Contacteer Ons

Voorspellingen

AZ vs West Ham Voorspelling – Conference League

az vs west ham voorspelling 18 mei 2023 conference league
AZ vs West Ham Voorspelling – Conference League
Aftrap: Donderdag 18 Mei, 21.00 uur – AFAS Stadion, Alkmaar

AZ vs West Ham Voorspelling

AZ gaat aankomende donderdag proberen om een plek te bemachtigen in de finale van de Conference League. Ze moeten thuis een 2-1 achterstand goed zien te maken op West Ham United en dat wordt een hele zware kluif.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de uitwedstrijd hadden ze lang een 0-1 voorsprong maar uiteindelijk kwam de ploeg uit Londen toch langszij. Thuis zal het een stuk beter moeten willen ze een kans maken op de finale.

AZ teamnieuws

AZ heeft dit jaar een prima seizoen maar je merkt dat het de laatste loodjes zijn. Ze hebben lang bovenin meegedraaid in de Eredivisie en staan nu op een respectabele vierde plaats. In Europa doen ze het dit jaar geweldig en hebben Lazio Roma en Anderlecht uitgeschakeld. Vooral de wedstrijden tegen Lazio Roma waren een lust voor het oog en gaf AZ veel aanzien in Europa.

De vorm van AZ is best aardig met een mooie overwinning op RKC en een gelijkspel uit bij Ajax. Je merkt alleen wel aan het spel dat de vele wedstrijden zijn tol beginnen te eisen. Het is allemaal niet meer zo sprankelend als in het begin van het seizoen.

Afwezigen zijn Bruno Martins Indi, Sam Westerveld en Dani de wit, allen zijn langdurig geblesseerd. Jesper Karlsson is een onzekerheid maar gaat de wedstrijd waarschijnlijk niet halen. Hij is toch wel een belangrijke speler die een goal kan maken. Milos Kerkez keert terug na een schorsing en die kunnen ze zeker goed gebruiken.

West Ham teamnieuws

West Ham United heeft dit seizoen duidelijk het beste voor laatst bewaard en gaat vol voor de overwinning in de Conference League. Lange tijd hebben ze onderaan gestaan in de Premier League maar de afgelopen maand hebben ze zich zo goed als veilig gespeeld. Dat was ook wel te verwachten van een ploeg die vorig jaar nog zevende werd.

De vorm van West Ham United is de laatste wedstrijden goed. Tegen Manchester United werd heel knap gewonnen en tegen AZ lieten ze ook zien hoe goed ze zijn. Daarvoor werd er verloren van Manchester City maar dat is geen schande in deze tijd.

De ziekenboeg van West Ham United is de laatste tijd steeds leger aan het worden. Ze missen voor deze wedstrijd alleen nog Vladimir Coufal en Gianlucca Scamacca. Dit zijn wel spelers die vaak in de basis staan maar de Engelse club heeft zo een brede selectie dat dit prima op te vangen is.

Onderlinge Resultaten

Afgelopen wedstrijd was de allereerste keer dat AZ en West Ham United tegen elkaar hebben gespeeld. AZ kwam toen vlak voor rust met 0-1 voor en hield lange tijd stand tot aan de penalty in de 67e minuut.

Daarna was de pijp redelijk leeg en kon je toch wel merken dat West Ham United sterker was. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-1 voor West Ham United, maar ze hadden nog een paar goede kansen op de 3-1.

Je kon aan alles merken dat ze gewend zijn aan het hoge tempo in de Premier League en veel meer uithoudingsvermogen hadden.

Voorspelling AZ vs West Ham

West Ham United heeft veel meer power dan AZ en heeft ook nog eens de vorm te pakken. Wij denken dat ze ook de uitwedstrijd gaan winnen.

AZ heeft wel een ploeg die altijd blijft voetballen en thuis bijna altijd scoort. Ze wisten dit seizoen maar één keer niet het net te vinden in eigen huis.

Wedtips

De wedtips van AZ vs West Ham United zijn afkomstig van Bet365.

🏆 Einduitslag: West Ham United wint (2.60)

🥅 Beide teams scoren: ja (1.66)

⚽ Eindresultaat/beide teams scoren: West Ham United wint/ Ja (4.50)