Contacteer Ons

Kennis

Zo Werkt de Bet365 Live Stream

Bet365 live stream

Livestreaming is tegenwoordig bijna standaard geworden bij de meeste gevestigde online bookmakers, waardoor het voor gokkers gemakkelijker wordt om tegelijkertijd te kijken en te wedden. Met de Bet365 live stream kan je meer dan 70.000 sportevenementen per jaar bekijken. De livestream is onder andere beschikbaar voor voetbal, tennis, rugby, snooker, basketbal en tafeltennis. Alleen gebruikers met een actief Bet365 account kunnen gebruik maken van de Bet365 live stream. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Omdat voetbal de meest populaire sport ter wereld is, streamt bet365 duizenden wedstrijden het hele jaar door via hun live streaming service. Het volledige schema van de wedstrijden die je kan kijken via de live stream zijn te vinden op de website van Bet365.

Toegang

Bet365 houdt het graag simpel en daarom is toegang krijgen tot de live streaming service heel eenvoudig. Om toegang tot de live streaming service van Bet365 te krijgen, volg je de volgende 3 simpele stappen:

  1. Log in je account op www.bet365.nl
  2. Stort geld op je rekening.
    TIP: Je hoeft geen weddenschap te plaatsen om gebruik te kunnen maken van de live streamingdienst.
  3. Zodra je een positief saldo hebt, kom je in aanmerking voor de live streaming service. Bij elk evenement dat bet365 streamt, vind je een video pictogram naast het evenement dat verandert in een gele knop ‘Bekijken' wanneer het live gestreamd wordt.

Voordelen van de Bet365 live stream

In elke sport kunnen onverwachte dingen gebeuren. Een belangrijke speler kan geblesseerd raken of een rode kaart kan vroeg in de wedstrijd getrokken worden. Wanneer je een live stream tot je beschikking hebt, kan je direct inspelen op de meest actuele situatie in de wedstrijd. Het biedt je wellicht geen garantie op winst, maar het verhoogt wel degelijk je kansen.

En het mooie van alles is dat je geen sportweddenschappen hoeft te plaatsen. Dus als je gewoon live een voetbal wedstrijd wilt volgen zonder in te zetten, kan dit gewoon zonder problemen. Naast de live stream biedt Bet365 nog heel veel andere voordelen, lees onze Bet365 review door om meer te weten te komen.