Contacteer Ons

Voorspellingen

België vs Nederland Voorspelling – Nations League 2022

Belgie vs Nederland voorspelling nations league
België vs Nederland Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Vrijdag 3 Juni, 20.45 uur – Koning Boudewijnstadion, Brussel

België vs Nederland Voorspelling

Nadat de beslissingen zijn gevallen in alle nationale competities is het weer tijd voor de landen om te strijden in de Nations League. Nederland is in League A gekoppeld aan België, Wales en Polen in groep 4. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

België vs Nederland staat op 3 juni op de planning om de eerste wedstrijd in groep 4 te spelen. Onze zuiderburen hebben nog altijd een gouden generatie in handen met sterren zoals Courtois, Lukaku en DeBruyne. Het is dan ook aan Louis van Gaal om het België zo moeilijk mogelijk te maken.

België teamnieuws

De Belgen zijn sinds de nederlaag om de derde plaats in de Nations League in 2021 ongeslagen. De ploeg van coach Martinez heeft zich dan ook zonder al te veel problemen weten te kwalificeren voor het WK in Qatar later dit jaar. 

De meeste spelers van België zijn actief in Engeland en hebben mede dankzij de Champions League enorm veel wedstrijden gespeeld. 

Spelers zoals Lukaku en DeBruyne hebben meer dan 50 wedstrijden gespeeld dit seizoen. 

Verrassend genoeg kan coach Martinez over een geheel fitte selectie beschikken met als uitzondering van Thorgan Hazard die vanwege rugklachten niet inzetbaar zal zijn.

Nederland teamnieuws

Nederland heeft zich onder Louis van Gaal eenvoudig weten te plaatsen voor het WK in Qatar dit najaar. Oranje wist als poulewinnaar de kwalificatie af te sluiten. 

In tegenstelling tot de Belgen hebben de spelers van het Nederlands elftal over het algemeen niet zoveel wedstrijden in de benen als onder zuiderburen. 

Het grootste vraagteken in de opstelling op 3 juni zal de keeper zijn.  Zal Mark Flekken het doel weer verdedigen of is het toch weer Jasper Cillessen die na enige tijd afwezig te zijn toch weer opgeroepen is?

Ook is de naam van Vincent Janssen die in Mexico speelt is opvallend te noemen. 

Nederland wist overigens de laatste twee oefeninterlands goed door te komen. Tegen Duitsland werd er met 1-1 gelijk gespeeld en tegen Denemarken werd er gemakkelijk met 4-2 gewonnen.

Onderlinge resultaten

Sinds het WK in 1994 speelden België en Nederland in totaal 7 keer tegen elkaar. 

België wist daarvan 2 wedstrijden te winnen. Nederland wist geen enkele wedstrijd te winnen en er werd in totaal 5 keer gelijk gespeeld. 

De laatste wedstrijd tussen beide landen eindigde in 2018 in een 1-1 gelijkspel. 

Danjuma wist voor Nederland te scoren. Dries Mertens scoorde de goal voor de Belgen.

Wedtips België vs Nederland

België tegen Nederland zal een wedstrijd worden tussen twee landen die aan elkaar gewaagd zijn. Nederland heeft echter het voordeel dat meerdere spelers bij België lange seizoenen hebben gedraaid. 

We denken dan ook dat Roberto Martinez zijn sterren rust zal willen gunnen en niet met de sterkste 11 zal aantreden in de eerste wedstrijd in de Nations League. 

Nederland zal willen zien waar het staat als het gaat om de toplanden in Europa. Wij verwachten dan ook dat Nederland goed uit de startblokken zal komen en uiteindelijk er met de winst vandoor zal gaan.

Wedden op België vs Nederland

Voor wedden op België vs Nederland raden we je aan om een account te maken bij Circus Nederland via de banner hieronder.

Nieuwe spelers krijgen bij Circus namelijk odds van 10.00x voor een gelijkspel of winst voor Nederland! Deze super odds bonus claim je HIER!

Voor bestaande spelers hebben we de volgende wedtips geselecteerd:

🏆 Eindresultaat: Nederland (3.05)

🏆 Dubbele kans: Gelijkspel of Nederland (1.61)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.68)

⚽ Memphis Depay scoort (2.60)