Contacteer Ons

Voorspellingen

Besiktas vs Ajax Voorspelling

Besiktas vs Ajax
Besiktas vs Ajax
Aftrap: Woensdag 24 November, 18.45 uur – Vodafone Park, Istanbul

Besiktas vs Ajax: Onze Voorspelling

Op woensdag 24 november speelt Ajax de vijfde wedstrijd in de Champions League in Turkije tegen Besiktas. De Amsterdammers zijn al zeker van de volgende ronde door knap te winnen in Duitsland tegen Dortmund. Ajax gaat in groep C met 12 punten ruim aan de leiding. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Besiktas wacht daarentegen nog steeds op de eerste overwinning in Europa. De Turken staan dan ook stijf onderaan in groep C en spelen nergens meer voor. Ze zullen alleen nog maar vechten voor eerherstel in de laatste twee resterende wedstrijden.

Besiktas Teamnieuws
Het is crisis bij Besiktas. De ploeg van Sergen Yalçın heeft 5 keer op rij verloren in zowel de competitie en in Europa. De laatste Europese wedstrijd werd een drama voor Besiktas. De Turken werden door Sporting Portugal namelijk dolgedraaid en moesten huiswaarts keren met een 4-0 nederlaag. 

In de competitie loopt het ook al niet lekker. Afgelopen weekend wist Alanyaspor met 2-0 van Besiktas te winnen. Besiktas is door deze nederlaag afgezakt naar een beschamende zevende plaats in de Turkse competitie.

Ajax Teamnieuws
Bij Ajax gaat alles van een leien dakje in Europa. Met 12 punten uit 4 gewonnen wedstrijden, kan de ploeg van Erik Ten Hag zich rustig op de Nederlandse competitie richten. De Amsterdammers wisten Europese overwintering al tegen Dortmund in de vorige speelronde veilig te stellen door knap met 1-3 in Duitsland te winnen. Wederom was Sébastien Haller de gevierde man met een doelpunt. 

In de competitie gaat na een stroeve periode ook weer beter voor Ajax. Tegen Heracles kwam Ajax vorige week niet verder dan 0-0, maar tegen RKC werd afgelopen weekend eenvoudig met 5-0 gewonnen.

Erik Ten Hag kan over een fitte selectie beschikken. Wellicht dat hij spelers rust gaat geven, omdat de volgende ronde al bereikt is.

Onderlinge resultaten
Ajax en Besiktas speelden in totaal 29 keer tegen elkaar. Daarvan won Ajax 15 keer en wist Besiktas 9 keer te winnen.De laatste wedstrijd dateert dus van eerder dit seizoen toen Ajax met 2-0 wist te winnen in de Johan Cruijff Arena.

Onze Wedtips voor Besiktas vs Ajax

Het zal een interessante ontmoeting worden tussen ploeg in vorm en een ploeg die in crisis verkeert. Wij denken dat Erik ten Hag verschillende spelers rust zal gunnen. Om deze reden zal Besiktas het spel moeten maken en op jacht gaan naar eerherstel. Wellicht dat het thuispubliek nog een verschil kan maken, maar we zien beide ploegen niet verder komen dan een 1-1 gelijkspel.  

Gelijkspel: Besiktas – Ajax (4.20)