Contacteer Ons

Kennis

Bet365 Handicap Weddenschappen

bet365 handicap weddenschappen

Wanneer je al enige tijd bekend bent met wedden op sport, dan komt er een moment dat de handicap weddenschappen je interesse zullen wekken. Bet365 is één van de bookmakers in Nederland die handicap weddenschappen aanbiedt. Voordat je jezelf in de wereld van handicap weddenschappen stort, is het goed om jezelf goed te verdiepen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bet365 handicap weddenschappen vindt je overigens niet binnen elke sport. Dergelijke weddenschappen zijn met name bekend binnen sporten als voetbal, basketbal, rugby en tennis. Lees snel verder hoe je Bet365 handicap weddenschappen in jouw voordeel kan laten werken.

Wat zijn Bet365 handicap weddenschappen?

Bij Bet365 handicap weddenschappen, worden er extra punten bij één van de teams, of spelers in het geval van tennis, toegevoegd om zo vanzelfsprekende weddenschappen toch interessant te maken. We leggen dit uit aan de hand van een simpel voorbeeld.

Voorbeeld

Stel het Nederlands Elftal speelt tegen Duitsland. De handicap voor Nederland is bijvoorbeeld +1. In dit geval is Nederland de underdog en als je hierop zou wedden dan moeten ze ervoor zorgen dat ze deze voorsprong van +1 behouden door minimaal gelijk te spelen of te winnen. 

Aan de andere kant, Duitsland moet zorgen dat ze de ‘achterstand’ van 1 punt goed maken door te winnen met 1 doelpunt verschil. Een gelijkspel zou dan niet helpen.

Asian handicap

Tot slot is er ook nog de Asian handicap weddenschap. Bet365 handicap weddenschappen zijn ook mogelijk via de ‘Asian Lines', maar deze zijn iets ingewikkelder dan de standaard handicap weddenschappen.

Normaal gesproken kan je voor een voetbalwedstrijd winst, verlies of gelijkspel voorspellen. Bij Asian handicap wedden, zet je alleen in op winst of verlies met een bepaalde marge.

Typische Asian handicap quoteringen zijn: 0.25, 0.5 en 0.75. We leggen dit wederom uit met een voorbeeld.

Voorbeeld

Stel Real Madrid speelt tegen Barcelona met de Asian handicap odds:

Real Madrid – 0.25

Barcelona +0.25

Als je in dit geval op Real Madrid als winnaar inzet en ze winnen dan win jij ook. Maar eindigt de wedstrijd in een gelijkspel dan krijg je de helft van je geld terug. 

Voorbeeld met 0.5

In het geval van 0.5 handicap odds wordt het iets ingewikkelder. Stel wederom de volgende odds:

Real Madrid – 0.5

Barcelona +0.5

Real Madrid moet in dit geval winnen om hun favorietenrol waar te maken. Voor de underdog, Barcelona in dit geval, is een gelijkspel of winst voldoende om te winnen. 

Voorbeeld met 0.75

Tot slot is er de meest ingewikkelde variant van Asian handicap weddenschappen: de 0.75 variant. We gaan weer terug naar ons voorbeeld:

Real Madrid – 0.75

Barcelona +0.75

Als je in dit geval op Real Madrid wedt en ze winnen met 2 of meer goals verschil dan win je. Winnen ze maar met 1 goal verschil dan krijg je de helft van je inzet terug en de andere helft wordt verdubbeld. Als Real Madrid gelijk speelt of verliest dan verlies je de weddenschap.

Als aan de andere kant Barcelona wint of gelijkspeelt dan win je. Verliezen ze met 1 goal verschil, krijg je de helft van je inzet terug en de ander helft verlies je. Als Barcelona met 2 of meer goals verliest, verlies je ook je weddenschap.

Conclusie: Bet365 handicap weddenschappen

Bet365 handicap weddenschappen behoren tot het beste aanbod van dit soort weddenschappen in Nederland. Bij elke voetbalwedstrijd heb je de mogelijkheid om Bet365 handicap weddenschappen te plaatsen, zodat je zelfs wedstrijden met een duidelijke favoriet interessant kan maken door hogere odds te creëren.

Lees de voorbeelden hierboven goed door, zodat je weet waar je voor speelt wanneer je jouw Bet365 handicap weddenschap plaatst! Als je het eenmaal onder de knie hebt zul je zien dat je meer plezier uit wedstrijden met een duidelijke favoriet kan halen.