Contacteer Ons

Slots

Battle Maidens

 

Battle Maidens van 1×2 Gaming heeft 5 rollen met 4 iconen, wat goed is voor 1024 winlijnen. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg is €25, wat garant zou moeten staan voor een maximale uitbetaling van €500.000. Het spel kent free spins, en heeft een RTP van 96%.

Hoe ziet Battle Maidens slot eruit?

Ten tijde van de Vikings waren de vrouwen gelijk aan de mannen en trokken deze ten strijde tegen alles wat maar wilde vechten. De vrouwen heette Walkuren en over deze Walkuren gaat de Battle Maidens slot van 1×2 gaming.

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we de Vikingschepen die aanmeren op onbekende gronden. De lucht is grauw en rood, wat ons doet vermoeden dat ze reeds kennis hebben gemaakt met het inheemse volk.

De voorgrond is in een stalen frame, vol met ronde iconen. De iconen verschillen van attributen uit die tijd tot de altijd verschijnende standaard iconen van het kaartspel. We moeten eerlijk bekennen dat we erg onder de indruk zijn van het uiterlijk van Battle Maidens!

Muziek en geluid
Het geluid is goed, maar geeft deze zeer agressieve dames wel een romantische tint. Laten we het heldhaftig noemen, want de muziek is zeker wel goed en past in het thema. De geluidseffecten van het spel klinken alsof er metaal tegen elkaar geslagen wordt. Iets wat waarschijnlijk goed past bij het geluid van de gevechten die de Battle Maidens in die tijd aangingen.

Hoe wordt Battle Maidens gokkast gespeeld?

Het spel wordt gespeeld op een grid van 5×4 iconen, waarbij de winlijnen van links naar rechts moeten worden gemaakt. De wilds helpen je hierbij door het uitbreiden van je winlijn.

Iconen
De iconen van Battle Maidens zijn van hoog naar laag het zwaard en schild, de hanger, het gouden schild, de bijlen, de drinkbeker, de helm en de A, K, Q en J. Daarnaast zien we nog een roze, groene, gele, blauwe en rode Battle Maiden, welke allen alleen op een specifieke rol voorkomen. Meer hierover in de bonussectie.

Besturing
De Battle Maidens gokkast heeft een erg eenvoudig layout en dat vinden we fijn. Rechtsonder zie je de spinknop en de autospin en aan de linkerkant heb je de inleg selector. Alle andere functies van de gokkast zijn verstopt onder het menuutje aan de linkerkant van het spel.

Battle Maidens

Bonussen

De hierboven besproken Battle Maiden iconen hebben allemaal een eigen functie in de free spins modus. Er worden minimaal 10 free spins toegekend als je 3, 4 of 5 verschillende Battle Maidens gedraaid hebt in het standaard spel

Free Spins
De vijf speciale iconen komen ook in de free spins modus weer voor, waarbij ze allemaal hun eigen functie hebben.

  • Roze Maiden: fungeert als extra Wild en breidt zich uit over de hele rol
  • Groene Maiden: verhoogt de multiplier met 1x voor de rest van de free spins
  • Gele Maiden: fungeert als wild en veranderd aangrenzende standaardiconen ook in wilds
  • Blauwe Maiden: fungeert als sticky wild en blijft tot de volgende spin staan
  • Rode Maiden: Geeft 2 extra free spins

Deze vijf verschillende Maidens zorgen ervoor dat je hoge winsten kan behalen en dit is dan ook hoe je de hoofdprijs van €500.000 in de wacht kan slepen.

Ons oordeel over Battle Maidens gokkast

1×2 Gaming heeft met deze gokkast een absolute topper uitgebracht. Het spel is spectaculair op audiovisueel gebied en ook de bonussen weten je aandacht lang vast te houden. Door de vijf verschillende extra's in de free spins blijft het spel interessant en is het relatief eenvoudig om hoge winsten te halen.

Gezien de lage maximale inzet is Battle Maidens slot een spel waar je het je kan veroorloven om te highrollen. Een absolute aanrader, zeker voor liefhebbers van de Vikingen.