Contacteer Ons

Kennis

Beschikbare Betaalopties bij NEObet

Betaalopties bij Neobet
Disclaimer: NEObet heeft al zijn activiteiten in Nederland per 1 Oktober 2021 gestaakt.
Het is momenteel dus NIET mogelijk om bij NEObet te wedden.
We raden je aan om in plaats daarvan een account te maken bij Bet365.

Bij NEObet Nederland kan je al sinds 2018 terecht voor allerlei soorten sportweddenschappen. De website en het bedrijf zijn eigendom van Greenvest Betting Limited, een internationaal handelsbedrijf dat wordt gereguleerd en gelicentieerd door de Malta Gaming Authority. Op basis hiervan ben je gegarandeerd dat je persoonlijke en financiële data in veilige handen zijn.

In Nederland is NEObet nog niet beschikbaar. Dit zal echter veranderen per 1 oktober 2021. Dat is namelijk het moment dat NEObet van de Nederlandse overheid het groene licht krijgt om haar deuren voor de Nederlandse sportliefhebbers te openen. 

Betaalopties bij NEObet

Voor elk online wedkantoor geldt dat ze de spelers voldoende opties moeten bieden om geld te storten en uit te betalen. Er zijn zelfs spelers die hun websites uitkiezen op basis van alleen de betaalmethodes. 

Bij NEObet hebben ze goed nagedacht over het aantal betaalopties. Je hebt namelijk de meest populaire betaalmethoden tot je beschikking. Geld kan je storten middels onder andere Visa, PaySafeCard, Skrill, Neteller, bankoverschrijving en natuurlijk de bekende Mastercard creditcard. 

Nederlandse betaalopties bij NEObet

Voor Nederlanders is er goed nieuws. NEObet is één van de weinige websites waar je ook met ApplePay kan betalen. Er is een extra voordeel wanneer je stort met ApplePay. Je hoeft namelijk geen account aan te maken. Dit betekent dat je nog sneller je weddenschappen kan plaatsen. Houd er wel rekening mee dat je niet kan uitbetalen met ApplePay.

Minimale bedragen en transactiekosten

Voor elke betaaloptie geldt een minimale storting van 10 euro. Wanneer je betaalt met de eWallets zoals Neteller en Skrill dan dien je 3% van het bedrag als extra kosten te betalen. Bij alle andere betaalopties worden geen transactiekosten in rekening gebracht. 

Winsten uitbetalen

Als het gaat om opnames, zijn min of meer dezelfde opties beschikbaar, behalve Apple Pay, Klarna en PaySafeCard. Alle transacties zijn veilig en snel. Dus je hebt meer tijd om de juiste weddenschappen te plaatsen. Voor alle uitbetalingsmethodes geldt dat je minimaal 20 euro moet uitbetalen.

Verwerkingstijden

Houd er tot slot rekening mee dat de verwerkingstijd verschilt per opnamemethode. De snelste manier is via de eWallets Skrill en Neteller. Als je jouw winsten via een bankoverschrijving wilt laten uitbetalen dan kan het hele proces tot 3 werkdagen duren. Mocht het langer duren dan is het aan te raden om de behulpzame klantenservice te contacteren. Zij zullen je dan direct verder helpen. Dit komt echter maar heel zelden voor.

Ben je naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden? Lees dan alle andere voordelen die deze online bookmaker te bieden heeft in onze uitgebreide NEObet review.

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.