Contacteer Ons

Kennis

Bet365 Vroege Uitbetaling

Bet365 vroege uitbetaling - 2 doelpunten voorsprong

Omdat Bet365 de grootste online bookmaker ter wereld is, kunnen ze de beste sportweddenschappen aanbieden. Daarnaast hebben ze ook unieke weddenschappen die je alleen bij Bet365 kan vinden. In dit artikel gaan we dieper in op de Bet365 vroege uitbetaling functie voor voetbalweddenschappen.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hoe werkt de Bet365 vroege uitbetaling?

De officiële naam van de Bet365 vroege uitbetaling functie is ‘2 doelpunten voorsprong – Vroege uitbetaling’. De naam zegt het eigenlijk al: je kan al uitbetalen wanneer jouw team met twee doelpunten voorstaat.

Als je denkt dat het te mooi is om waar te zijn dan doet Bet365 er nog een schepje bovenop. Als je van deze functie gebruikt maakt voor enkelvoudige weddenschap dan betaalt Bet365 jou de gehele weddenschap uit! Dit is ongeacht of het andere team nog scoort of gelijk maakt. 

Mocht je van de functie gebruik maken tijdens een parlay dan wordt deze weddenschap automatisch als gewonnen beschouwd.

Beschikbare competities

De extra Bet365 vroege uitbetaling functie is beschikbaar in alle grote competities. Je moet dan denken aan de Premier League, Championship, Eredivisie, Primera División, Bundesliga, Serie A, Ligue 1.

Het is daarnaast ook beschikbaar voor de Europese competities zoals de UEFA Champions League, Europa League and Conference League.

Voorwaarden

Je moet er wel vroeg bij zijn, want deze functie is tijdelijk. Bet365 Nederland biedt deze super interessante vroege uitbetaling functie vooralsnog aan tot en met 29 mei 2022.

Daarnaast is het handig om te weten dat je alleen van deze functie gebruik kan maken bij sportweddenschappen die je voor de wedstrijd hebt geplaatst. Het is dus niet geldig voor live-weddenschappen.

Conclusie

We hebben de 2 doelpunten voorsprong – vroege uitbetaling functie nog niet ergens anders gezien. De Bet365 vroege uitbetaling functie is dus geheel uniek in Nederland.

Ze doen er bij Bet365 alles aan om wedden op sporten in Nederland echt op de kaart te zetten. En wij bij Wedden365.com moedigen dit natuurlijk aleen maar aan.