Contacteer Ons

Voorspellingen

België vs Canada Voorspelling – WK Voetbal 2022

België vs Canada voorspelling wk 2022
België vs Canada Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Woensdag 23 November, 20.00 uur – Ahmed bin Alistadion

België vs Canada Voorspelling

Voor België start het WK op woensdag 23 november om 20.00 uur tegen Canada. De gouden generatie van onze zuiderburen zijn naarstig op zoek naar succes. Het WK in Qatar zal wellicht de laatste serieuze mogelijkheid zijn om een grote prijs te winnen.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Belgen wisten zich in een groep met Tsjechië, Wales, Estland en Wit-Rusland eenvoudig te kwalificeren. De Rode Duivels wisten ongeslagen door de WK kwalificatie te komen.

Canada wist zich aan de andere kant knap te kwalificeren door verrassend als 1e te eindigen in de CONCACAF regio. Mexico eindigde als 2e en USA eindigde als 3e. Canada is dus zeker een land waar rekening mee gehouden moet worden dit WK.

België teamnieuws

De gouden generatie van België begint langzamerhand op leeftijd te raken en zal na het toch wel teleurstellend verlopen EK tot op het bot gemotiveerd zijn om een goed resultaat in Qatar te behalen.

Coach Martinez kan beschikken over een selectie met een marktwaarde van meer dan 500 miljoen euro.

In de goal vinden we de boomlange keeper van Real Madrid: Thibaut Courtois. Voor hem staan hoogstwaarschijnlijk Castagne en Wout Faes van Leicester City geposteerd. Verder vinden Alderweireld van Antwerp FC en Zeno Debast van Anderlecht.

Op het middenveld moet het vooral komen van sterspeler Kevin De Bruyne van Manchester City. Tevens vinden we Tielemans van Leicester City en Onana van Everton. De Ketelaere van AC Milaan, Alex Witsel van Atlético Madrid en Leander DenDoncker van Aston Villa maken het middenveld compleet.

Voorin vinden we natuurlijk Eden Hazard van Real Madrid, Carrasco van Atlético Madrid en Dries Mertens van Galatasaray. Romelu Lukaku zal de wedstrijd tegen Costa Rica hoogstwaarschijnlijk vanaf de bank moeten toezien. Hij is nog altijd geblesseerd.

Canada teamnieuws

Canada moet het met minder doen dan België. Dat houdt niet direct in dat de Canadezen kansloos zijn tegen de Belgen. Integendeel, de Canadezen zullen zonder angst de wedstrijd ingaan.

De bekendste speler van Canada is Alphonso Davies van Bayern München. Met zijn 22 jaar heeft hij ervoor gezorgd dat voetbal weer leeft in Canada. Andere grote namen in de Canadese selectie zijn Jonathan Davis van Lille en Tajon Buchanan van Club Brugge.

Minder bekende namen in de Canadese selectie zijn onder andere Eustaquio van FC Porto op het middenveld, Larin van Club Brugge in de spits en Iké Ugbo van Troyes in de spits.

Voorspelling België vs Canada

Ondanks dat België op papier een betere selectie heeft dan Canada verwachten we dat beide ploegen toch aan elkaar gewaagd zijn. De score zal dan ook niet al te hoog uitvallen. Aan de ene kant is er Courtois, de beste keeper van de wereld, en aan de andere kant heeft België moeite met scoren.

We verwachten tijdens België vs Canada dan ook een verrassend goed Canada dat de Belgen in de eerste wedstrijd van het WK op een gelijkspel zal houden of nipt zal verliezen.

Wedtips

De wedtips voor Belgie vs Canada zijn afkomstig van Bet365. Maak eenvoudig een account aan via de knop hieronder en zet in.

🥅 Minder dan 2.5 doelpunten (2.00)

🏆 Dubbele kans: Canada wint of gelijkspel (2.50)