Contacteer Ons

Kennis

Bet365 Doelpuntloos Gelijkspel

Bet365 doelpuntloos gelijkspel

Bet365 Nederland heeft een schat aan sportweddenschappen waarop je kan wedden. Met meer dan 30 sporten en ook nog eens diverse competities binnen de sporten kan je bijna op elke minuut van de dag wel een weddenschap plaatsen. Daarnaast zijn er veel extra’s, zoals de terugbetaling bij een Bet365 doelpuntloos gelijkspel voor voetbalwedstrijden. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Bet365 draait alles om jou als speler en ze doen er dan ook alles aan om het je zo goed mogelijk naar je zin te maken. Een voorbeeld hiervan zijn de uitgebreide cash-out opties en de mogelijkheid om geld terug te krijgen als er geen doelpunten vallen. Hieronder leggen we je iets meer uit over deze speciale regeling voor Bet365 doelpuntloos gelijkspel en hoe je hier het beste van kan profiteren.

Hoe werkt Bet365 doelpuntloos gelijkspel?

Voetbalwedstrijden zitten normaal gesproken boordevol actie en spanning. Het kan echter voorkomen dat een wedstrijd in een saaie 0-0 eindigt. Om het minder saai voor jou als speler te maken, krijg je jouw inzet terug als de brilstand na 90 minuten nog steeds op het scorebord staat. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om je inzet terug te krijgen.

Geldigheid

De eerste voorwaarde is dat je de weddenschap plaatst voordat de wedstrijd begint. Ook gelden alleen de juiste uitslag, Rust/volledige speeltijd of Scorecast weddenschappen. Als de wedstrijd vervolgens eindigt in 0-0 dan krijg jij je inzet terug. 

Een van de grootste voordelen van de Bet365 doelpuntloos gelijkspel-functie is dat het van toepassing is op alle voetbalwedstrijden. Er zijn geen beperkingen, dus elke voetbalwedstrijd waar je op hebt ingezet heeft de mogelijkheid om je geld terug te geven!

Andere voorwaarden

Let er tot slot op dat je niet de inzet terugkrijgt als je gebruikt gemaakt hebt van een volledige cash out tijdens de wedstrijd. Je kan dit zien als een bod van Bet365 om jouw weddenschap af te kopen tijdens de wedstrijd. Als je trouwens gebruik hebt gemaakt van een gedeeltelijke cash out dan krijg je alleen het resterende actieve gedeelte van je weddenschap terug. 

Conclusie

De Bet365 doelpuntloos gelijkspel-functie geeft maar weer eens aan waarom Bet365 de beste bookmaker van Nederland is. Naast de vele andere functies, zoals de cash-out, Bet Builder en de automatische uitbetaling bij een 2-0 voorsprong is het doelpuntloze gelijkspel zeker een goede reden om een account aan te maken bij Bet365. We zien dat de aanbieder er alles aan doet om het de spelers zo aantrekkelijk mogelijk te maken.