Contacteer Ons

Kennis

Bet365 Weddenschap Wijzigen

Bet365 weddenschap wijzigen

Fans van Bet365 kan je overal ter wereld vinden. De reden hiervoor is dat de online bookmaker er alles aan doet om de spelers het zo aantrekkelijk en comfortabel mogelijk te maken om sportweddenschappen te plaatsen. Wist je dat je Bet365 weddenschap wijzigen mogelijk is?

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Doordat ze zo groot zijn, kan Bet365 Nederland interessante weddenschappen en bonussen aanbieden voor zowel nieuwe en bestaande spelers. In dit artikel lees je meer over de unieke functie waarbij je de weddenschap kan wijzigen nadat je hebt ingezet. 

Hoe werkt Bet365 weddenschap wijzigen?

Een weddenschap wijzigen is een functionaliteit die je maar zelden op het internet voorbij ziet komen. De reden hiervoor is dat het de spelers een extra mogelijkheid biedt om geld te winnen nadat een weddenschap is geplaatst. Maar hoe gaat Bet365 weddenschap wijzigen in zijn werk?

Drie eenvoudige stappen

De eerste stap is om natuurlijk een betslip samen te stellen van één of meerdere weddenschappen. Als je eenmaal jouw betslip hebt bevestigd, heb je de mogelijkheid om de Cash Out functie te gebruiken of kan je je Bet365 weddenschap wijzigen. Dat gaat als volgt:

  1. Navigeer naar ‘Mijn overzicht’ en klik op ‘weddenschap wijzigen’ of ‘edit bet’ rechts bovenaan op het wedformulier
  2. Voeg een nieuwe weddenschap toe, verwijder een bestaande weddenschap, wissel een weddenschap, verhoog je inzet of kies een nieuw type weddenschap.
  3. Klik op ‘Veranderingen opslaan’ en bevestig je wijzigingen. De nieuwe quoteringen van je weddenschappen worden dan meteen verwerkt

Bet365 weddenschap wijzigen

Voorwaarden

Er zijn tot slot nog een aantal voorwaarden die je in de gaten moet houden als je gebruik wil maken van de ‘Bet365 weddenschap wijzigen’ functionaliteit. De nieuwe inzet van de edit-bet functie is gelijk aan de waarde van de cash out van de weddenschap. De uitzondering is echter wanneer de wedstrijden nog nog niet begonnen zijn of de inzet van de weddenschap wordt verhoogd middels de edit-bet functie. 

Daarnaast zijn niet alle soorten weddenschappen beschikbaar voor het wijzigen van je weddenschap. Zo zijn bijvoorbeeld Colossus-weddenschappen en Parlay cards uitgesloten. Houd hier rekening mee wanneer je een weddenschap plaatst. 

Tot slot

Wil je nog meer weten over de Bet365 weddenschap wijzigen functie, dan raden we je aan om te kijken op de uitleg pagina van Bet365. Je vindt er alles wat je moet weten over deze unieke functie. Wij zijn in ieder geval zeer te spreken over de flexibiliteit die deze weddenschap biedt voor geplaatste sportweddenschappen.