Contacteer Ons

Kennis

Alles over de Bet365 Cash Out Opties

Bet365 Cash Out Optie

Bet365 Nederland is een van de weinige bookmakers waar je de cash-out optie kan gebruiken. Middels de Bet365 cash out optie heb je meer controle dan ooit over je sportweddenschappen. Hierdoor heb je de kans om geld terug te krijgen voordat de wedstrijd is afgelopen! Wanneer de cash-out functie beschikbaar is, kan je ervoor kiezen om de weddenschap volledig uit te betalen of een deel ervan uit te betalen, zodat de rest van je inzet blijft lopen.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Unieke gedeeltelijke cash out optie

Bet365 biedt zowel gedeeltelijke en automatische cash-outs. De gedeeltelijke uitbetaling is een functie die alleen beschikbaar is op Bet365. Wat een gedeeltelijke cash-out doet, is dat een klant een deel van zijn inzet kan laten uitbetalen en een bepaald bedrag van zijn inzet kan laten lopen tijdens de weddenschap.

Hoe werkt de gedeeltelijke Bet365 cash out?

Om je weddenschap gedeeltelijk te beëindigen, gebruik je de schuifregelaar ‘cash-out’ door op het kleine tandwiel pictogram rechts van de uitbetalings knop te klikken en vervolgens op ‘gedeeltelijk cash-out’ te klikken. Hiermee kun je het geldbedrag kiezen dat je wilt laten uitbetalen en dat bedrag wordt weergegeven als ‘verrekend’. De rest van je inzet wordt vervolgens verrekend op basis van het uiteindelijke resultaat van het betreffende evenement.

Het feit dat de Bet365 cash out ook gedeeltelijk te gebruiken is, is een van de belangrijkste voordelen van Bet365!

Hoe werkt de automatische Bet365 cash out?

Bet365 biedt ook de automatische ‘cash-out’ optie. Met de automatische cash-out optie kunnen klanten de totale uitbetaling zien. Wanneer de uitbetaling het geselecteerde totaal bereikt, wordt de weddenschap automatisch uitbetaald. Deze functie kan handig zijn voor mensen die een weddenschap hebben afgesloten, maar geen toegang hebben tot de weddenschap tijdens het evenement. Je kan dus een uitbetaling instellen die je handmatig hebt geselecteerd.

Ook de automatische cash out optie bij Bet365 is een unieke feature, die door geen enkele andere Nederlandse bookmaker wordt gebruikt. Op deze manier kan je zelfs 's nachts winst maken, door je weddenschappen automatisch uit te laten betalen als ze boven een bepaald bedrag komen.

Wedden365 2

Nadelen van de Bet365 cash out optie

Zoals bij alle weddenschappen zijn er ook enkele nadelen aan de cash-out functie. Als de wedstrijd verandert in het voordeel van je oorspronkelijke weddenschap, kan je de kans lopen om extra winsten mis te lopen. Ook moet je meer beslissingen nemen omdat je tijdens  de hele wedstrijd controle hebt over je inzet en uitbetaling. Tot slot dien je er rekening mee te houden dat er 5% in rekening wordt gebracht op de het bedrag dat je uitbetaalt.

Conclusie

We kunnen concluderen dat de cash-out functie een unieke functie is van Bet365 die je veel controle geeft over je weddenschappen. Het geeft je meer vrijheid, maar ook de kans om extra winsten mis te lopen. Denk dus goed na voordat je de functie gebruikt.