Contacteer Ons

Kennis

Hoe Kan je Bet365 Tennis Wedden?

Wedden365 5

Wij kunnen eigenlijk geen betere online bookmaker bedenken dan Bet365 waar je terecht kan voor online tennis wedden. Bet365 tennis wedden is fenomenaal en dat komt omdat het bedrijf al jarenlang overal ter wereld actief is als sportsbook en daarom ook de beste weddenschappen aan kan bieden. In dit artikel kijken we in het bijzonder naar tennis weddenschappen die je kan plaatsen bij Bet365. Ben je dus een tennisfanaat die graag geld inzet op een tenniswedstrijd? Lees dan snel verder.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Waar vind ik de Bet365 tennis weddenschappen?

Omdat voetbal wereldwijd nog altijd één van de meest populaire sporten is, vind je op de startpagina van Bet365 dan ook de belangrijkste voetbalweddenschappen.

Als je een weddenschap op een tenniswedstrijd wil plaatsen, moet je eerst aan de linkerkant (desktop) of de bovenkant (mobiel) van je scherm de sport ‘tennis’ selecteren. 

Bet365 tennis 1

Vind jouw tennis weddenschap

De tenniswedstrijden zijn per evenement gesorteerd. Je vindt dus alle Australian Open wedstrijden onder ‘Australian Open’. Hetzelfde geldt voor de ATP toernooien. Als je jouw wedstrijd hebt gevonden, kan je kijken naar welke weddenschap je gaat plaatsen.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de winnaar van de partij, maar er zijn nog veel meer tennis weddenschappen die niet bekend zijn bij het grote publiek. We hebben de meest populaire hieronder voor je opgesomd:

Populaire wedmarkten

Totaal games in set 1, set 2, set 3, etc – Je kan per speler kiezen of deze meer of minder games dan het vastgestelde aantal zal winnen in een bepaalde set. 

Totaal aantal games in wedstrijd – Kies of de wedstrijd meer of minder dan een vastgesteld aantal games zal hebben. 

Totaal aantal sets in wedstrijd – Kies of de wedstrijd meer of minder dan een vastgesteld aantal sets zal hebben. 

Wedstrijd Handicap (games) – Zet in op de speler waarvan jij denkt dat deze gaat winnen met daarbij een aantal games verschil ten opzichte van de andere speler. 

Tot slot kan je ook nog wedden op speciale uitkomsten per speler. Je moet dan denken aan de speler wint een set (ja/nee), de speler wint de wedstrijd na achterstand (ja/nee) of de speler wint in straight sets (ja/nee). 

Bet365 tennis 2

Live tennis wedden

Zoals we al eerder hebben gezegd is Bet365 de beste bookmaker ter wereld als het aankomt op het afsluiten van live weddenschappen. Ook tennis is hierop geen uitzondering. Als je een fanatieke tennisliefhebber bent, ben je waarschijnlijk wel bekend met het live inzetten op tenniswedstrijden, of het zogenaamde ‘action betting'.

Bet365 tennis biedt de mogelijkheid voor beide vormen van weddenschappen, waarmee je dynamisch geld kan inzetten naarmate de wedstrijd vordert. Een voordeel is dat er bijna elke dag wel een tenniswedstrijd bezig is, dus je kan er bijna altijd op wedden.

Tennis live stream

Naast dat het aanbod van live tennis weddenschappen heel erg uitgebreid is, is het daarnaast ook nog mogelijk om de meeste tennis wedstrijden live te bekijken. De Bet365 live stream biedt de mogelijkheid om tijdens het inzetten de wedstrijd live te volgen. Dit gebeurt gelijk in de pagina, of in de bet365 bookmaker app, waardoor je nog beter inzicht krijgt in het verloop van de wedstrijd. Als je de live stream kijkt kan je geïnformeerd beslissingen maken op basis van het wedstrijdverloop.

Conclusie

We kunnen zo nog wel even doorgaan met het benoemen van alle weddenschappen, want per tenniswedstrijd kan je ongeveer uit 70 tot 80 verschillende weddenschappen kiezen. En het mooie van alles is dat Bet365 dit alles allemaal netjes overzichtelijk houdt op zowel in de app als op de website. Dit maakt Bet365 tennis wedden dus echt een koud kunstje.