Contacteer Ons

Kennis

Wat is Bet365 Live Wedden?

Bet365 Live Wedden

Live wedden mag voor de sportliefhebbers in Nederland misschien een nieuw fenomeen zijn, maar het feit is dat het al overal op het internet bij elke grote sportsbook aangeboden wordt. Bet365 live wedden kan daarin natuurlijk niet ontbreken.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Integendeel, Bet365 Nederland was namelijk een van de eerste grote aanbieders van live wedden en de online bookmaker is tegenwoordig nog steeds de beste plek om live weddenschappen af te sluiten. In dit artikel kijken we over hoe Bet365 live wedden in zijn werk gaat en waarom het beter is dan de concurrentie. 

Hoe werkt Bet365 live wedden?

Normaal gesproken maak je een weddenschap voordat de wedstrijd begint. In het geval van een voetbalwedstrijd zet je voordat de wedstrijd begint bijvoorbeeld in op winst voor de thuisploeg, de uitploeg of een gelijkspel. Bij live weddenschappen kan je dezelfde weddenschappen plaatsen, maar dan tijdens de wedstrijd. 

Het aanbod

De meest gebruikte sporten waar je live weddenschappen ziet zijn voetbal, tennis, basketbal en American Football. Als er bijvoorbeeld een groot evenement plaatsvindt zoals de Olympische Spelen, kan je er ook live weddenschappen van vinden.

Een van de redenen dat Bet365 uitblinkt in live weddenschappen is vanwege het grote aanbod van sporten. Je kan live weddenschappen afsluiten op bijna elke sport die je in het Bet365 aanbod vindt.

Live wedden met de Bet365 Live stream

Wat het Bet365 live wedden helemaal de moeite waard maakt, is de live streaming service die de bookmaker aanbiedt. Met de live streaming service kun je veel sportevenementen rechtstreeks bekijken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account te registreren bij Bet365 en minimaal €0.01 op je account hebben staan.

Voordelen en tips

Live wedden bij Bet365 werkt heel soepel en de interface is gebruiksvriendelijk zoals je gewend bent. Bovendien biedt Bet365 spelers ook een uitgebreide reeks aan live statistieken om je nog beter te helpen om goede beslissingen te maken.

Zeker in combinatie met de Bet365 app is live wedden een verademing. Bij belangrijke gebeurtenissen krijg je meteen een melding op je telefoon, waardoor je snel een nieuwe weddenschap kan afsluiten.

Tip: gebruik de live parlay-builder om het meeste uit je Bet365 live weddenschappen te halen! 

Let op de odds

Let wel goed op de quoteringen wanneer je begint met live wedden bij Bet365. Omdat je live inzet op de gebeurtenissen kunnen de quoteringen snel veranderen, een goede aanval of een vrije trap op een gunstige plek kan de odds gauw omhoog of omlaag doen schieten.

Zorg er dus voor dat je snel handelt en rustig blijft om zo de beste live sportweddenschappen te plaatsen. Als je de live stream gebruikt heb je beter overzicht en kan je bekijken waarom de quoteringen zo snel veranderen.