Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je BetCity Darts Wedden?

BetCity darts

BetCity heeft in de korte tijd dat het actief is in Nederland al aardig aan de weg getimmerd. Ze zijn namelijk de official betting partner van Vitesse en vele Nederlandse sportliefhebbers hebben de weg naar de online bookmaker al snel gevonden. Aangezien het BetCity darts aanbod groot is, is het niet verwonderlijk dat de bookmaker ook bij dartsliefhebbers populair is.

Sportweddenschappen bij BetCity

Bij BetCity kan je niet alleen wedden op wedstrijden en evenementen van de gebruikelijke sporten zoals voetbal, tennis, American Football, basketbal en honkbal. Je kan er ook terecht voor weddenschappen op darts. Je hebt ook nog eens geluk, want het BetCity darts aanbod is enorm.

Populaire BetCity Darts weddenschappen

Als je bijvoorbeeld wilt inzetten op wie het PDC wereldkampioenschap gaat winnen dan kan dit heel eenvoudig door één van de top darters zoals Gerwyn Price, Peter Wright of natuurlijk onze eigen Nederlandse trots Michael van Gerwen te kiezen.

Wanneer grote dartstoernooien begonnen zijn, zien we het aantal BetCity darts weddenschappen ook explosief stijgt. Zo kan je tijdens de toernooien op elke individuele wedstrijd inzetten en heb je ook nog eens heel veel verschillende soorten weddenschappen.

Verschillende soorten BetCity darts weddenschappen

We zien dat BetCity tijdens de grote PDC darts toernooien een enorm aanbod aan verschillende dartsweddenschappen te bieden heeft. Enkele populaire weddenschappen hebben we hier voor je op een rijtje gezet:

  • Outright winner
  • Match Winner
  • King of the Oche
  • 180’s over/under
  • Total legs over/under
  • Asian Handicap
  • 9-darter in toernooi/wedstrijd
  • Hoogste finish

Naast deze opties zijn er nog veel meer BetCity darts weddenschappen af te sluiten. We raden je aan om gedurende de grote PDC toernooien de BetCity darts pagina eens te bekijken.

In dit artikel lees je over alle grote toernooien die dit jaar op de PDC kalender staan.

Gebruiksgemak van BetCity

Het is voor elke bookmaker een uitdaging om het immense spelaanbod en de vele mogelijke weddenschappen zo overzichtelijk mogelijk te presenteren. BetCity Nederland heeft daar gelukkig geen moeite mee. Met de vele sporten en evenementen in het aanbod weet BetCity het overzicht prima te bewaren.

Zoek op speler
Als je bijvoorbeeld wilt inzetten op een specifieke dartswedstrijd tijdens de Premier League of Darts kan je dit op twee manieren doen. Je kan kiezen om de zoekmachine te gebruiken en te zoeken door de naam van de speler in te voeren. Je krijgt dan direct alle wedstrijden te zien die voor hem op het programma staan. 

Zoek op toernooi
Je kan daarnaast kiezen voor de optie om het desbetreffende dartstoernooi aan de linkerkant van het scherm te selecteren. Je vindt vervolgens alle wedstrijden in het toernooi en de bijbehorende quoteringen. Als je op zoek bent naar meer gespecialiseerde weddenschappen, kan je deze heel eenvoudig met één klik tevoorschijn halen.