Contacteer Ons

Slots

Bamboo Rush

 

De Bamboo Rush slot van BetSoft gaat over panda’s en heeft een RTP van 96.9% met hoge volatiliteit. De minimale en maximale inleg zijn €0,10 en €10, wat de slot aantrekkelijk maakt voor beginnende highrollers. De slot beschikt over 40 winlijnen en de maximale winst is maar liefst 53.208x je inleg!

Hoe ziet de Bamboo Rush slot eruit?

Bamboo Rush is in elke vorm van het woord een standaard kast, met standaard iconen en wellicht ook een standaard speelstijl. Echter hoeft dit geen verkeerd gegeven te zijn, want we zijn al vaker verrast door gokkasten die op het eerste oog erg standaard lijken.

Uiterlijk
De achtergrond van het spel is een geblurred bamboebos, waardoor je aandacht volledig op de slot zelf gericht is. De gokkast zelf is omlijnd door een heel dun bamboestokje, welke ook tussen de rollen zitten. De iconen zijn niet allemaal in stijl, maar de karaktericonen van de gokkast doen goed werk om heel duidelijk te maken dat het een Aziatische slot betreft. 

Muziek en geluid
Afgezien van het feit dat wij geen fan zijn van het soort muziek wat we vaak in Aziatische gokkasten zien, moeten we toegeven dat het de zuiverste muziek is die we ooit in een Betsoft slot hebben gezien. De geluiden van het spel passen in het thema, dus ook daar is niets mis mee.

Hoe wordt de Bamboo Rush gokkast gespeeld?

Het principe van Bamboo Rush is simpel: probeer zo lang mogelijke winlijnen van links naar rechts te scoren op het speelveld met 5 rollen met elk 4 iconen.

Wilds en scatters
Je hebt 40 verschillende winlijnen en de wilds op rollen 2, 3 en 4 helpen je bij het maken van deze winlijnen. De gouden panda fungeert als scatter en geeft je recht op free spins, waarover later meer. Tot slot zien we nog een ‘giant panda' welke de hele rol beslaat en het hoogst uitbetalende icoon is.

Iconen
Zoals bij de meeste gokkasten zijn de hoogst uitbetalende iconen de karaktericonen, gevolgd door een paar kaarticonen voor de opvulling. Van hoog naar laag zien we de giant panda, het Yin-Yang symbool, de Pagode, de lotus, de bamboo rush, de munten en de A, K, Q, J en 10.

Double up
Betsoft is groot fan van de double up mode en heeft deze ook weer in de Bamboo Rush slot verwerkt. In deze functie kan je je hele winst, of 50% daarvan, verdubbelen of verliezen door middel van een kop of munt spel. Deze functie is alleen beschikbaar als je niet op autospin speelt.

bamboo rush

Bonussen

Als je minimaal drie gouden panda's weet te draaien word je beloond met een geldprijs en een aantal free spins. De verdeling hiervan is als volgt:

  • 3 Scatters: 8 free spins en 80 coins
  • 4 Scatters: 12 free spins en 160 coins
  • 5 Scatters: 20 free spins en 1000 coins

Tijdens de free spins is het de bedoeling om zoveel mogelijk wilds te verzamelen, aangezien elke wild een 2x of 3x multiplier heeft. Elke winlijn met een wild erin zal met de multiplier vermenigvuldigd worden, waardoor je hogere prijzen haalt.

Het mooie is dat de multipliers zelfs met elkaar vermenigvuldigen, dus als je bijvoorbeeld een winlijn met drie 3x wilds hebt zal je een 3x3x3 = 27x multiplier krijgen.

Tot slot kunnen de free spins worden aangevuld door nog eens minimaal 3 gouden panda's te draaien. Hierdoor kan je in principe oneindig lang in de bonusronde blijven.

Ons oordeel over de Bamboo Rush slot

Eerder lieten we al weten dat standaardgokkasten ons soms weten te verrassen en Bamboo Rush is hiervan een goed voorbeeld. We hebben langer gespeeld dan we hadden verwacht, omdat het spel helemaal klopt. Het speelt lekker weg, is eenvoudig om te begrijpen en de multipliers in de bonusronde geven je de motivatie om door te blijven spelen.

Al met al is de Bamboo Rush slot zeker een aanrader, vooral als je net als ons van panda's houdt.