Contacteer Ons

Kennis

Wat Zijn de Betaalopties bij BetCity?

betaalopties bij betcity

BetCity, onderdeel van Betent is sinds oktober 2021 ook toegankelijk voor Nederlanders die graag willen wedden op hun favoriete sporten. Door de sponsorsamenwerkingen met verschillende Eredivisie voetbalclubs weet je in ieder geval dat je aan het juiste adres bent voor sportweddenschappen.

BetCity: iDEAL Bookmaker

Ben je al zover dat je een account voor echt geld hebt geregistreerd bij BetCity Nederland? Dan kan je direct overgaan op het maken van je eerste storting. Als je nog geen account hebt gemaakt, leggen wij je hier uit hoe dat moet. De betaalopties bij BetCity zijn helaas niet heel talrijk, maar de belangrijkste, iDEAL, is gelukkig wel te kiezen. 

Stort met iDEAL
Tegenwoordig is iDEAL als online betalingsmethode niet meer weg te denken uit menig Nederlandse webshop. Het is de perfecte mogelijkheid om snel, eenvoudig en veilig online aankopen te doen. Dit geldt dus niet meer alleen voor webshops maar ook voor online bookmakers zoals BetCity. Geld storten bij BetCity via iDEAL werkt precies hetzelfde als bij elk andere webshop waar je normaal iets koopt. Het enige nadeel is dat je bij bookmakers met iDEAL niet via dezelfde betaalmethode kan uitbetalen.

Andere betaalopties bij BetCity

Naast iDEAL biedt BetCity ook nog een andere mogelijkheid aan om geld te storen. Zo kan je geld storten middels creditcard, dit bedrag zal ook meteen op je speelrekening staan. Het minimale bedrag dat je dient te storten met een creditcard is 5 euro. 

Winsten uitbetalen bij BetCity

Mocht je over willen gaan op uitbetalen dan kan je dit alleen naar je bankrekening. Je dient er rekening mee te houden dat BetCity alleen betaalt naar bankrekeningen die je hebt gebruikt om geld te storten. BetCity vermeldt niet hoe lang ze erover doen om je opname te verwerken, maar je kan er zeker van zijn dat dit binnen enkele dagen gebeurd zal zijn.

Tot slot is het goed om te weten dat je altijd je geldopname kan annuleren totdat deze is geaccepteerd. Ideaal dus als je je hebt bedacht en toch nog even een extra wedstrijdje mee wilt pakken om op te wedden.