Contacteer Ons

Voorspellingen

België vs Marokko Voorspelling – WK Voetbal 2022

belgie vs marokko voorspelling wk 2022
België vs Marokko Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Zondag 27 November, 14.00 uur – Al Thumamastadion

België vs Marokko Voorspelling

Op zondag 27 November om 14.00 spelen België vs Marokko tegen elkaar voor de tweede groepsfase wedstrijd in Groep F. In de Poule met Kroatië en Canada heeft België tot nu toe de de beste papieren om door te gaan naar de volgende ronde.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Belgen speelden in hun eerste wedstrijd teleurstellend voetbal, maar wisten uiteindelijk wel met 1-0 te winnen van Canada.

Marokko zal een beter gevoel hebben overgehouden aan hun openingswedstrijd. Ze wisten de Kroaten knap op 0-0 te houden en daarmee een punt veilig te stellen tegen een sterke tegenstander.

België teamnieuws

België wist in de eerste wedstrijd tegen Canada goed weg te komen met de overwinning. De Canadezen kregen in de beginfase een penalty, die werd gemist door Alphonso Davies van Bayern München.

Het moet gezegd worden dat de Canadezen tegen België het betere spel lieten zien. Hoewel de overwinning voor de Rode Duivels dus niet geheel terecht was, zijn ze wel de enige ploeg die drie punten wist te scoren in de eerste wedstrijd.

België wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken door een doelpunt van Michy Batshuayi in de slotfase van de eerste helft.

De ploeg van Kevin de Bruyne zal tegen Marokko uit een ander vaatje moeten tappen, aangezien de Marokkanen hebben laten zien dat ze over een uitstekende verdediging en een solide voorhoede beschikken.

Marokko teamnieuws

Het Marokko van Hakim Ziyech heeft in de eerste wedstrijd laten zien dat ze goed spel op de mat kunnen leggen tegen teams die goed aangeschreven staan. Kroatië is immers de verliezend finalist van het WK in 2018 en staat 12e op de FIFA ranglijst.

Marokko is na de wedstrijd wel naar huis gegaan met iets om over na te denken: ze wisten weinig kansen voor de goal te creëren. Dit zal dus anders moeten in de wedstrijd tegen België, omdat ze punten nodig hebben om de groepsfase te overleven.

De ploeg van Walid Regragui zal dus iets aan de aanval moeten veranderen om de Belgen af te troeven. Wel moet gezegd worden dat de verdediging in de eerste wedstrijd goed voor de dag kwam.

Voorspelling België vs Marokko

België kan tegen Marokko een nieuw record vestigen, ze kunnen het eerste land worden dat 9 groepsfase wedstrijden op rij wint in een eindronde van het WK voetbal.

We verwachten dat de Rode Duivels bij zichzelf te rade zullen gaan na het matige spel tegen Canada. De coach zal een paar kleine wijzigingen maken in de opstelling, om de voorhoede beter tot zijn recht te laten komen.

Uiteindelijk verwachten we dat België er met de overwinning vandoor gaat en zich daarmee kwalificeert voor de achtste finales in Qatar.

Wedtips

De quoteringen van de wedtips voor België vs Marokko zijn afkomstig van Bet365. Opvallend is dat je je geld kunt verdubbelen met een overwinning van België.

🏆 Winnaar België (2.00)

🥅 Minder dan 2.5 doelpunten (1.80)