-nummer. Dit houdt in dat er geen kosten in rekening worden gebracht wanneer je met BetCity contact opneemt. Ongeacht of je van je mobiele telefoon of een ander apparaat belt, de klantenservice is altijd gratis te bereiken.

Conclusie

Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar de chat functie. Dit is echt ideaal wanneer je snel een antwoord op je vraag wil hebben. Deze functie kan je op zowel je mobiel als op je desktop versie van de website vinden. Het maakt bovendien niet uit of je midden in een spel zit of dat je je in de spel lobby bevindt. Als je vragen hebt, kan je ervan op aan dat de BetCity klantenservice jouw vragen binnen no-time weet te beantwoorden.