Contacteer Ons

Voorspellingen

AZ vs PSV Voorspelling

AZ vs PSV

Komend weekend staat er een topper op het programma in speelronde 4 van de eredivisie. AZ ontvangt aanstaande zondag namelijk de koploper PSV in Alkmaar. Voor de nummers 2 en 3 van vorig seizoen is het de eerste echte test in het nieuwe seizoen en ze zullen dan ook het beste willen laten zien.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Onze AZ vs PSV voorspelling

AZ Teamnieuws

AZ kende een valse start van het seizoen door met 1-0 onderuit te gaan bij RKC in Waalwijk. Na vervolgens de groepsfase van de Europa League misgelopen te hebben, wist AZ in Heerenveen een goede overwinning (1-3) te boeken. 

De wedstrijd in en tegen Heerenveen was direct de laatste wedstrijd voor Teun Koopmeiners in het shirt van AZ. De verdediger verliet AZ na 13 jaar voor een avontuur bij Atalanta Bergamo. 

De spits Vangelis Pavlidis is net voor het sluiten van de transfermarkt van Willem 2 overgenomen en moet dit jaar voor de doelpunten gaan zorgen in Alkmaar.

PSV Teamnieuws

PSV is met 3 overwinningen de trotse koploper van de Eredivisie. De ploeg van Roger Schmidt boekte ruime overwinningen tegen FC Groningen en Cambuur. Helaas zagen ze na 2 hele goede wedstrijden tegen Benfica de kwalificatie voor de Champions League mislopen.

De nieuwste aanwinst Carlos Vinícius komt opvallend genoeg op huurbasis over van Benfica. Hij zal hoogstwaarschijnlijk op de bank beginnen tegen AZ.

Onderlinge resultaten

PSV heeft het moeilijk in Alkmaar. Dit blijkt wel uit de statistieken van de laatste jaren. Het was namelijk in 2018 dat PSV voor het laatst met de overwinning aan de haal ging in Alkmaar. Sindsdien is AZ heer en meester over de Eindhovenaren in het AFAS stadion.

Onze wedtips voor AZ vs PSV

AZ-PSV is een heerlijk affiche en gezien de aanvallende speelstijl van beide teams, denken wij dat er heel veel goals gaan vallen. PSV heeft in de eerst wedstrijden van het seizoen bewezen dat ze over heel veel kwaliteit beschikken. 

AZ heeft aan de andere kant ook laten zien dat ze leuk voetbal kunnen spelen. Het vertrek van steunpilaar Teun Koopmeiners in het hart van de defensie zal wel een aderlating zijn voor de Alkmaarders. 

Daarom denken wij dat PSV uiteindelijk de wedstrijd met overtuiging winnen. AZ zal het ze moeilijk maken, maar de kwaliteit en de aanvallende speelstijl van PSV zal toch de doorslag geven. 

Winnaar: PSV(2.05)

Aftrap: Zaterdag 11 September, 21.00 – AFAS Stadion, Alkmaar