Contacteer Ons

Voorspellingen

AZ vs Lazio Voorspelling – Conference League

az vs lazio voorspelling conference league 16 maar 2023
AZ vs Lazio Voorspelling – Conference League
Aftrap: Donderdag 16 Maart, 21.00 uur – AFAS Stadion, Alkmaar

AZ vs Lazio Voorspelling

AZ speelt op donderdag 16 maart de returnwedstrijd in Conference League tegen Lazio. Er zal thuis in Alkmaar een voorsprong van 2-1 verdedigd moeten worden om de volgende ronde te bereiken. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Afgelopen week wist AZ met 1-2 te winnen in Rome mede dankzij goals van Pavlidis en Kerkéz. In het begin van de wedstrijd was het voornamelijk Lazio dat de betere ploeg was.

Uiteindelijk wisten de Alkmaarders de wedstrijd toch knap om te buigen en zich een hele goede uitgangspositie te verschaffen om naar de volgende ronde te gaan.

AZ teamnieuws

Bij AZ is er sprake van een uitstekende stemming. Niemand had vooraf kunnen denken dat Lazio uiteindelijk met 1-2 in eigen huis over de knie werd gelegd. 

In de competitie gaat het de laatste weken ook weer de goede kant op. Na de nederlaag bij koploper Feyenoord enkele weken geleden, wist AZ vervolgens te winnen van Cambuur en Vitesse. 

Thuis tegen Lazio kan coach Pascal Jansen niet beschikken over Martins Indi, Sam Beukema, Dani de Wit, Zinho Vanheusden en Riechedly Bazoer. Zij zijn allen geblesseerd.

Lazio teamnieuws

Lazio heeft zich met de nederlaag tegen AZ geen goede dienst bewezen. Er zal namelijk met minimaal 1 goal verschil gewonnen moeten worden in Alkmaar om in ieder geval verlenging af te dwingen. 

Lazio zal niet met een goed gevoel naar Nederland afreizen. De Romeinen verloren namelijk eerder dit seizoen in Rotterdam van Feyenoord en werd zo tot de Conference League veroordeeld. 

Tegen AZ kan Lazio hoogstwaarschijnlijk nog geen beroep doen op sterspeler Ciro Immobile. Hij werd al nodig gemist in de wedstrijd tegen AZ. De behendige spits viel namelijk in de competitiewedstrijd tegen Napoli met een dijbeenblessure uit.

Onderlinge resultaten

Vorige week was de eerste keer dat AZ en Lazio ooit tegen elkaar speelden. De 1-2 overwinning van AZ is het eerste historische resultaat tussen beide teams.

100x je inzet met BetCity Odds Boost

Heb je nog geen account bij BetCity? Dan kun je gebruik maken van de 100x Odds Boost voor winst van AZ.

Voor de wedstrijd AZ vs Lazio heeft BetCity de odds voor het doorgaan naar de volgende ronde van AZ verhoogd naar 100x!

Je claimt de Odds Boost als volgt:

  1. Maak een BetCity account aan
  2. Stort minimaal €20
  3. Claim de odds boost

Voorspelling AZ vs Lazio

We verwachten dat Lazio wederom de aanval zal opzoeken in Alkmaar. Ze moeten immers goals maken om uiteindelijk door te kunnen gaan naar de volgende ronde in de Conference League. 

Als AZ de aanvalsdrang van Lazio in de eerste helft weet tegen te houden dan zien we AZ zeker een goede kans maken om de wedstrijd te winnen en door te gaan naar de kwartfinale. Zeker ook omdat AZ dit seizoen in Europees verband nog ongeslagen is.

Wedtips

De wedtips voor AZ vs Lazio zijn afkomstig van Bet365.

🏆 Winnaar: AZ (2.55)

🥅 Minder dan 2.5 doelpunten (2.02)

🏆 AZ wint tenminste één helft (1.68)