Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je BetCity Formule 1 Wedden?

Wedden365 3

Sinds oktober 2021 kan je bij BetCity terecht voor het plaatsen van verschillende soorten sportweddenschappen. Met maar liefst 30 sporten is het aanbod zeer uitgebreid en als we BetCity mogen geloven, zullen hier nog meer sporten bijkomen in de toekomst. In dit artikel gaan we specifiek kijken naar hoe je bij BetCity Formule 1 weddenschappen kan afsluiten.

Na het daverende succes van onze eigen Max Verstappen in 2021 is de Formule 1 gekte in Nederland helemaal doorgeslagen. Velen denken namelijk dat het tijdperk van Lewis Hamilton voorbij is en dat Max Verstappen de Formule 1 de komende jaren zal gaan domineren. Dat valt nog te bezien natuurlijk, maar als je denkt dat je genoeg weet over de F1 dan kan je heel snel en eenvoudig via BetCity Formule 1 weddenschappen afsluiten.

Waar vind ik BetCity Formule 1 Weddenschappen?

Net als alle andere weddenschappen, vind je de Formule 1 weddenschappen in het sportsbook gedeelte van BetCity. Als je eenmaal het online sportsbook gedeelte hebt geopend, moet je aan de linkerkant van het scherm de sport ‘Formule 1’ selecteren om alle beschikbare weddenschappen tevoorschijn te halen. 

BetCity Formule 1

Populaire BetCity Formule 1 Weddenschappen

De meest populaire weddenschappen per race zijn de winnaar van de race en natuurlijk of de coureur het podium zal halen. Je kan zelfs proberen om het volledige podium te voorspellen voor een bepaalde race. Dit doen veel Formule 1 liefhebbers door het maken van een zogenaamde parlay weddenschap. Je selecteert dan 3 coureurs waarvan jij denkt dat deze het podium halen. Als je alle 3 coureurs goed voorspelt, kan je rekenen op veel hogere winst!

BetCity Formule 1 tijdens de Grand Prix
Als je ruime tijd voor de GP al een weddenschap is je keuze vaak beperkt tot de twee bovenstaande weddenschappen. Tijdens het Grand Prix weekend wordt het aantal BetCity Formule 1 weddenschappen gelukkig flink uitgebreid. Je kan dan wedden op zowel de kwalificatie en de race zelf en hebt altijd vaak tientallen verschillende soorten weddenschappen.

Conclusie

Tot slot, kan je altijd online wedden op welke coureur en constructeur uiteindelijk het wereldkampioenschap wint. Uiteindelijk kunnen we concluderen dat het wedden op Formule 1 net zo gemakkelijk gaat als op elke andere sport bij BetCity. Je zal dus zeker niet teleurgesteld worden wanneer je tijdens het juichen voor “onze” Max Verstappen een Formule 1 weddenschap bij BetCity plaatst.