Contacteer Ons

De Beste Bookmakers met iDEAL in Nederland – Compleet Overzicht

Bookmakers met ideal

Het is bijna onmogelijk om nog iemand in Nederland te vinden die niet van iDEAL heeft gehoord. Het is namelijk de nummer één betaalmethode in Nederland die gebruikt wordt om online aankopen te verrichten.

Dit blijkt wel uit de statistieken van 2021. Er werden in 2021 maar liefst 1,143 miljard iDEAL-betalingen gedaan die goed waren voor in totaal 99 miljard euro. Dat is een stijging van 41% ten opzichte van 2020. 

En de rek is er nog lang niet uit. Vooral met de opening van de Nederlandse bookmaker en casino markt zal wedden met iDEAL enorm bijdragen aan deze groei in de nabije toekomst.

Wedden op sport met iDEAL is helemaal hot en daarom vind je alleen hier bij Wedden365.com het meest complete overzicht van de beste bookmakers met iDEAL in Nederland.

Overzicht van bookmakers met iDEAL

Er is goed nieuws voor alle liefhebbers van sportweddenschappen! Alle legale aanbieders van sportweddenschappen bieden namelijk iDEAL als betaalmethode aan om geld te storten. Je vindt hieronder de lijst met de beste iDEAL bookmakers op dit moment:

Hoe kan ik wedden met iDEAL?

Als je bekend bent met het gebruik van iDEAL voor online aankopen dan weet je dat deze manier van geld storten bij een bookmaker zeer gebruiksvriendelijk, snel, veilig en geheel gratis is. Het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat wij hier bij Wedden365 wedden bij iDEAL bookmakers te allen tijde aanbevelen. 

Stappen voor wedden met iDEAL

Aangezien wedden met iDEAL nog niet bij iedereen bekend is, hebben we hieronder kort de stappen uitgelegd zodat je direct aan de slag kan bij één van iDEAL bookmakers in Nederland. 

 1. Kies tijdens je storting voor iDEAL als betaalmethode
 2. Typ het bedrag in
 3. Selecteer de bank waar je een bankrekening hebt
 4. Open de internetbankieren app of de mobiele site van jouw bank en log in
 5. Vul jouw bankrekening gegevens in 
 6. Bevestig de betaling
 7. iDEAL betaling wordt direct verwerkt en geld staat direct op je bookmaker rekening

Bookmakers met iDEAL

Hoe werkt iDEAL?

Het iDEAL transactieproces start op het moment dat je jouw bank hebt geselecteerd. Er wordt op dat moment een bericht naar de bookmaker gestuurd dat op zijn beurt in contact staat met jouw bank om alles te controleren.

Als je jouw storting hebt voltooid, stuurt de bank jouw bank informatie en de persoonlijke gegevens die met je bankaccount zijn geregistreerd naar de bookmaker. 

De beste bookmakers kiezen iDEAL vanwege de betrouwbaarheid, snelheid en natuurlijk omdat de betaalmethode door bijna elke Nederlander gebruikt wordt.

Aan de andere kant is het ook zo dat iDEAL alleen maar aangeboden kan worden met een KSA licentie van de overheid. Zo herken je dus ook eenvoudig welke bookmakers legaal zijn.

Welke banken accepteren iDEAL?

Bijna alle bekende banken in Nederland worden geaccepteerd als je wil storten bij bookmaker met iDEAL. De kans is groot dat jouw bank hier ook tussen zit, aangezien de banken op de lijst hieronder bijna alle Nederlandse rekeningen in hun beheer hebben.

Elke iDEAL bookmaker accepteert dus automatisch betalingen van alle banken hieronder. Onderaan de lijst vind je een voorbeeld van hoe een betaling bij een iDEAL bookmaker gaat via ING bank.

De lijst met geaccepteerde iDEAL banken zijn: 

 • ABN AMRO
 • ASN bank
 • Bunq
 • Friesland bank
 • ING bank
 • Knab
 • Moneyou
 • Rabobank
 • Regiobank
 • Revolut
 • SNS bank
 • Svenska Handelsbanken
 • Triodos bank
 • Van Lanschot

Bookmakers met iDEAL ING (2)

Voor- en Nadelen van bookmakers met iDEAL

Bookmakers in Nederland bieden verschillende betaalmethoden aan. Net als alle betaalopties hebben ook bookmakers met iDEAL zo hun eigen voor-en nadelen. We hebben ze hieronder kort voor je opgesomd:

Voordelen iDEAL bookmakers

 • 100% betrouwbaar – alle transacties middels iDEAL zijn 100% te vertrouwen en je kan er op aan dat je geld en bankinformatie veilig is.
 • Razendsnel – Een iDEAL transactie heb je al binnen enkele seconden voltooid en het geld staat meteen op je account.
 • Gebruiksvriendelijk – iDEAL is eenvoudig in gebruik op al je mobiele iOS en Android apparaten. 
 • Kosten – De verwerkingskosten per iDEAL transactie zijn maar €0,30 en worden vrijwel nooit doorberekend naar de spelers. 
 • Eenvoudig – iDEAL kent geen ingewikkelde aanmeldprocedures en zorgt ervoor dat al jouw gegevens automatisch worden ingevuld en worden verzonden naar de bookmaker
 • Gelinkt met bookmaker apps – Als je een iDEAL betaling doet in een sport wedden app, zal je deze betaling in de app kunnen afronden, zonder dat je hiervoor naar andere pagina's wordt doorverwezen.

Nadelen iDEAL bookmakers:

 • Kosten – alhoewel de kosten per iDEAL transactie extreem laag zijn, is het niet gratis. Vaak kiezen bookmakers ervoor om de €0,30 niet in rekening te brengen, maar dit is geen garantie.
 • Uitbetalen – Er kan niet worden uitbetaald middels iDEAL. Je kan er alleen mee storten bij een iDEAL bookmaker. We zien dat het uitbetalen vaak alleen wordt gedaan via een bankoverschrijving.

Bookmakers met ideal

Conclusie

Zoals je hierboven hebt kunnen zien is iDEAL verreweg de beste betaalmethode voor het online wedden op sport.

Alle legale aanbieders zijn ook automatisch bookmakers met iDEAL, aangezien zij als enige legaal iDEAL mogen aanbieden. Daar komt nog bij dat het aantal iDEAL bookmakers in Nederland maandelijks groeit, vanwege nieuwe aanbieders die een vergunning krijgen.

Voor iedere Nederlander is een storting via iDEAL kinderspel. Een bijkomend voordeel is dat er geen kosten in rekening worden gebracht en dat het geld vrijwel onmiddellijk op je speelrekening staat.

Bij alle Nederlandse bookmakers met iDEAL kan je ervan op aan dat er veilig met je gegevens omgegaan wordt, waardoor je nooit hoeft te twijfelen aan de betrouwbaarheid.