Contacteer Ons

Kennis

Bet365 Klantenservice

Bet365 klantenservice

Een klantenservice van een online casino of online bookmaker zegt veel over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Immers, een klantenservice die je niet kan bereiken voelt simpelweg niet goed en dit wil je dan ook altijd voorkomen. We kijken in dit artikel naar de Bet365 klantenservice en hoe je deze kan bereiken.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Over Bet365

Voordat we ingaan op de details van de klantenservice van Bet365, willen we nogmaals benadrukken dat Bet365 in het bezit is van een gokvergunning van de Nederlandse overheid. Door deze vergunning mag Bet365 legaal haar diensten aanbieden in Nederland. Over de betrouwbaarheid hoef je je dus geen zorgen te maken. 

Hoewel Bet365 over de gehele wereld actief is, zijn ze in staat om spelers in lokale markten, zoals Nederland, perfect te bedienen met hun services. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de Nederlandstalige klantenservice die werkelijk 24/7 voor je klaar staat. Er is niks prettigers dan je vragen of problemen in je moedertaal duidelijk te maken.

Onze Bet365 klantenservice test

We hebben de Bet365 klantenservice zelf onderworpen aan enkele uitvoerige testen. We hebben via de verschillende communicatiekanalen vragen gesteld over onderwerpen variërend van het spelaanbod tot aan uitbetalingen. We moeten zeggen dat we enorm onder de indruk zijn van de snelheid en de bekwaamheid waarmee onze vragen door de Bet365 klantenservice beantwoord werden. 

Hoe kan ik de Bet365 klantenservice bereiken?

Je kan Bet365 op verschillende manieren bereiken. De gemakkelijkste optie is de live chat die je 24/7 kan openen vanaf de Bet365 website of de Bet365 app

FAQ

Tip: Je hoeft vaak niet eens de klantenservice te benaderen. De FAQ (veelgestelde vragen) op de Bet365 website is zeer uitgebreid en de kans is groot dat je het antwoord op je vraag daar al kan vinden. Kijk daarom altijd eerst even naar de FAQ voordat je de klantenservice een vraag stelt.

Als je er met behulp van de FAQ niet uit komt kan je de volgende manieren proberen.

E-mail

Je kan ook een e-mail sturen naar dit e-mailadres: support-ned@customerservices365.com. Binnen een werkdag heb je dan al vaak een antwoord per e-mail terug ontvangen. We raden je aan om via de e-mail contact op te nemen als je bijvoorbeeld screenshots wilt meesturen.

Telefoon

Mocht je liever telefonisch contact opnemen dan kan dit ook. Het grootste voordeel is dat Bet365 een 0800-nummer heeft en je hen dus helemaal gratis kan bellen! 

Het telefoonnummer is 0800 020 1652.  Via dit telefoonnummer staan de klantenservice medewerkers je altijd helemaal in het Nederlands te woord.

Post

Tot slot heeft Bet365 ook nog een postadres waar je terecht kan met je vragen. Mocht je documenten of brieven willen opsturen dan kan je dit doen naar:

Customer Services
bet365 House
Media Way
Stoke-on-Trent, Staffordshire
ST1 5SZ
United Kingdom

Belangrijke Bet365 contactinformatie

Live Chat: Via de website 24/7 bereikbaar
E-mail: support-ned@customerservices365.com
Telefoonnummer: 0800 020 1652