Contacteer Ons

Slots

Bell of Fortune

 

Play 'n Go heeft met de Bell of Fortune slot een klassieke gokkast uitgebracht. De slot heeft een RTP van tussen de 87.92 en 94.12% met lage volatiliteit, 1 winlijn en een minimale inleg van €0,25 en een maximale inleg van slechts €0,75. De maximale winst is in principe ongelimiteerd, maar de jackpot begint op €1000. Met een inleg van slechts €0,75 is dat zeker aan de hoge kant.

Hoe ziet de Bell of Fortune gokkast eruit?

Op het eerste gezicht is dit weer zo'n klassieke gokkast waarvan we de laatste tijd heel veel hebben gezien. Play ‘N Go probeert het nostalgische gevoel in de spelers op te wekken door een gokkast uit te geven die je vroeger in veel speelhallen en kroegen kon vinden. De achtergrond is niks meer dan een donkerpaars vlak, welke een beetje in kleur oplicht achter het logo van het spel. Er zijn duidelijk gemaakte VHS lijnen te zien, welke meestal aangeven, dat het om een retro kast gaat. VHS-lijnen simuleren de beeldfrequentie van een oude TV. 

Uiterlijk
Wat ook meteen opvalt is dat alles op het speelveld te vinden is. Zowel de slot zelf als de paytable zijn meteen te zien. Dit betekent dat je gelijk weet waar je aan toe bent als je het spel opstart. Daarnaast betekent het natuurlijk ook dat het spel waarschijnlijk niet al te veel extra's te bieden heeft, aangezien de hele uitleg meteen op het scherm staat. We zijn benieuwd of de Bell of Fortune gokkast ons aangenaam weet te verrassen.

Muziek en geluid
De muziek past perfect bij het uiterlijk van de slot. Tot het moment dat je de spinknop indrukt is de gokkast doodstil, maar wanneer hij begint te draaien krijg je een complete minidisco voor je kiezen. De kwaliteit van de muziek is ook erg retro, wat goed in het geheel van de slotmachine past.

Hoe wordt de Bell of Fortune slot gespeeld?

Aangezien het spel slechts 3 rollen met elk 3 iconen heeft, is er slechts 1 winlijn aanwezig. Deze winlijn loopt horizontaal door het midden van het scherm en het is opvallend dat deze ook tussen de iconen kan vallen. Wanneer dit gebeurt is het dus onmogelijk om een prijs te winnen, dit zien we wel vaker bij klassieke gokkasten.

Iconen
De iconen van de Bell of Fortune gokkast zijn precies wat we verwachten van een ouderwetse fruitautomaat. Opvallend is wel dat je niet per se winlijnen van drie dezelfde iconen hoeft te maken. Als je slechst 1 of 2 bellen weet te draaien zal dat je al winst opleveren en de 3 verschillende soorten fruit kunnen met elkaar gecombineerd worden tot 1 winlijn.

Van hoog naar laag zien we de bel, de aardbeien, de sinaasappels en de pruimen. Een combinatie van fruitsoorten geeft een lagere winst, gevolgd door 2 bellen en 1 bel. Elke keer dat je een winlijn scoort heb je ook echt winst, er zijn dus geen iconen die minder uitbetalen dan je inleg.

bell of fortune

Bonussen

De Bell of Fortune gokkast kent geen echte bonussen. We zien wel dat de bel als wild fungeert, wat betekent dat hij alle andere iconen in een winlijn kan vervangen. Daarnaast fungeert de bel ook nog als het hoogst uitbetalende icoon. Als je 3 bellen weet te rollen krijg je de ‘jackpot', waarvan onduidelijk is hoe hoog hij precies is als je op de maximale inleg van €0,75 speelt. We kunnen je alvast verklappen dat dit minstens €1000 is.

Wat vinden wij van de Bell of Fortune gokkast?

Als je meer van onze reviews hebt gelezen weet je misschien dat we grote fans zijn van videoslots met vele bonusopties, wilds en extra's. Bell of Fortune heeft bijna niks van dit alles, maar heeft ons toch een lange tijd bezig gehouden. Het spel is simpel en speelt soepel weg, waardoor je lang door kan blijven spelen. De extreem lage inleg maakt het een perfecte gokkast voor de beginnende high roller.

Als je op zoek bent naar een retro slot zouden we Bell of Fortune van Play ‘N Go zeker aanraden. Probeer hem hierboven eens gratis uit of speel hem in een online casino!